Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bana direkt pazartesi gel dediler bidaha kan verme dediler ama bakalım. Senin beta artışları nasıl
Benim tedavi hastanem farklı gebelikte gitceğim doktor farklı ondan dolayı bana bişey diyen olmadı. 8. Gün 168 10. Gün 400 çıktı. Bi daha gitmedim bugün 15. Günüm cumartesi doktora gitcem 5+2 oluyo

Çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim bende şuan şoktayım sevinemiyorum ama biraz endişe içindeyim Allahım sağlıkla kavuştırmayı nasip etsin inşallah inşallah evlatlarımız bizimledir. Dualarımız kabul olsun inşallah.

Amin inşallah..aynı gün transfer olmuştuk sizle inşallah gönlünüze göre olur
Amin canım inşallah sağlıkla olsun güzel olsun hepimizin ki canım arkadaş olsunlar güzel haberlerimiiz verelim birbirimizi motive edelim. İnşallah güzel olacak herşey stres yapma şuan anın yaşa dua et ilaçalara devam.

Kesinlikle en başi sağlık canim.. sağlıkla gelsinler gerisini hallediyoruz çok şükür..

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsiniz Allah analı babalı büyütsün inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Canım ben kocaelindeyim. Ama tedavim İstanbul Acıbadem Yiğit hoca.. kızımın doktoruda kendisidi.siz hangi doktora gittiniz
Maşallah canım kızın kaç yaşında bizde istanbul ali osman koyuncuoğlu tedavi görüyoruz. 4. Tedavim ilk 3 tedavim başka doktordu bu doktorum ilk tedavide böyle degerler yükseldi inşallah sağlıklıdır bizimledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…