- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.741
Canım maşallah darısı bana inşallah Banada dua etMerhaba canım benim sonucum çıktı 1817 çıktı çok şükür yükseliyor sanırım. Allahım duyan bilensin bizim dualarımızı kabul et Allahım evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip et inşallah.
Acaba ikiz mi sizinki değeriniz çok güzel yükselmiş maşallah
Merhaba çift embriyo transfer edilmişti inşallah sağlıkla tutunmuştur ikiside Allahım bizlere nasip etsin sağlıkla yavrularımızı.Acaba ikiz mi sizinki değeriniz çok güzel yükselmiş maşallah
Benim tedavi hastanem farklı gebelikte gitceğim doktor farklı ondan dolayı bana bişey diyen olmadı. 8. Gün 168 10. Gün 400 çıktı. Bi daha gitmedim bugün 15. Günüm cumartesi doktora gitcem 5+2 oluyoBana direkt pazartesi gel dediler bidaha kan verme dediler ama bakalım. Senin beta artışları nasıl
Dualarım seninle Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah seninde evladın seninledir.Canım maşallah darısı bana inşallah Banada dua et
Çok teşekkür ederim bende şuan şoktayım sevinemiyorum ama biraz endişe içindeyim Allahım sağlıkla kavuştırmayı nasip etsin inşallah inşallah evlatlarımız bizimledir. Dualarımız kabul olsun inşallah.Çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah..aynı gün transfer olmuştuk sizle inşallah gönlünüze göre olurMerhaba çift embriyo transfer edilmişti inşallah sağlıkla tutunmuştur ikiside Allahım bizlere nasip etsin sağlıkla yavrularımızı.
Maşallah canım maşallah geliyor hayırlısıyla inşallah.Merhabalar kızlar,
7. Gün 67.15
9. Gün 126.8
11. gün 316.8
13 gün 739.1 az önce verdim.
Nasıl sizce ?
Çok sağol canım.. kızıma söyledik dayanamadık ödüm kopuyo değer düşecek diyeMaşallah canım maşallah geliyor hayırlısıyla inşallah.
Amin canım inşallah sağlıkla olsun güzel olsun hepimizin ki canım arkadaş olsunlar güzel haberlerimiiz verelim birbirimizi motive edelim. İnşallah güzel olacak herşey stres yapma şuan anın yaşa dua et ilaçalara devam.Amin inşallah..aynı gün transfer olmuştuk sizle inşallah gönlünüze göre olur
Maşallah hatırlıyorum eşin gidip test almıştı bizi görüp heyecandan test yapmıştın dimi.Çok sağol canım.. kızıma söyledik dayanamadık ödüm kopuyo değer düşecek diye
Amin canım inşallah sağlıkla olsun güzel olsun hepimizin ki canım arkadaş olsunlar güzel haberlerimiiz verelim birbirimizi motive edelim. İnşallah güzel olacak herşey stres yapma şuan anın yaşa dua et ilaçalara deva
Kesinlikle en başi sağlık canim.. sağlıkla gelsinler gerisini hallediyoruz çok şükür..Amin canım inşallah sağlıkla olsun güzel olsun hepimizin ki canım arkadaş olsunlar güzel haberlerimiiz verelim birbirimizi motive edelim. İnşallah güzel olacak herşey stres yapma şuan anın yaşa dua et ilaçalara devam.
Evet evetttt o benim şimdi heycandan kizimizada söyledikMaşallah hatırlıyorum eşin gidip test almıştı bizi görüp heyecandan test yapmıştın dimi.
Amin canım benimÇok teşekkür ederim bende şuan şoktayım sevinemiyorum ama biraz endişe içindeyim Allahım sağlıkla kavuştırmayı nasip etsin inşallah inşallah evlatlarımız bizimledir. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Maşallah canım maşallah hatırlıyorum ne gündü bak Allahım bizimle bizi de duyuyor benim ilk evladım olacak hayırlısıyla dünyaya gelir kızınızı sizi tebrik ederim daha çok erken ama bizimle şuan maşallahEvet evetttt o benim şimdi heycandan kizimizada söyledik
Çok şükür imkanımız var sağlığımız yernde ona bakmak için sabırsızlanıyorum. Siz hangi şehirdesiniz hangi doktora tedavi oldunuz.Kesinlikle en başi sağlık canim.. sağlıkla gelsinler gerisini hallediyoruz çok şükür..
Canım ben kocaelindeyim. Ama tedavim İstanbul Acıbadem Yiğit hoca.. kızımın doktoruda kendisidi.siz hangi doktora gittinizÇok şükür imkanımız var sağlığımız yernde ona bakmak için sabırsızlanıyorum. Siz hangi şehirdesiniz hangi doktora tedavi oldunuz.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsiniz Allah analı babalı büyütsün inşallahMaşallah canım maşallah hatırlıyorum ne gündü bak Allahım bizimle bizi de duyuyor benim ilk evladım olacak hayırlısıyla dünyaya gelir kızınızı sizi tebrik ederim daha çok erken ama bizimle şuan maşallah
Maşallah canım kızın kaç yaşında bizde istanbul ali osman koyuncuoğlu tedavi görüyoruz. 4. Tedavim ilk 3 tedavim başka doktordu bu doktorum ilk tedavide böyle degerler yükseldi inşallah sağlıklıdır bizimledir.Canım ben kocaelindeyim. Ama tedavim İstanbul Acıbadem Yiğit hoca.. kızımın doktoruda kendisidi.siz hangi doktora gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?