- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.761
Amin inşallah Allahım bizlerede anne baba olmayı nasip etsin bizede tattırsın bu duyguyu. Sağlıkla kucağımıza alalım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsiniz Allah analı babalı büyütsün inşallahçok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Kızım 5 yaşında İlk tedavide oldu ..Maşallah canım kızın kaç yaşında bizde istanbul ali osman koyuncuoğlu tedavi görüyoruz. 4. Tedavim ilk 3 tedavim başka doktordu bu doktorum ilk tedavide böyle degerler yükseldi inşallah sağlıklıdır bizimledir.
Amin canım inşallahAmin inşallah Allahım bizlerede anne baba olmayı nasip etsin bizede tattırsın bu duyguyu. Sağlıkla kucağımıza alalım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
İnşallah rabbim sağlıkla bizlere nasip etsin inşallah.Kızım 5 yaşında İlk tedavide oldu ..
geçen sene negatif denememiz oldu şuan 3. Oluryo sanırım.
İlk ve 3 deneme aynı doktor ama hastane farklı.
2.deneme farklı merkezdi.
İnşallah değerleriniz böyle güzel ilerler ve bebişinizi kucağınıza alırsiniz.
İnşallah canım inşallahİnşallah rabbim sağlıkla bizlere nasip etsin inşallah.
İnşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin Allahım güzel nasip yazsın kaderleri güzel olsun. Tastamam olsun. Gögsü iman dolu olsun. Hayırlı evlatlar olsunlar. Allah izin verdiği sürece yolumuz açıktır inşallah.İnşallah canım inşallahsüreç çok sıkıntıli ve yorucu inşallah bu sefer son olur sağlıkla alırız kucağımıza
İnşallah canım inşallahİnşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin Allahım güzel nasip yazsın kaderleri güzel olsun. Tastamam olsun. Gögsü iman dolu olsun. Hayırlı evlatlar olsunlar. Allah izin verdiği sürece yolumuz açıktır inşallah.
Ben kaybettim bebeğimi durdu kalbi malesef 8+1deCanım dun kalp atışı durmuş diyen sendin sanırım. Duyuldu mu kalp atışı. Çok sevindim..
Ben 3. Denemede anladım malesef bızde çok harcadıkBenim ne doktorum ne eczanem sağolsunlar hiç bişey demediler bunlar yazdırılıyo vsilk deneme ilk bebek bişey bilmiyoruz gidip gidip aldık pahalı pahalı neyse bebişe feda olsun ama böyle bi imkan varken neden daha pahalıya alıyorum ve neden kimse beni uyarmıyo allahtan bu topiğin kızları var
Hangi hastanede tedavi gördünüz acabaHele benim hastane itiraz etmesem ne paralar vermiştim2. Muayene parasına itiraz ediyorum kan tahlili ne itiraz ediyorum briyo dondurma ucretien itiraz ediyorum .bana gelmiş dondurma ücreti değişti siz opudan sonra verseydiniz o fiyatti dediler .ben de hastane parası için aramıştınız eksik kalmış diye bunun içinde arasaydiniz o zaman dedim .kabul etmiyorum yönetimle konuşun dedim .daha trasnfer bile olmamıştım komple parayı neden vereyim ki .en son eski fiyattan verdim
Canım kese için ne zaman kontrolle gideceksiniz acabaİnşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin Allahım güzel nasip yazsın kaderleri güzel olsun. Tastamam olsun. Gögsü iman dolu olsun. Hayırlı evlatlar olsunlar. Allah izin verdiği sürece yolumuz açıktır inşallah.
10 gün sonra kontorle çağırdılar. İnşallah güzel sonuçlar almak nasip olur.Canım kese için ne zaman kontrolle gideceksiniz acaba
10 günde çok uzunmuş ama yaa10 gün sonra kontorle çağırdılar. İnşallah güzel sonuçlar almak nasip olur.
15 güne çıktı bakalım hayırlısı inşallah herşey güzel olur hayırlısıyla Allahın izniyle beklemedeyiz. İlaçlara devam.10 günde çok uzunmuş ama yaa
İnşallah canım
15 güne çıktı bakalım hayırlısı inşallah herşey güzel olur hayırlısıyla Allahın izniyle beklemedeyiz. İlaçlara devam.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 bugün..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den..
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın
Canım senin son durum ne yükseldi mi beta ?Kızlar merhaba, 16.gün beta değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?