Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsiniz Allah analı babalı büyütsün inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Amin inşallah Allahım bizlerede anne baba olmayı nasip etsin bizede tattırsın bu duyguyu. Sağlıkla kucağımıza alalım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Kızım 5 yaşında İlk tedavide oldu ..
geçen sene negatif denememiz oldu şuan 3. Oluryo sanırım.
İlk ve 3 deneme aynı doktor ama hastane farklı.
2.deneme farklı merkezdi.
İnşallah değerleriniz böyle güzel ilerler ve bebişinizi kucağınıza alırsiniz.

İnşallah rabbim sağlıkla bizlere nasip etsin inşallah.

İnşallah canım inşallah süreç çok sıkıntıli ve yorucu inşallah bu sefer son olur sağlıkla alırız kucağımıza
İnşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin Allahım güzel nasip yazsın kaderleri güzel olsun. Tastamam olsun. Gögsü iman dolu olsun. Hayırlı evlatlar olsunlar. Allah izin verdiği sürece yolumuz açıktır inşallah.

Kızlar estrofem, oksapar, progesteron amp. Bu üç ilacı ayda kaç kez yazdırma hakkımız var devlet hastanesinde? Ben geçen gün gittim 1er kutu yazmış yine yazdırsam alabilir miyim sizce?

İnşallah canım inşallah

Ben 3. Denemede anladım malesef bızde çok harcadık

Hangi hastanede tedavi gördünüz acaba

Canım kese için ne zaman kontrolle gideceksiniz acaba

Kızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 bugün..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den..
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…