- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.781
amiiiinn canım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım benimde 9. Gün 10 çıktı şimdi 6 olmuş doktorum kimyasal dedi ilk tedavimdi bir problem yoktu her şey güzeldi dedi oda şaşırdı 3 embriyom daha var istersen regli olunca gel transfer yaparız dedi bende napavğjmı bilemedimHerkese Merhaba ,Benim 5. gün embiriyorum 7. gün test yaptım negatif çıktı, 8. gün test yaptım çift çizgi cıktı bugün 9. gün kab verme günümdü kan verdim 28 çıktıDoktor ortada dedi değer beklediğimizde düşük dedi kimyasal olabilir tutunadabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim böyle olup hamileliği devam eden oldumu ?
bence üzülme allahtan dıs gebelik falan olmamıs, kürtaj olmak zorunda kalmamışsın kendiliğinden atmıs gitmiş.Canım benimde 9. Gün 10 çıktı şimdi 6 olmuş doktorum kimyasal dedi ilk tedavimdi bir problem yoktu her şey güzeldi dedi oda şaşırdı 3 embriyom daha var istersen regli olunca gel transfer yaparız dedi bende napavğjmı bilemedim
Allah bilir inşallah çok güzel devam eder güzel haberler alırsınBugün çok acayip bir şey oldu mucize mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum
9.gün:340
11.gün:599
13.gün: 830
14.gün:860
860’ı görünce kendi doktoruma gittim 2 gün önce. Dış gebelik olmadığını ve rahmin kalınlığının 19 mm olduğunu hamileliğe uygun olduğunu söyledi. Ya tutundu gelişmeyi bıraktı, ya da ilk başta ikisi de tutundu biri sadece yola devam ediyor değerler o yüzden böyle dedi. Bugün için bir beta daha istedi. Artık bu süreç bitsin diye beta yaptırdım. Tüp bebek yaptırdığım hastaneyi aradım dün Hemşiremle konuştum bir dahaki transferi ne zaman yapabiliriz diye. Onu planladık konuştuk.
1 saat sonra sonuç çıktı;
16. Gün SONUÇ 1606 geldi inanamadık!Hemen çağırdı keseyi görebiliriz bu değerde diye. 2-3 mm’lik bir kese gördük. Şekli düzgün, kanama alanı yok çok iyi dedi.
Şuan kendi hesaplarıma göre 5+0’dı bugün. Haftaya cuma bir daha gideceğim inş kalp atışı duyabilirim. Kalp atışı ne zaman duyuluyor? Resmen mucize gibi
Haftaya kalp atışı başlar duymasanızda doktor kalp atımını görür canım maşallah sağlıcakla gelsin sevindim senin adınaBugün çok acayip bir şey oldu mucize mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum
860’ı görünce kendi doktoruma gittim 2 gün önce. Dış gebelik olmadığını ve rahmin kalınlığının 19 mm olduğunu hamileliğe uygun olduğunu söyledi. Ya tutundu gelişmeyi bıraktı, ya da ilk başta ikisi de tutundu biri sadece yola devam ediyor değerler o yüzden böyle dedi. Bugün için bir beta daha istedi. Artık bu süreç bitsin diye beta yaptırdım. Tüp bebek yaptırdığım hastaneyi aradım dün Hemşiremle konuştum bir dahaki transferi ne zaman yapabiliriz diye. Onu planladık konuştuk.
16. Gün SONUÇ 1606 geldi inanamadık!Hemen çağırdı keseyi görebiliriz bu değerde diye. 2-3 mm’lik bir kese gördük. Şekli düzgün, kanama alanı yok çok iyi dedi.
Şuan kendi hesaplarıma göre 5+0’dı bugün. Haftaya cuma bir daha gideceğim inş kalp atışı duyabilirim. Kalp atışı ne zaman duyuluyor? Resmen mucize gibi
Çok teşekkür ederim hala şaşkınım. İlaçları bile bırakmayı düşündüm dün artık.Haftaya kalp atışı başlar duymasanızda doktor kalp atımını görür canım maşallah sağlıcakla gelsin sevindim senin adına
Teşekkür ederim inşAllah bilir inşallah çok güzel devam eder güzel haberler alırsın
Ay canım maşallah nasıl sevindim nasıl umut oldun bana içten dua ediyorum Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin banada bir mucize olsun keseyi görmek nasip olsun inşallah lütfen duanı ekik etmeBugün çok acayip bir şey oldu mucize mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum
Birde diğer sonuçları aynı yerde aynı saatte mi vermiştin ?Bugün çok acayip bir şey oldu mucize mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum
Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz hayırlısı ile evladını kucağına alırsın çok zor bir süreç çünkübence üzülme allahtan dıs gebelik falan olmamıs, kürtaj olmak zorunda kalmamışsın kendiliğinden atmıs gitmiş.
ben şuan muallaktayım dış gebelik mi kimyasal mı bir sıkıntı var ama ne belli değil.
Daha önce kndiliğinden hamile kaldığımda dış gebelik oldu ve tüpüm alınmak zorunda kaldı tek tüpüm var ne kadar kötü şeyler yasadım anlatamam şuanki korkum yine aynı seyleri yaşamak piskolojim alt üst.
Amin canım hayılısı ne olacaksa yaşayacağız , böyle olmasındansa negatif görmeyi yeğlerdim sürekli beta hcg ile uğraşmaktan bıktım.Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz hayırlısı ile evladını kucağına alırsın çok zor bir süreç çünkü
Bende bugün aynısını düşündüm insan umutlanıyor oldu diye ama negatif olsa negatifti deriz bide böyle şeyler yaşayınca nedenini bulmaya çalışmak yorucu sabır versin rabbimAmin canım hayılısı ne olacaksa yaşayacağız , böyle olmasındansa negatif görmeyi yeğlerdim sürekli beta hcg ile uğraşmaktan bıktım.
Aynısı benim gibi olmuşsun öldürmeyen Allah öldürmez Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin stres yapma ilaçlarını iç. Maşallah.Bugün çok acayip bir şey oldu mucize mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, ilk üçü aynı hastane aynı saat, son ikisi aynı hastanenin farklı şubesi yine sabah saatleriAy canım maşallah nasıl sevindim nasıl umut oldun bana içten dua ediyorum Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin banada bir mucize olsun keseyi görmek nasip olsun inşallah lütfen duanı ekik etme
İnşAynısı benim gibi olmuşsun öldürmeyen Allah öldürmez Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin stres yapma ilaçlarını iç. Maşallah.
Canım kontrolun ne zaman seninMaşallah canım maşallah geliyor hayırlısıyla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?