Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar benim ilk tüp bebek denemem ve doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi ve dondurulmuş embriyolar var ne yapacağım bilmiyorum kimyasal yaşayıp ikinci de hamile kalan var mı

Canım benimde 9. Gün 10 çıktı şimdi 6 olmuş doktorum kimyasal dedi ilk tedavimdi bir problem yoktu her şey güzeldi dedi oda şaşırdı 3 embriyom daha var istersen regli olunca gel transfer yaparız dedi bende napavğjmı bilemedim

bence üzülme allahtan dıs gebelik falan olmamıs, kürtaj olmak zorunda kalmamışsın kendiliğinden atmıs gitmiş.
ben şuan muallaktayım dış gebelik mi kimyasal mı bir sıkıntı var ama ne belli değil.
Daha önce kndiliğinden hamile kaldığımda dış gebelik oldu ve tüpüm alınmak zorunda kaldı tek tüpüm var ne kadar kötü şeyler yasadım anlatamam şuanki korkum yine aynı seyleri yaşamak piskolojim alt üst.

Bugün çok acayip bir şey oldu mucize mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum
9.gün:340
11.gün:599
13.gün: 830
14.gün:860

860’ı görünce kendi doktoruma gittim 2 gün önce. Dış gebelik olmadığını ve rahmin kalınlığının 19 mm olduğunu hamileliğe uygun olduğunu söyledi. Ya tutundu gelişmeyi bıraktı, ya da ilk başta ikisi de tutundu biri sadece yola devam ediyor değerler o yüzden böyle dedi. Bugün için bir beta daha istedi. Artık bu süreç bitsin diye beta yaptırdım. Tüp bebek yaptırdığım hastaneyi aradım dün Hemşiremle konuştum bir dahaki transferi ne zaman yapabiliriz diye. Onu planladık konuştuk.

1 saat sonra sonuç çıktı;

16. Gün SONUÇ 1606 geldi inanamadık! Hemen çağırdı keseyi görebiliriz bu değerde diye. 2-3 mm’lik bir kese gördük. Şekli düzgün, kanama alanı yok çok iyi dedi.

Şuan kendi hesaplarıma göre 5+0’dı bugün. Haftaya cuma bir daha gideceğim inş kalp atışı duyabilirim. Kalp atışı ne zaman duyuluyor? Resmen mucize gibi

Kızlar nasılsınız ulkecek zor durumdan geçiyoruz çok üzgünüz maalesef Rabbim hepsinin yardımcısı olsun
Bende daha doktora gidemedim misafirlerim oluyor pazartesi gideceğim gibi midem yaniyor bazen bulanıyor bazen birşey yok ama ağzımın tadı bı degsiik inşallah herşey yolundadir pek bilmiyorum ne oldu olmadı tvlere sarıldık izliyoruz kafa da kalmadı pek

Allah bilir inşallah çok güzel devam eder güzel haberler alırsın

Haftaya kalp atışı başlar duymasanızda doktor kalp atımını görür canım maşallah sağlıcakla gelsin sevindim senin adına

Ay canım maşallah nasıl sevindim nasıl umut oldun bana içten dua ediyorum Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin banada bir mucize olsun keseyi görmek nasip olsun inşallah lütfen duanı ekik etme

Birde diğer sonuçları aynı yerde aynı saatte mi vermiştin ?

Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz hayırlısı ile evladını kucağına alırsın çok zor bir süreç çünkü

Amin canım hayılısı ne olacaksa yaşayacağız , böyle olmasından sa negatif görmeyi yeğlerdim sürekli beta hcg ile uğraşmaktan bıktım.

Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz hayırlısı ile evladını kucağına alırsın çok zor bir süreç çünkü
Amin canım hayılısı ne olacaksa yaşayacağız , böyle olmasındansa negatif görmeyi yeğlerdim sürekli beta hcg ile uğraşmaktan bıktım.

Amin canım hayılısı ne olacaksa yaşayacağız , böyle olmasındansa negatif görmeyi yeğlerdim sürekli beta hcg ile uğraşmaktan bıktım.
Bende bugün aynısını düşündüm insan umutlanıyor oldu diye ama negatif olsa negatifti deriz bide böyle şeyler yaşayınca nedenini bulmaya çalışmak yorucu sabır versin rabbim

Aynısı benim gibi olmuşsun öldürmeyen Allah öldürmez Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin stres yapma ilaçlarını iç. Maşallah.

Ay canım maşallah nasıl sevindim nasıl umut oldun bana içten dua ediyorum Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin banada bir mucize olsun keseyi görmek nasip olsun inşallah lütfen duanı ekik etme
Çok teşekkür ederim, ilk üçü aynı hastane aynı saat, son ikisi aynı hastanenin farklı şubesi yine sabah saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…