- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.801
Bilmiyorum dondurulmuş çift embriyo transfer edilmişti. 26 Ocakta transfer oldum kaç oluyorum bilmiyorum. 13. Gün beta 1817 çıkmıştı.İnşSizin durumunuz nasıl kaçıncı haftadasınız?
Allah izin verirse 15 gün sonra. Dr ultrason için çağırdı gidince ne görücez nasıl ilerliyor şuan bilgimiz yok hiç birşeydenCanım kontrolun ne zaman senin
Hayırlı olsun canımBilmiyorum dondurulmuş çift embriyo transfer edilmişti. 26 Ocakta transfer oldum kaç oluyorum bilmiyorum. 13. Gün beta 1817 çıkmıştı.
Olur olur inşallah sağ sağlimAllah izin verirse 15 gün sonra. Dr ultrason için çağırdı gidince ne görücez nasıl ilerliyor şuan bilgimiz yok hiç birşeyden
İnşallah canım Allahım nasip etsin inşallah. Kalbini kesesini görsek gerçek sanıcağım arada sersem gibi oluyor ama çok fazla ilaç içiyoruz onların belirtiside olabilir gögüslerinim acıyor. Günde 2 kes falan kasıklarım kasılıyor giibii bir his inşallah herşey yolundadır. Allahım nasip etmiştir. Herşey güzel olsun bu zamanda sevinecek bi tesellimiz olur. Kaç haftalık nasıl hesaplayabilirimHayırlı olsun canımdarısı bize olur inşallah Belirtiniz var mıydı acaba ?
Nasıl hesaplanıyor canım bilmiyorum ki dondurulmuş 6. Gün embriyo nasıl olurOlur olur inşallah sağ sağlimRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kese ve kalp atışı duyulur belki kaçıncı haftadasin
Rabbim nasip etsin arkadaşlarıma isteyen herkese bizlerede sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.Olur olur inşallah sağ sağlimRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kese ve kalp atışı duyulur belki kaçıncı haftadasin
inşallah canım aminİnşallah canım Allahım nasip etsin inşallah. Kalbini kesesini görsek gerçek sanıcağım arada sersem gibi oluyor ama çok fazla ilaç içiyoruz onların belirtiside olabilir gögüslerinim acıyor. Günde 2 kes falan kasıklarım kasılıyor giibii bir his inşallah herşey yolundadır. Allahım nasip etmiştir. Herşey güzel olsun bu zamanda sevinecek bi tesellimiz olur. Kaç haftalık nasıl hesaplayabilirim
Senin sonucun belli oldumu canımAm
inşallah canım amininternetten tüp bebek gebelik hesaplamadan bakabilirsin ne kadar doğru bilmiyorum
Yarın 7. Günüm canım daha belli değil inşallah pozitifleri görürüm bendeSenin sonucun belli oldumu canım
Rabbim sağlıklı haberler almamızı nasip etsin dualarımdasın canımın içiKızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 bugün..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den..
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın
Amin canım hesaplama programı var oradan hesaplahabilirsinİnşallah canım Allahım nasip etsin inşallah. Kalbini kesesini görsek gerçek sanıcağım arada sersem gibi oluyor ama çok fazla ilaç içiyoruz onların belirtiside olabilir gögüslerinim acıyor. Günde 2 kes falan kasıklarım kasılıyor giibii bir his inşallah herşey yolundadır. Allahım nasip etmiştir. Herşey güzel olsun bu zamanda sevinecek bi tesellimiz olur. Kaç haftalık nasıl hesaplayabilirim
Tüp bebek hesaplama programı yaz internete canım oradan emriyo transfer gününe göre adet gunune göre hesapla yazıyor oradan günlerini giriyosun çıkıyorNasıl hesaplanıyor canım bilmiyorum ki dondurulmuş 6. Gün embriyo nasıl olur
Amin canım benim bende 5+5 hem duydum kalp atışını hemde kese göründü benimki ikizRabbim nasip etsin arkadaşlarıma isteyen herkese bizlerede sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Amin canım inşallahRabbim sağlıklı haberler almamızı nasip etsin dualarımdasın canımın içi
Aminn çiçeğimmmRabbim sağlıklı haberler almamızı nasip etsin dualarımdasın canımın içi
Kızlar bende 7+3 de hala kalp atışı duyulmuyor ama ekranda görünüyor pıtır pıtır oynuyorAmin canım inşallah
İnsalalh kalp atışını duyduysaniz netlesmistir diye düşünüyorum.Umarim bir sıkıntı olmaz .,Kızlar bende 7+3 de hala kalp atışı duyulmuyor ama ekranda görünüyor pıtır pıtır oynuyoryüksel kilom benm ondandır diye düşünüyorum. Yine 1 hafta daha bekleyip gidicem kontrole bu sefer duyarız inşalllahhhhh. 5+1 de kese vardı bebek yoktu bu arada 6+3 de bebe göründü kalbide ufaktan oynuyordu ekrandan görünen bende de durumlar böyle umudum var hala
Yaa ablam çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Benim bi akrabamında öyleydi çok şükür iğnelerle toparladı şimdi 10 haftalık. Sende toparlıcan inşallah. Düzelirsin bir an önce mübarek günlerdeyiz. Burda hepimiz birbirmiz için güzel dualar ediyoruz.Kızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 bugün..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den..
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın
Bugün çok acayip bir şey oldu mucize mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum
9.gün:340
11.gün:599
13.gün: 830
14.gün:860
860’ı görünce kendi doktoruma gittim 2 gün önce. Dış gebelik olmadığını ve rahmin kalınlığının 19 mm olduğunu hamileliğe uygun olduğunu söyledi. Ya tutundu gelişmeyi bıraktı, ya da ilk başta ikisi de tutundu biri sadece yola devam ediyor değerler o yüzden böyle dedi. Bugün için bir beta daha istedi. Artık bu süreç bitsin diye beta yaptırdım. Tüp bebek yaptırdığım hastaneyi aradım dün Hemşiremle konuştum bir dahaki transferi ne zaman yapabiliriz diye. Onu planladık konuştuk.
1 saat sonra sonuç çıktı;
16. Gün SONUÇ 1606 geldi inanamadık!Hemen çağırdı keseyi görebiliriz bu değerde diye. 2-3 mm’lik bir kese gördük. Şekli düzgün, kanama alanı yok çok iyi dedi.
Şuan kendi hesaplarıma göre 5+0’dı bugün. Haftaya cuma bir daha gideceğim inş kalp atışı duyabilirim. Kalp atışı ne zaman duyuluyor? Resmen mucize gibi
kip ediyordum hep seni ve üzülüyordum çok. Çok sevindim gözün aydın olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Takip ediyordum seni canım öyle üzüldüm ki sen tutmadığını düşündüğünde gerçekten çok kötü oldum. Öyle sevindim ki öyle mutlu oldum ki Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahBugün çok acayip bir şey oldu mucize mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum
9.gün:340
11.gün:599
13.gün: 830
14.gün:860
860’ı görünce kendi doktoruma gittim 2 gün önce. Dış gebelik olmadığını ve rahmin kalınlığının 19 mm olduğunu hamileliğe uygun olduğunu söyledi. Ya tutundu gelişmeyi bıraktı, ya da ilk başta ikisi de tutundu biri sadece yola devam ediyor değerler o yüzden böyle dedi. Bugün için bir beta daha istedi. Artık bu süreç bitsin diye beta yaptırdım. Tüp bebek yaptırdığım hastaneyi aradım dün Hemşiremle konuştum bir dahaki transferi ne zaman yapabiliriz diye. Onu planladık konuştuk.
1 saat sonra sonuç çıktı;
16. Gün SONUÇ 1606 geldi inanamadık!Hemen çağırdı keseyi görebiliriz bu değerde diye. 2-3 mm’lik bir kese gördük. Şekli düzgün, kanama alanı yok çok iyi dedi.
Şuan kendi hesaplarıma göre 5+0’dı bugün. Haftaya cuma bir daha gideceğim inş kalp atışı duyabilirim. Kalp atışı ne zaman duyuluyor? Resmen mucize gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?