Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlı olsun canım darısı bize olur inşallah Belirtiniz var mıydı acaba ?
İnşallah canım Allahım nasip etsin inşallah. Kalbini kesesini görsek gerçek sanıcağım arada sersem gibi oluyor ama çok fazla ilaç içiyoruz onların belirtiside olabilir gögüslerinim acıyor. Günde 2 kes falan kasıklarım kasılıyor giibii bir his inşallah herşey yolundadır. Allahım nasip etmiştir. Herşey güzel olsun bu zamanda sevinecek bi tesellimiz olur. Kaç haftalık nasıl hesaplayabilirim

Am
inşallah canım amin internetten tüp bebek gebelik hesaplamadan bakabilirsin ne kadar doğru bilmiyorum

Rabbim sağlıklı haberler almamızı nasip etsin dualarımdasın canımın içi

Amin canım hesaplama programı var oradan hesaplahabilirsin

Amin canım inşallah
Kızlar bende 7+3 de hala kalp atışı duyulmuyor ama ekranda görünüyor pıtır pıtır oynuyor yüksel kilom benm ondandır diye düşünüyorum. Yine 1 hafta daha bekleyip gidicem kontrole bu sefer duyarız inşalllahhhhh. 5+1 de kese vardı bebek yoktu bu arada 6+3 de bebe göründü kalbide ufaktan oynuyordu ekrandan görünen bende de durumlar böyle umudum var hala

İnsalalh kalp atışını duyduysaniz netlesmistir diye düşünüyorum.Umarim bir sıkıntı olmaz .,Benimde 7 hafta ikiz bakalım umarim bizimkilerde iyilerdir.Rabbim nasip etsin kucağımıza almayı İki kere kalp atışı için gittim gördüm çok şükür doktor assagida dedi biraz yukarı doğru çıkar heralde

Yaa ablam çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Benim bi akrabamında öyleydi çok şükür iğnelerle toparladı şimdi 10 haftalık. Sende toparlıcan inşallah. Düzelirsin bir an önce mübarek günlerdeyiz. Burda hepimiz birbirmiz için güzel dualar ediyoruz.

kip ediyordum hep seni ve üzülüyordum çok. Çok sevindim gözün aydın olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Takip ediyordum seni canım öyle üzüldüm ki sen tutmadığını düşündüğünde gerçekten çok kötü oldum. Öyle sevindim ki öyle mutlu oldum ki Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…