- 10 Aralık 2012
- 87
- 101
- 293
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.821
Dualarımdasın, yavrunu sana bağışlasın Rabbim inşallahKızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 bugün..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den..
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın
Ay kuzum çok sevindim gerçekten bir mucize hemde ikiz sanırım çok mutlu oldum tebrik ederimTakip ediyordum seni canım öyle üzüldüm ki sen tutmadığını düşündüğünde gerçekten çok kötü oldum. Öyle sevindim ki öyle mutlu oldum ki Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Çok sağol canımYaa ablam çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Benim bi akrabamında öyleydi çok şükür iğnelerle toparladı şimdi 10 haftalık. Sende toparlıcan inşallah. Düzelirsin bir an önce mübarek günlerdeyiz. Burda hepimiz birbirmiz için güzel dualar ediyoruz.
Sağol canım benimDualarımdasın, yavrunu sana bağışlasın Rabbim inşallah
İnşallah hayurlisiyla güzel gelişmeler olur Rabbim hakkında neyi güzel kildiysa öyle eyleisn canimKızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 bugün..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den..
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın
Stresten de olabilir canımKızlar sırası değil ama ben söktürücü kulandim 15 gün oldu hayla adet olmadım transfer aşaması geçecek bir türlu gecemedik doktora sorim dedim şuan deprem konusu olduğu için sorarmiyorum size sorim dedim kafayı yiyecem kan testi yaptırdım negatif çıktı
Ben de çok üzüldüm canım ama kabullenmiştim hayırlısı dedim. Bir de tutmadığını düşünmem tam bu depreme denk geldi onu düşünmekten kendimizi pek düşünemedik. Çok teşekkür ederim inşallahTakip ediyordum seni canım öyle üzüldüm ki sen tutmadığını düşündüğünde gerçekten çok kötü oldum. Öyle sevindim ki öyle mutlu oldum ki Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Bugün 2 mm’lik sadece tek kese göründü. Ben umudumu kaybetmiştim tek çift hiç farketmiyor şuan buna da çok şükürAy kuzum çok sevindim gerçekten bir mucize hemde ikiz sanırım çok mutlu oldum tebrik ederimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Benimde değerim çok yüksekti Şu an ikizlere hamileyim bende 5+5 olduğunda kese ve kalp atışı duyduk
Aminnn canimmm benimİnşallah hayurlisiyla güzel gelişmeler olur Rabbim hakkında neyi güzel kildiysa öyle eyleisn canim
Bizlere de dua et lütfen canım tez zamanda kavusalimBen de çok üzüldüm canım ama kabullenmiştim hayırlısı dedim. Bir de tutmadığını düşünmem tam bu depreme denk geldi onu düşünmekten kendimizi pek düşünemedik. Çok teşekkür ederim inşallah
Bende opu sonrası çok geç adet oldum. Doktorum tarusal başladı yine olmadım neredeyse 35 gün gecikmeli oldum stres yapmamaya çalış akışına bırakKızlar sırası değil ama ben söktürücü kulandim 15 gün oldu hayla adet olmadım transfer aşaması geçecek bir türlu gecemedik doktora sorim dedim şuan deprem konusu olduğu için sorarmiyorum size sorim dedim kafayı yiyecem kan testi yaptırdım negatif çıktı
Normal yani diyorsun opu sonrası oldum bu ikinci olacak olursam tabiBende opu sonrası çok geç adet oldum. Doktorum tarusal başladı yine olmadım neredeyse 35 gün gecikmeli oldum stres yapmamaya çalış akışına bırak
Evet canım aynı gün olduk ben daha yarın ilk defa gideceğim muayneye bilmiyorum inşallah iyi şeyler duyarımÇok teşekkür ederim hala şaşkınım. İlaçları bile bırakmayı düşündüm dün artık.
Biz sizinle aynı gün transfer olmuştuk siz nasılsınız?
Bende opu sonrası yalancı adetmiş adı kısa süreli bi adet gördüm (2-3gün) sonra çok uzunca bi süre adet olmadım dr gayet normal dedi olabiliyor dediNormal yani diyorsun opu sonrası oldum bu ikinci olacak olursam tabi
Anladım canım sagolBende opu sonrası yalancı adetmiş adı kısa süreli bi adet gördüm (2-3gün) sonra çok uzunca bi süre adet olmadım dr gayet normal dedi olabiliyor dedi
Acaba hamile misiniz? 3 gündür benimde ayaklarım ısınmıyor donuyor.. reglim de 3 gün gecikti bugün pembe lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorumArkadaşlar akşamdan beri bu seferde ayaklarım donuyo çorap var patik var battaniye var ayaklarım ısınmıyobelirtiler arasında ayak üşümesi var mı tecrübeli arkadaşlar ayakkarım dondurucuda 2 saat beklemiş gibi asla ısınmıyo
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum kasımda embriym dondruldgu halde şuan için 3 bin lira fark istiyorlar siz hangi hastanede tedavi oldnz acabaHele benim hastane itiraz etmesem ne paralar vermiştim2. Muayene parasına itiraz ediyorum kan tahlili ne itiraz ediyorum briyo dondurma ucretien itiraz ediyorum .bana gelmiş dondurma ücreti değişti siz opudan sonra verseydiniz o fiyatti dediler .ben de hastane parası için aramıştınız eksik kalmış diye bunun içinde arasaydiniz o zaman dedim .kabul etmiyorum yönetimle konuşun dedim .daha trasnfer bile olmamıştım komple parayı neden vereyim ki .en son eski fiyattan verdim
Yok daua duyamadıkki. Duysak oh diyeceğizzde bakalımmİnsalalh kalp atışını duyduysaniz netlesmistir diye düşünüyorum.Umarim bir sıkıntı olmaz .,Benimde 7 hafta ikiz bakalım umarim bizimkilerde iyilerdir.Rabbim nasip etsin kucağımıza almayı İki kere kalp atışı için gittim gördüm çok şükür doktor assagida dedi biraz yukarı doğru çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?