Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Dualarımdasın, yavrunu sana bağışlasın Rabbim inşallah

Ay kuzum çok sevindim gerçekten bir mucize hemde ikiz sanırım çok mutlu oldum tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Benimde değerim çok yüksekti Şu an ikizlere hamileyim bende 5+5 olduğunda kese ve kalp atışı duyduk

Kızlar sırası değil ama ben söktürücü kulandim 15 gün oldu hayla adet olmadım transfer aşaması geçecek bir türlu gecemedik doktora sorim dedim şuan deprem konusu olduğu için sorarmiyorum size sorim dedim kafayı yiyecem kan testi yaptırdım negatif çıktı

Çok sağol canım
Allah razı olsun.
Rabbim büyüktür dua ediyorum..
Tüm evlatlar sağlıkla gelsin

İnşallah hayurlisiyla güzel gelişmeler olur Rabbim hakkında neyi güzel kildiysa öyle eyleisn canim

Stresten de olabilir canım

Ben de çok üzüldüm canım ama kabullenmiştim hayırlısı dedim. Bir de tutmadığını düşünmem tam bu depreme denk geldi onu düşünmekten kendimizi pek düşünemedik. Çok teşekkür ederim inşallah

Bugün 2 mm’lik sadece tek kese göründü. Ben umudumu kaybetmiştim tek çift hiç farketmiyor şuan buna da çok şükür doktora internetten hesapladığıma göre 6+1 de gideceğim umarım duyabilirim. Doktor duyamayabiliriz o tarihte dedi

Bende opu sonrası çok geç adet oldum. Doktorum tarusal başladı yine olmadım neredeyse 35 gün gecikmeli oldum stres yapmamaya çalış akışına bırak

Acaba hamile misiniz? 3 gündür benimde ayaklarım ısınmıyor donuyor.. reglim de 3 gün gecikti bugün pembe lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum kasımda embriym dondruldgu halde şuan için 3 bin lira fark istiyorlar siz hangi hastanede tedavi oldnz acaba

Yok daua duyamadıkki. Duysak oh diyeceğizzde bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…