- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.881
Canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah sende 7 lik rahim duvarını tuttuğunu gördüm çok şükür maşallah güzel sağlıkla ilerlesin demekki rahim duvarı çok çok kalın lıkda önemli değilmiş sende onu gördüm ben baya takmıştım üzülmüştüm kendimde incelikten tutmaz diye sağlıkla kucağına al canım benimKızlar merhaba bugünkü değerimde 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra kontrole çağırdı çok uzun nasıl beklicem. Acaba 1 hafta sonra devlete gitsem görünürmü. Düşüklerim olduğundan en azından keseyi bir görebilirsem daha stressiz beklerim
Rabbim nasip ettikten sonra canımCanım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah sende 7 lik rahim duvarını tuttuğunu gördüm çok şükür maşallah güzel sağlıkla ilerlesin demekki rahim duvarı çok çok kalın lıkda önemli değilmiş sende onu gördüm ben baya takmıştım üzülmüştüm kendimde incelikten tutmaz diye sağlıkla kucağına al canım benim
Rica ederim canım benimTek embriyo canım. Öyle yapıcam artık duruma göre bakıcam çok teşekkür ederim
Yok canım keseye çağırıyorlar eğer duyulursa kalp atışına da bakiyolar bazen çok küçük yeni olduğu için duyulmuyor geç duyuluyormusİnşallahSanırım direk kalp atışına çağırıyorlar
Nasip bakalım canım inşallah güzel şeyler görürüzYok canım keseye çağırıyorlar eğer duyulursa kalp atışına da bakiyolar bazen çok küçük yeni olduğu için duyulmuyor geç duyuluyormus
Amin canım benim Amin evet 8 küsürdü ve 3 çizgim vardı son gittiğimde gene sordum hocam bende 3 çizgi varmıydı ondanmı olmadı acaba o yokmuydu dedim hayır kalınlıkta çizgilerde gayet iyiydi dedi nasip taktiri ilahi canım yaRabbim nasip ettikten sonra canım3 çizgi durumuna gözardı etme ama benim 7.3tü en aon rahim ama 3 çizgiydi. Bu sebepten transferim olabildi. Tabi inşallah sağlıkla devamı nasip olur Rabbim sana da nasip etsin inşallah tüm isteyenlere
İnşallah canım benimNasip bakalım canım inşallah güzel şeyler görürüz
Merhabalar bende estrofem kullanıyorum ne kadar doz kullandınız kaç kutu acaba ?Estrofem fazla gelmiş rahımde küçük miktarda sıvı birikmiş canım
Yakinimdaki Bi eczanede buldum tesadüfen normal fiyatı 322tl SGK karsilarsa 70tl doktorum yazmıştı normalde ama eczacı kız yanlışlıkla silmiş galiba tekrar yazdır gel paranı geri iade ederim dedi bugün ne uğraştım doktordu eczaneydi inşallah sonucu güzel olur Allah hepimize sağlıkla nasip etsinÇok şükür canım kadın doğum yazıyor normalde de evet herkes sanırım o igneyi arıyor her yere bakilicak
Canim kaç kutu kullanılıyor benim transferim 1 ay sonra olcak şimdiden alıyım dedim 1 kutu aldım fazla kullanılıyorsa Bir kutu daha alayimClimara malesef benim korkulu rüyamtek tek sorun eczanelere ben tek tük zorla bulabiliyorum ama bu ara hiç bulamadım
Rabbimin takdiri canım valla bazen ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyorAmin canım benim Amin evet 8 küsürdü ve 3 çizgim vardı son gittiğimde gene sordum hocam bende 3 çizgi varmıydı ondanmı olmadı acaba o yokmuydu dedim hayır kalınlıkta çizgilerde gayet iyiydi dedi nasip taktiri ilahi canım ya
Doktorun sana nasıl kullandıracağına bağlı canım. Kutunun içinden 4 tane bant çıkıyor ben 48 saatte bir değiştiiyorum 8 gün gidiyor 1 kutu yani. Tam bilmiyorum ama 10 veya 12. Haftaya kdarda kullanıcam sanırımCanim kaç kutu kullanılıyor benim transferim 1 ay sonra olcak şimdiden alıyım dedim 1 kutu aldım fazla kullanılıyorsa Bir kutu daha alayim
Hayır canım climara patch. Yapışkan bişey. Estrofem gibi etki yapıyor vucudaKızlar merhaba önümüzdeki ay transfer olcam bugün kontrole gittim ilaç yazdı bana İnternetten fiyatlarına falan bakıyorum ama en alttaki ilacın ismini okuyamadım bilen varsa söyleyebilir miEki Görüntüle 3205191
Teşekkür ederim canım en iyisi bir kutu daha alayimDoktorun sana nasıl kullandıracağına bağlı canım. Kutunun içinden 4 tane bant çıkıyor ben 48 saatte bir değiştiiyorum 8 gün gidiyor 1 kutu yani. Tam bilmiyorum ama 10 veya 12. Haftaya kdarda kullanıcam sanırım
İlk kez kullanıcam ilaç bulmakta zormuşHayır canım climara patch. Yapışkan bişey. Estrofem gibi etki yapıyor vucuda
İnşallah öyledir hayırlısıyla bi duysaydık inşallah sağlıklı haberleriniİnşallahSanırım direk kalp atışına çağırıyorlar
Al bence de bulabildiğin yerde. Ben şu ara çok zorlanıyorumTeşekkür ederim canım en iyisi bir kutu daha alayim
İnşallah duycaz canımİnşallah öyledir hayırlısıyla bi duysaydık inşallah sağlıklı haberlerini
Ay hadi iyi bulmuşsun canım çok iyi bir fiyat ama Allah razı olsun yazdırmak çok iyi oluyor gerçekten yarıdan fazlasi düşüyor uğraştırıyor ama İnsalalh sonu güzel olur cektiklerimize değer rabbim nasip eder inşallahYakinimdaki Bi eczanede buldum tesadüfen normal fiyatı 322tl SGK karsilarsa 70tl doktorum yazmıştı normalde ama eczacı kız yanlışlıkla silmiş galiba tekrar yazdır gel paranı geri iade ederim dedi bugün ne uğraştım doktordu eczaneydi inşallah sonucu güzel olur Allah hepimize sağlıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?