Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah sende 7 lik rahim duvarını tuttuğunu gördüm çok şükür maşallah güzel sağlıkla ilerlesin demekki rahim duvarı çok çok kalın lıkda önemli değilmiş sende onu gördüm ben baya takmıştım üzülmüştüm kendimde incelikten tutmaz diye sağlıkla kucağına al canım benim

Rabbim nasip ettikten sonra canım 3 çizgi durumuna gözardı etme ama benim 7.3tü en aon rahim ama 3 çizgiydi. Bu sebepten transferim olabildi. Tabi inşallah sağlıkla devamı nasip olur Rabbim sana da nasip etsin inşallah tüm isteyenlere

Amin canım benim Amin evet 8 küsürdü ve 3 çizgim vardı son gittiğimde gene sordum hocam bende 3 çizgi varmıydı ondanmı olmadı acaba o yokmuydu dedim hayır kalınlıkta çizgilerde gayet iyiydi dedi nasip taktiri ilahi canım ya

Çok şükür canım kadın doğum yazıyor normalde de evet herkes sanırım o igneyi arıyor her yere bakilicak
Yakinimdaki Bi eczanede buldum tesadüfen normal fiyatı 322tl SGK karsilarsa 70tl doktorum yazmıştı normalde ama eczacı kız yanlışlıkla silmiş galiba tekrar yazdır gel paranı geri iade ederim dedi bugün ne uğraştım doktordu eczaneydi inşallah sonucu güzel olur Allah hepimize sağlıkla nasip etsin

Rabbimin takdiri canım valla bazen ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor

Canim kaç kutu kullanılıyor benim transferim 1 ay sonra olcak şimdiden alıyım dedim 1 kutu aldım fazla kullanılıyorsa Bir kutu daha alayim
Doktorun sana nasıl kullandıracağına bağlı canım. Kutunun içinden 4 tane bant çıkıyor ben 48 saatte bir değiştiiyorum 8 gün gidiyor 1 kutu yani. Tam bilmiyorum ama 10 veya 12. Haftaya kdarda kullanıcam sanırım

Kızlar prolutex igne piyasada kolay bulunuyor mu bu igneyi kullanicakmisim önümüzdeki ay basliycam eğer zor bulunuyorsa şimdiden başlıyım aramaya

Ay hadi iyi bulmuşsun canım çok iyi bir fiyat ama Allah razı olsun yazdırmak çok iyi oluyor gerçekten yarıdan fazlasi düşüyor uğraştırıyor ama İnsalalh sonu güzel olur cektiklerimize değer rabbim nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…