Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım çok sevindim inşallah devamı da gelir.Rabbim ol der ve olur Bu zamanda duyabilirsiniz ama geç te gosterebiliyor kendini

Arkadaşlar
5+2 yim bugün , hala günde 6 adet progestan kapsül ve bir kez de prolutex kullanıyorum.
Yanında estrofem koraspin de devam tabi

Bunlar ne zamana kadar devam ediyor biliyor musunuz

Arkadaşlar
5+2 yim bugün , hala günde 6 adet progestan kapsül ve bir kez de prolutex kullanıyorum.
Yanında estrofem koraspin de devam tabi

Bunlar ne zamana kadar devam ediyor biliyor musunuz
Vala canım benim 7 haftalık hala hiç hiz kesmeden devam ediyorum ignelere de ilaçlara da 12 haftaya kadar devam sanırım

Kızlar merhaba önümüzdeki ay transfer olcam bugün kontrole gittim ilaç yazdı bana İnternetten fiyatlarına falan bakıyorum ama en alttaki ilacın ismini okuyamadım bilen varsa söyleyebilir mi

Canm İnternetten bakıyorum yumurta büyütücu kullandığımız klomen çıkıyor bu doktorun yazdığı ilaç ne ise yarıyor SGK karşılar mi sağlık ocağına veya devlet hastanesinde yazdirsam
Evet canım doğru yumurta çatlatma iğnesi biliyorum.Ben kullanmadım duymuştum.Saglik ocağı yazarmi bilmiyorim ama özel iğne galiba devlet karşılıyor mu tam olarak bilmiyorum ama sanırım devlette yazdirabilirsin .Bir sor istersen kullanan çok arkadaş var daha iyi bilgi verirler .

Canım aile hekimine gittim recetedeki ilaçları yazsin SGK karşılasın diye ama reçeteme bile bakmadı reçete varsa git al eczaneden ben yazamam dedi çok moralim bozuldu ya simdi de kadın doğuma gidiyorum inşallah o yazar

Kızlar merhaba bugünkü değerimde 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra kontrole çağırdı çok uzun nasıl beklicem. Acaba 1 hafta sonra devlete gitsem görünürmü. Düşüklerim olduğundan en azından keseyi bir görebilirsem daha stressiz beklerim

Selam canım ne zaman transfer olmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…