- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.861
28 ocakta oldum canım bugün 13. GünümSelam canım ne zaman transfer olmuştun?
Ben 15 gün oldu hala gitmedim bekliyorum pazartesi gidicem kısmetse benm de var ama herşey nasip olacağı neyse o olacakKızlar merhaba bugünkü değerimde 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra kontrole çağırdı çok uzun nasıl beklicem. Acaba 1 hafta sonra devlete gitsem görünürmü. Düşüklerim olduğundan en azından keseyi bir görebilirsem daha stressiz beklerim
Haklısın canım aslında en güzeli direk kalp atışıyla birlikte görmek ama dedim haftaya bir devlete gitsem görünürmü acbaa. Birde devletin cihazları güzel göremiyor buna bağlı kötü birşey söylerse dahamı stres olurum acaba. Bakayım haftaua duruma göre karar veririmBen 15 gün oldu hala gitmedim bekliyorum pazartesi gidicem kısmetse benm de var ama herşey nasip olacağı neyse o olacak
Benim dün 16.gün değerim 1600’dü. Keseyi gördük 1500’ü geçince gözüküyormuş. Daha yeni oluşmuş 2 mmdi. Ben de 24 ocakta oldum28 ocakta oldum canım bugün 13. Günüm
Evet canım gözüküyorda devlet hastanesinin cihazlarında da gözüküe dimi. Bizimkindekiler biraz eskiBenim dün 16.gün değerim 1600’dü. Keseyi gördük 1500’ü geçince gözüküyormuş. Daha yeni oluşmuş 2 mmdi. Ben de 24 ocakta oldum
Pazartesi 7+0 vanim kidmetse inşallah güzel şeyler duyarım midem kötü biraz bı hamileligimde daha kötüydü bunda fazla yok ama bilmiyorum allahm güzel şeyler duymayı nasip etsinHaklısın canım aslında en güzeli direk kalp atışıyla birlikte görmek ama dedim haftaya bir devlete gitsem görünürmü acbaa. Birde devletin cihazları güzel göremiyor buna bağlı kötü birşey söylerse dahamı stres olurum acaba. Bakayım haftaua duruma göre karar veririm
Az kalmış senin çok şükür kaç haftalık oluyor pazartesi
O zaman ya özele git ya da biraz daha bekle garanti olsunEvet canım gözüküyorda devlet hastanesinin cihazlarında da gözüküe dimi. Bizimkindekiler biraz eski
Duycaksın canım kalp atışıyla birlikte görürsün inşallahPazartesi 7+0 vanim kidmetse inşallah güzel şeyler duyarım midem kötü biraz bı hamileligimde daha kötüydü bunda fazla yok ama bilmiyorum allahm güzel şeyler duymayı nasip etsin
Bakıyım duruma göre o anki ruh halime göre karar vericem canımO zaman ya özele git ya da biraz daha bekle garanti olsun
Ay vala benim de öyle oldu biliyomusun ne rapor yazdirabildim ne de ilaç öyle doktorlar var ki umursamıyor canım .Ben artık ilaçlarımı götürüyorum ne kadar kullandığımı söylüyorum kadın doğuma ve sağlık ocağına yazıyor .Ay ay yazdıkları için de gününü bekliyorsun ?Canım aile hekimine gittim recetedeki ilaçları yazsin SGK karşılasın diye ama reçeteme bile bakmadı reçete varsa git al eczaneden ben yazamam dedi çok moralim bozuldu ya simdi de kadın doğuma gidiyorum inşallah o yazar
Ay vala benim de öyle oldu biliyomusun ne rapor yazdirabildim ne de ilaç öyle doktorlar var ki umursamıyor canım .Ben artık ilaçlarımı götürüyorum ne kadar kullandığımı söylüyorum kadın doğuma ve sağlık ocağına yazıyor .Ay ay yazdıkları için de gününü bekliyorsunCanım aile hekimine gittim recetedeki ilaçları yazsin SGK karşılasın diye ama reçeteme bile bakmadı reçete varsa git al eczaneden ben yazamam dedi çok moralim bozuldu ya simdi de kadın doğuma gidiyorum inşallah o yazar
Çok sevindim canım baya yüksek çıkmış ikiz sanırım gününü bekle derim ama yine de sen bilirsin bazen geç gösteriyorKızlar merhaba bugünkü değerimde 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra kontrole çağırdı çok uzun nasıl beklicem. Acaba 1 hafta sonra devlete gitsem görünürmü. Düşüklerim olduğundan en azından keseyi bir görebilirsem daha stressiz beklerim
Tüp bebekte tedavi görüyorum ilaç yazdiricagini şöyle öyle de yazıyorlarCanım aile hekimine gittim recetedeki ilaçları yazsin SGK karşılasın diye ama reçeteme bile bakmadı reçete varsa git al eczaneden ben yazamam dedi çok moralim bozuldu ya simdi de kadın doğuma gidiyorum inşallah o yazar
Merhaba benide 2 hafta sonra çağırdı inşallah herşey yolundadır.Kızlar merhaba bugünkü değerimde 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra kontrole çağırdı çok uzun nasıl beklicem. Acaba 1 hafta sonra devlete gitsem görünürmü. Düşüklerim olduğundan en azından keseyi bir görebilirsem daha stressiz beklerim
İnşallah canım inşallahDuycaksın canım kalp atışıyla birlikte görürsün inşallah
Çok şükür kadın doğum yazdı canım bunlar ilaclarim ama climara piyasada yokmuşTüp bebekte tedavi görüyorum ilaç yazdiricagini şöyle öyle de yazıyorlarSenin hangi ilaçların vardi ?
Çok şükür canım kadın doğum yazıyor normalde de evet herkes sanırım o igneyi arıyor her yere bakilicakÇok şükür kadın doğum yazdı canım bunlar ilaclarim ama climara piyasada yokmuşEki Görüntüle 3205256
Tek embriyo canım. Öyle yapıcam artık duruma göre bakıcam çok teşekkür ederimAy vala benim de öyle oldu biliyomusun ne rapor yazdirabildim ne de ilaç öyle doktorlar var ki umursamıyor canım .Ben artık ilaçlarımı götürüyorum ne kadar kullandığımı söylüyorum kadın doğuma ve sağlık ocağına yazıyor .Ay ay yazdıkları için de gününü bekliyorsun
Çok sevindim canım baya yüksek çıkmış ikiz sanırım gününü bekle derim ama yine de sen bilirsin bazen geç gösteriyor
İnşallahMerhaba benide 2 hafta sonra çağırdı inşallah herşey yolundadır.
Climara malesef benim korkulu rüyamÇok şükür kadın doğum yazdı canım bunlar ilaclarim ama climara piyasada yokmuşEki Görüntüle 3205256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?