Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben 15 gün oldu hala gitmedim bekliyorum pazartesi gidicem kısmetse benm de var ama herşey nasip olacağı neyse o olacak

Ben 15 gün oldu hala gitmedim bekliyorum pazartesi gidicem kısmetse benm de var ama herşey nasip olacağı neyse o olacak
Haklısın canım aslında en güzeli direk kalp atışıyla birlikte görmek ama dedim haftaya bir devlete gitsem görünürmü acbaa. Birde devletin cihazları güzel göremiyor buna bağlı kötü birşey söylerse dahamı stres olurum acaba. Bakayım haftaua duruma göre karar veririm
Az kalmış senin çok şükür kaç haftalık oluyor pazartesi

Benim dün 16.gün değerim 1600’dü. Keseyi gördük 1500’ü geçince gözüküyormuş. Daha yeni oluşmuş 2 mmdi. Ben de 24 ocakta oldum
Evet canım gözüküyorda devlet hastanesinin cihazlarında da gözüküe dimi. Bizimkindekiler biraz eski

Pazartesi 7+0 vanim kidmetse inşallah güzel şeyler duyarım midem kötü biraz bı hamileligimde daha kötüydü bunda fazla yok ama bilmiyorum allahm güzel şeyler duymayı nasip etsin

Pazartesi 7+0 vanim kidmetse inşallah güzel şeyler duyarım midem kötü biraz bı hamileligimde daha kötüydü bunda fazla yok ama bilmiyorum allahm güzel şeyler duymayı nasip etsin
Duycaksın canım kalp atışıyla birlikte görürsün inşallah

Ay vala benim de öyle oldu biliyomusun ne rapor yazdirabildim ne de ilaç öyle doktorlar var ki umursamıyor canım .Ben artık ilaçlarımı götürüyorum ne kadar kullandığımı söylüyorum kadın doğuma ve sağlık ocağına yazıyor .Ay ay yazdıkları için de gününü bekliyorsun ?

Ay vala benim de öyle oldu biliyomusun ne rapor yazdirabildim ne de ilaç öyle doktorlar var ki umursamıyor canım .Ben artık ilaçlarımı götürüyorum ne kadar kullandığımı söylüyorum kadın doğuma ve sağlık ocağına yazıyor .Ay ay yazdıkları için de gününü bekliyorsun
Çok sevindim canım baya yüksek çıkmış ikiz sanırım gününü bekle derim ama yine de sen bilirsin bazen geç gösteriyor

Tüp bebekte tedavi görüyorum ilaç yazdiricagini şöyle öyle de yazıyorlar Senin hangi ilaçların vardi ?

Merhaba benide 2 hafta sonra çağırdı inşallah herşey yolundadır.

Tek embriyo canım. Öyle yapıcam artık duruma göre bakıcam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…