- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.921
İnşallah hamilesinde verdin mi tekrarBugün verdim 16 geldi betahcg doktorum 2 gün sonra tekrar ver dedi. İnşallah hamileyimdir
Versede zaten transferden sonra veriyorKızlar önümüzdeki ay embriyo transferi olucak ama bana kan sulandırıcı vermedi arastirdigim kadarıyla herkese veriliyor tutunmada sorun olurmu
Hayır herkese değilKızlar önümüzdeki ay embriyo transferi olucak ama bana kan sulandırıcı vermedi arastirdigim kadarıyla herkese veriliyor tutunmada sorun olurmu
Teşekkür ederimEvet herkeste oluyormuş o
Geçmiş sorularda var zaten .Ki bende de olmuştu ama 5. Haftada estrofem i bırakınca geçti
Hayır bana da verilmedi. Doktorunuz tahlillerinize göre hareket ediyordur merak etmeyin.Kızlar önümüzdeki ay embriyo transferi olucak ama bana kan sulandırıcı vermedi arastirdigim kadarıyla herkese veriliyor tutunmada sorun olurmu
Canim hayırlı olsunKızlar bugün keseyi görmeye gittik. 5haftalık görünüyo. Ayın 20 sinde kalp atışına gidicezbenden bir sürü gebelik kan tahlilleri istendi ve 3 bin lira fiyat çıktı sizde öyle oldu mu
Yok canım hep itiliyor zor giriyor biraz kapanıyor bende koyarken zorlanıyorumBu progestan fitil bir süre sonra tam ilerletilmiyor mu, ben mi yapamıyorum acaba
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne testi istedi doktor tedaviye başlarken hepsini yaptırıyoruz ZTen bende gideceğim de sizden bilgi almak istedimKızlar bugün keseyi görmeye gittik. 5haftalık görünüyo. Ayın 20 sinde kalp atışına gidicezbenden bir sürü gebelik kan tahlilleri istendi ve 3 bin lira fiyat çıktı sizde öyle oldu mu
Canım naptın test falan yaptınmıKızlar acilde kan verebiliyormuyuz? Yani alırlar mı kan
Evet yaptım canım ama sevinemiyorumCanım naptın test falan yaptınmı
Amin inşallah hepimizinkini. Bi şok olduk. Yaptırmadık başka yerlerede sorduk aşağı yukarı hep aynı fiyatlar devlete gidicem. Biraz ayıp olcak devletteki doktora ama napayım bide ona verecek gücüm kalmadı artıkCanim hayırlı olsunRabbim devamını nasip etsin inşallah canım özele gittiysen fazla alırlar devlette yaptır ben hepsini devlette yaptırdım
Böyle bi ton tahlil 3 bin dedilerde yaptırmadım devlette randevu bulup oraya yaptırcam artık. Sanki tedavi başında ben bunları yaptırmadım. İsimlerini ilk defa görüyorum duyuyorumGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne testi istedi doktor tedaviye başlarken hepsini yaptırıyoruz ZTen bende gideceğim de sizden bilgi almak istedim
Bende transfer oldum banada vermediler çok şükür 5 haftalık hamileyimdeKızlar önümüzdeki ay embriyo transferi olucak ama bana kan sulandırıcı vermedi arastirdigim kadarıyla herkese veriliyor tutunmada sorun olurmu
Bunlar hamilelikte yapılan testler. Toksoplazma mesela hayvan dışkısından bulaşıyor ve düşüğe sebep veriyor. Sizde pozitif çıkarsa daha önce buna maruz kaldınız ve bir sıkıntı yok demek. Bende negatif çıkmıştı artık kedimin kumunu temizlemiyorum mesela.Böyle bi ton tahlil 3 bin dedilerde yaptırmadım devlette randevu bulup oraya yaptırcam artık. Sanki tedavi başında ben bunları yaptırmadım. İsimlerini ilk defa görüyorum duyuyorum
Aa çok teşekkür ederim. Benim tüp bebek doktorum hastanem ayrı gebelik takibi ayrı hastane doktor hoş zaten doktordan memnun kalmadım başka doktora geçicemdeBunlar hamilelikte yapılan testler. Toksoplazma mesela hayvan dışkısından bulaşıyor ve düşüğe sebep veriyor. Sizde pozitif çıkarsa daha önce buna maruz kaldınız ve bir sıkıntı yok demek. Bende negatif çıkmıştı artık kedimin kumunu temizlemiyorum mesela.
Rubella kızamıkçık daha önce geçirmediyseniz hamilelikte tehlikeli. Ama neden aids testi istemiş anlamadım bunlar tüp bebekten önce yapılıyor zaten.
Yani bunlar zorunlu değil de hepsi tedbir amaçlı gibi düşünebilirsinAa çok teşekkür ederim. Benim tüp bebek doktorum hastanem ayrı gebelik takibi ayrı hastane doktor hoş zaten doktordan memnun kalmadım başka doktora geçicemdeböyle kağıdı elime tutuşturdular. İlk defa karşılaşıyorum bu testlerle
Hiç sevinemedik cAnım çok kötü zamanlar geciriyoruz ama bu bebekler içinde çok uğraştık artık stresten biraz uzaklaşmaya çalışmalıyız onlar içinEvet yaptım canım ama sevinemiyorum
Tedavi başında yaptırmıştım bende bunları canım senden istemedilermi AcabaBöyle bi ton tahlil 3 bin dedilerde yaptırmadım devlette randevu bulup oraya yaptırcam artık. Sanki tedavi başında ben bunları yaptırmadım. İsimlerini ilk defa görüyorum duyuyorum
Evet hatırladım sizi. Bebek gözükmedi daha 20 sinde görcezYani bunlar zorunlu değil de hepsi tedbir amaçlı gibi düşünebilirsinBiz aynı gün transfer olmuştuk. Senin kesenin ölçüsü ne çıktı bebek gözüktü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?