Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar bugün keseyi görmeye gittik. 5haftalık görünüyo. Ayın 20 sinde kalp atışına gidicez benden bir sürü gebelik kan tahlilleri istendi ve 3 bin lira fiyat çıktı sizde öyle oldu mu
Canim hayırlı olsun Rabbim devamını nasip etsin inşallah canım özele gittiysen fazla alırlar devlette yaptır ben hepsini devlette yaptırdım

Kızlar bugün keseyi görmeye gittik. 5haftalık görünüyo. Ayın 20 sinde kalp atışına gidicez benden bir sürü gebelik kan tahlilleri istendi ve 3 bin lira fiyat çıktı sizde öyle oldu mu
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne testi istedi doktor tedaviye başlarken hepsini yaptırıyoruz ZTen bende gideceğim de sizden bilgi almak istedim

Canim hayırlı olsun Rabbim devamını nasip etsin inşallah canım özele gittiysen fazla alırlar devlette yaptır ben hepsini devlette yaptırdım
Amin inşallah hepimizinkini. Bi şok olduk. Yaptırmadık başka yerlerede sorduk aşağı yukarı hep aynı fiyatlar devlete gidicem. Biraz ayıp olcak devletteki doktora ama napayım bide ona verecek gücüm kalmadı artık

Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne testi istedi doktor tedaviye başlarken hepsini yaptırıyoruz ZTen bende gideceğim de sizden bilgi almak istedim
Böyle bi ton tahlil 3 bin dedilerde yaptırmadım devlette randevu bulup oraya yaptırcam artık. Sanki tedavi başında ben bunları yaptırmadım. İsimlerini ilk defa görüyorum duyuyorum

Eklentiler

• 23E1E68B-D7D9-4239-B499-3DCF2EA5AC30.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar önümüzdeki ay embriyo transferi olucak ama bana kan sulandırıcı vermedi arastirdigim kadarıyla herkese veriliyor tutunmada sorun olurmu
Bende transfer oldum banada vermediler çok şükür 5 haftalık hamileyimde gerek görmediler bana. Vermiyolarsa kendini sıkıntıya sokma. İçin rahat etsin. Doktorlar iyisini bilir. Biz burda iğnelerden kaçıyoruz bitse artık diyoz.

Böyle bi ton tahlil 3 bin dedilerde yaptırmadım devlette randevu bulup oraya yaptırcam artık. Sanki tedavi başında ben bunları yaptırmadım. İsimlerini ilk defa görüyorum duyuyorum
Bunlar hamilelikte yapılan testler. Toksoplazma mesela hayvan dışkısından bulaşıyor ve düşüğe sebep veriyor. Sizde pozitif çıkarsa daha önce buna maruz kaldınız ve bir sıkıntı yok demek. Bende negatif çıkmıştı artık kedimin kumunu temizlemiyorum mesela.
Rubella kızamıkçık daha önce geçirmediyseniz hamilelikte tehlikeli. Ama neden aids testi istemiş anlamadım bunlar tüp bebekten önce yapılıyor zaten.

Aa çok teşekkür ederim. Benim tüp bebek doktorum hastanem ayrı gebelik takibi ayrı hastane doktor hoş zaten doktordan memnun kalmadım başka doktora geçicemde böyle kağıdı elime tutuşturdular. İlk defa karşılaşıyorum bu testlerle

Yani bunlar zorunlu değil de hepsi tedbir amaçlı gibi düşünebilirsin Biz aynı gün transfer olmuştuk. Senin kesenin ölçüsü ne çıktı bebek gözüktü mü

Evet yaptım canım ama sevinemiyorum
Hiç sevinemedik cAnım çok kötü zamanlar geciriyoruz ama bu bebekler içinde çok uğraştık artık stresten biraz uzaklaşmaya çalışmalıyız onlar için Pozitifmi

Tedavi başında yaptırmıştım bende bunları canım senden istemedilermi Acaba

Yani bunlar zorunlu değil de hepsi tedbir amaçlı gibi düşünebilirsin Biz aynı gün transfer olmuştuk. Senin kesenin ölçüsü ne çıktı bebek gözüktü mü
Evet hatırladım sizi. Bebek gözükmedi daha 20 sinde görcez atayım kesenin resmini. Siz gittiniz mi

Eklentiler

• 50839DC1-A04D-4418-B3C6-DAE8DAF8301E.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…