- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.901
Bulabiliyorum canım bende her hafta alıyorum 2 gün önce aldımKızlar prolutex igne piyasada kolay bulunuyor mu bu igneyi kullanicakmisim önümüzdeki ay basliycam eğer zor bulunuyorsa şimdiden başlıyım aramaya
Ben opudan 56 gün sonra regl oldum. Üstelik duphaston da kullandım 10 gün gecikince duphaston bitti daha 2 hafta olmadıKızlar sırası değil ama ben söktürücü kulandim 15 gün oldu hayla adet olmadım transfer aşaması geçecek bir türlu gecemedik doktora sorim dedim şuan deprem konusu olduğu için sorarmiyorum size sorim dedim kafayı yiyecem kan testi yaptırdım negatif çıktı
Nerde oturuyorsun canım istanbuldaysan aldığım yeri soyleyimAl bence de bulabildiğin yerde. Ben şu ara çok zorlanıyorum
Teşekkür ederim canım içim rahat ettiBulabiliyorum canım bende her hafta alıyorum 2 gün önce aldımBirinde olmazsa diğer eczanede mutlaka oluyor depolarda
İstanbuldayım canım evet ama varmıydı senin aldığın eczanede başka. Genelde hep tek tük oluyorNerde oturuyorsun canım istanbuldaysan aldığım yeri soyleyim
Ne kadar var bilmiyorum ama okadar eczane dolaştım hastane yakınlarında hiçbirinde yoktu tesadüfen evime yakın biyerde öylesine girdim hemen verdi ilacı sancaktepe yenidoğan ikbal eczanesi yakınsa istersen bakİstanbuldayım canım evet ama varmıydı senin aldığın eczanede başka. Genelde hep tek tük oluyor
Sağolasın canım bana baya uzak hem senin hakkına girmiyim sen al buldukca kendine. Bende bulunduğum yerde arıcam sürekli inşallah sorun çözülğr biran evvelNe kadar var bilmiyorum ama okadar eczane dolaştım hastane yakınlarında hiçbirinde yoktu tesadüfen evime yakın biyerde öylesine girdim hemen verdi ilacı sancaktepe yenidoğan ikbal eczanesi yakınsa istersen bak
İnşallah sende bulursun canım ilaç bulma süreci de ayrı geriyormus insanı ama Allah yardım ediyor Bi sekildeSağolasın canım bana baya uzak hem senin hakkına girmiyim sen al buldukca kendine. Bende bulunduğum yerde arıcam sürekli inşallah sorun çözülğr biran evvel
Rica ederim canım yok özel ilaç onu karşılamiyor 500 TLTeşekkür ederim canım içim rahat ettipeki SGK karşılıyorum prolutex i
Kübra ben estrofem oksapar bide progestan amp. Kullanıyorum geçen devlet hastanesine gittim yazdırmak için birer kutu yazmış doktorRica ederim canım yok özel ilaç onu karşılamiyor 500 TL
Tâbi özel hastaneler alır devleti bilmiyorumKızlar acilde kan verebiliyormuyuz? Yani alırlar mı kan
Yok opudan sonra oldum ama 2 . Adeti olamadım haylaBen opudan 56 gün sonra regl oldum. Üstelik duphaston da kullandım 10 gün gecikince duphaston bitti daha 2 hafta olmadı
Kuzum bende estrofem oksapar prolutex iğne ve Progestan kullanıyorum.Prolutex özel alamiyorum devlet vermiyor .Oksapar ve estrofemi yazdirabiliyosun .2 kutu yazıyorlar ben günde 2 defa kullandığımı söyledim o şekilde yazdı iki kutu yoksa 1 kutu veriyorlar kullanım şekline yaziyor.Zaten yetmiyor estrofemi de günde 5 defa kullandığımı söyledim ona da 2 kutu yazıyor.Kübra ben estrofem oksapar bide progestan amp. Kullanıyorum geçen devlet hastanesine gittim yazdırmak için birer kutu yazmış doktore reçete olduğu içinde görünmüyor kaç kutu yazdığı
Bir ayda kaç kere bu ilaçları yazdırabiliyoruz bilgin var mı? Yada tecrübesi olan diğer kızlar
Anladım canım ben devlette yazdırdım birer kutu yazmışKuzum bende estrofem oksapar prolutex iğne ve Progestan kullanıyorum.Prolutex özel alamiyorum devlet vermiyor .Oksapar ve estrofemi yazdirabiliyosun .2 kutu yazıyorlar ben günde 2 defa kullandığımı söyledim o şekilde yazdı iki kutu yoksa 1 kutu veriyorlar kullanım şekline yaziyor.Zaten yetmiyor estrofemi de günde 5 defa kullandığımı söyledim ona da 2 kutu yazıyor.
Rica ederim canım ama ay ay olduğu için hemen vermezler .Gittiğin zaman günde 2 defa kullanıyorum oksaparı dersin .Estrofemi 5 defa dersin yazar sana o şekildeAnladım canım ben devlette yazdırdım birer kutu yazmışbu hafta tekrr yazdırayım madem sağolasın
Tabiki canim özel de devlette yapıyor kan verebilirsinKızlar acilde kan verebiliyormuyuz? Yani alırlar mı kan
Evet herkeste oluyormuş oBu progestan fitil bir süre sonra tam ilerletilmiyor mu, ben mi yapamıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?