Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben opudan 56 gün sonra regl oldum. Üstelik duphaston da kullandım 10 gün gecikince duphaston bitti daha 2 hafta olmadı

İstanbuldayım canım evet ama varmıydı senin aldığın eczanede başka. Genelde hep tek tük oluyor
Ne kadar var bilmiyorum ama okadar eczane dolaştım hastane yakınlarında hiçbirinde yoktu tesadüfen evime yakın biyerde öylesine girdim hemen verdi ilacı sancaktepe yenidoğan ikbal eczanesi yakınsa istersen bak

Ne kadar var bilmiyorum ama okadar eczane dolaştım hastane yakınlarında hiçbirinde yoktu tesadüfen evime yakın biyerde öylesine girdim hemen verdi ilacı sancaktepe yenidoğan ikbal eczanesi yakınsa istersen bak
Sağolasın canım bana baya uzak hem senin hakkına girmiyim sen al buldukca kendine. Bende bulunduğum yerde arıcam sürekli inşallah sorun çözülğr biran evvel

Sağolasın canım bana baya uzak hem senin hakkına girmiyim sen al buldukca kendine. Bende bulunduğum yerde arıcam sürekli inşallah sorun çözülğr biran evvel
İnşallah sende bulursun canım ilaç bulma süreci de ayrı geriyormus insanı ama Allah yardım ediyor Bi sekilde

Rica ederim canım yok özel ilaç onu karşılamiyor 500 TL
Kübra ben estrofem oksapar bide progestan amp. Kullanıyorum geçen devlet hastanesine gittim yazdırmak için birer kutu yazmış doktor e reçete olduğu içinde görünmüyor kaç kutu yazdığı
Bir ayda kaç kere bu ilaçları yazdırabiliyoruz bilgin var mı? Yada tecrübesi olan diğer kızlar

Kuzum bende estrofem oksapar prolutex iğne ve Progestan kullanıyorum.Prolutex özel alamiyorum devlet vermiyor .Oksapar ve estrofemi yazdirabiliyosun .2 kutu yazıyorlar ben günde 2 defa kullandığımı söyledim o şekilde yazdı iki kutu yoksa 1 kutu veriyorlar kullanım şekline yaziyor.Zaten yetmiyor estrofemi de günde 5 defa kullandığımı söyledim ona da 2 kutu yazıyor.

Anladım canım ben devlette yazdırdım birer kutu yazmış bu hafta tekrr yazdırayım madem sağolasın

Anladım canım ben devlette yazdırdım birer kutu yazmış bu hafta tekrr yazdırayım madem sağolasın
Rica ederim canım ama ay ay olduğu için hemen vermezler .Gittiğin zaman günde 2 defa kullanıyorum oksaparı dersin .Estrofemi 5 defa dersin yazar sana o şekilde Aynen yazdir bende pazartesi yazdircam gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…