- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.001
İnşallah canım mübarek Ramazanin yüzü suyu hürmetine inşallah güzel haberler alırsınYa inşallah bakalım bu grup güzeldi inş pozitif olur da paylaşırım
Amiiin
Bu sefer test vs yapmıcam çok üzüldüm ilkindeama inşallah tutar ya bu sefer 2 tane ya ümitliyim
Canım kaçıncı haftadasin tek değil mi senin benim ikiz ikili, üçlü tarama testi yapmiyolar bende merak ettim o yüzden sormak istedimGünaydın kızlar ikili tarama ve kan tahlilleri istemişti doktorum kan tahlili de birkaç değer referans dışı ikili tarama da bu şekilde verildi bilgisi olan bakabilir mi
Canım benimde aynı normalmiş hatta ilerleyen zamanda artiyormus benimki öyle oluyor kaç haftalık senin?Bu arada benim sırtım kasıklarım ve genital bölgem çok ağrıyor bugün yaböyle olunca iyi mi oluyor kötü mü yoksa sadece ilaç etkisi mi
Aaaa canım geçmiş olsun sendemi kaybettin bebeğini Bayadır girmiyordum siteyeGeccmiş olsun rabbim birdaha göstermeSin
Bana doktorum adetten daha yoğun kanama parçalar olavilir korkma demişti. Nitekim hiçbir kanamam olmadı ilaç kullanmak zorunda kaldım. Tekrar deneme süreci doktordan doktora değişiyor tüp bebek doktorum biraz rahimi dinlendircez dedi bende zaten topatlanmak istiyorum dedim (tüp doktoruna öyle dedim kendimiz denicez bir süre) öyle diyincezaman vermedi kaç ay olduğuyla ilgili.
Normal kadın doğumcuda adet olunca gel yumurta takibi yapalım deneyebilirsin hemen dedi.
Canlar çok geçmiş olsun Bayadır girmiyordum ocak ayı negatif alanlardan biriydim hala tedaviye başlamadık tahliller yapıldı Kıbrıs için bazı tahliller sorunlar var bakalım onları normale döndürüp ramazan sonrası bayram sonrası adım atıcaz bizde hakkımızda hayırlısı olsun inş kayıp yaşayanlar bir dahaki sefere kucağınıza sağlıkla almanız temennisi ile Allaha emanet olun hayırlı ramazanlarBebeklerini kaybeden arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah sabır versin .
Ocan ayında çok güzel pozitif haberler almıştık ama Şubat martta çok kayıp oldu
Neden kalpleri duruyor acaba
Allah kimseye yaşatmasın o kadar beklemişken kaybetmek çok zordur eminim .
Allah'ım hemizir sağlıklı gebelikler nasip etsin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Canım benim gözünüz aydın çok sevindimCanım benim yeni çıktım doktordan gittikÇok şükür herşey yolunda ense kalingi düşmüş ikisi de çok iyi dedi doktor biri kız gösterdi kendini diğeri göstermedi utangaç 1 ay sonra kontrole çağırdı Çok mutluydum
Canım bende bekliyorum hala 3 ay dır 21 günlük ceylo kullanıyorum bazı tahliller de sıkıntı var eşimde şeker var düşmesi gerekliymiş biraz bakalım endokrine gitcez önümüzdeki hafta Kıbrıs'taki hemşire yönlendirdi bide sperm için Bi test istediler farklı normal testte sıkıntı yok ama anomalisindemi sıkıntı varmış öle bişey bakalım iyice tahliller yapılıp öyle gitcez Nisan ayını bulur gibi bizimde nasipse Rabbim sana ve bana bu kez nasip etsin RabbimHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar gönlünün muradını verir rabbim.
Bende negatifi alanlardandım
Son 1 embriyom var bayramdan sonra onun transferini olacağım tutarsa tutar tutmazsa bir sene bekleyip sil baştan başlıcaz
Rabbim sahır versin canım çok geçmiş olsun araştırma yaptır nolur bidakine yüzün gülsün inş canımOn gün önce bebeğin kalbi durmuş bu üçüncü kaybım
Aynen tek transfer yapıldı pıhtılaşma mutasyonlari ve haşimato olunca bedenin zaten yorulacak tek olsun dedi doktorum. Şükür tuttu o da depremden bir gün önce keseyi gördük sabahına depremi yaşadık herseyimiz gitti evsiz barksız kaldık. Uygulamalarda bugün 11+6 oluyor ama ölçümde bu salı 11+5 demişti doktorum. Şimdi onun dedigine göre normal ilerlediyse 12+2 oluyor. Insallah sağlıkla ilerler hepimizin gebelikleri.Canım kaçıncı haftadasin tek değil mi senin benim ikiz ikili, üçlü tarama testi yapmiyolar bende merak ettim o yüzden sormak istedim
Çok şükür canım benim teşekkür ederimCanım benim gözünüz aydın çok sevindim
Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallahAynen tek transfer yapıldı pıhtılaşma mutasyonlari ve haşimato olunca bedenin zaten yorulacak tek olsun dedi doktorum. Şükür tuttu o da depremden bir gün önce keseyi gördük sabahına depremi yaşadık herseyimiz gitti evsiz barksız kaldık. Uygulamalarda bugün 11+6 oluyor ama ölçümde bu salı 11+5 demişti doktorum. Şimdi onun dedigine göre normal ilerlediyse 12+2 oluyor. Insallah sağlıkla ilerler hepimizin gebelikleri.
Amin canım inşallah güzel haberler alırızCanım bende bekliyorum hala 3 ay dır 21 günlük ceylo kullanıyorum bazı tahliller de sıkıntı var eşimde şeker var düşmesi gerekliymiş biraz bakalım endokrine gitcez önümüzdeki hafta Kıbrıs'taki hemşire yönlendirdi bide sperm için Bi test istediler farklı normal testte sıkıntı yok ama anomalisindemi sıkıntı varmış öle bişey bakalım iyice tahliller yapılıp öyle gitcez Nisan ayını bulur gibi bizimde nasipse Rabbim sana ve bana bu kez nasip etsin Rabbimve burdaki tüm kardeşlerime.. AMİNNN
Evet canım malesefAaaa canım geçmiş olsun sendemi kaybettin bebeğini Bayadır girmiyordum siteye
Slm cnm 14.haftaya girdim çok şükür inşÇok şükür canım bizde iyiyiz bir sorun yok şimdilik kasıklarımin ağrısı devam ediyor halaKaçıncı haftadasin canım sen 12 13 haftaya kadar benim devam etti bulantılarım azaldı biraz sadece çok kotu kokularda fazla bulaniyor geçiyor yavaş yavaş Duyarsın inşallah.Bazen bende endişeleniyorum bu hafta kontrole gittim 1 ay sonraya verdi kontrolü çok uzun zaman merak ediyorum yani iyiler mi bir sıkıntı var mı diye ? İnşallah yoktur.Bol bol dua et
Amin inşallah canim benim bende 14.haftadayim umarım sağlıklıdırlar.Slm cnm 14.haftaya girdim çok şükür inşsağlıkla gelir bebişlerimiz
7 Nisan'da cnmAmin inşallah canim benim bende 14.haftadayim umarım sağlıklıdırlar.Bidaki kontrolün ne zaman senin
Dışarda da yaptırabilirsin dedi ama ben orda yaptıracağım güvendiğim bir yer.12. Haftamdayım şimdilik böyleKızlar benim doktorum ikili üçlüyü eleyip direkt fetal dna testi istedi. Hatta fetal dna yaptırmayan gebeleri takibe almıyormuş.Pzt günü yaptıracağım. Fetal dna düşündn var mı? Fiyat bnm gittiğim merkezde 8100.
Seninki daha erken kuzum ay benim niye o kadar geç acaba hep 1 ay arayla veriyor randevu anlamadım7 Nisan'da cnm
Doktorunla aynı şehirde misin bilemedim kiSeninki daha erken kuzum ay benim niye o kadar geç acaba hep 1 ay arayla veriyor randevu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?