Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Günaydın kızlar ikili tarama ve kan tahlilleri istemişti doktorum kan tahlili de birkaç değer referans dışı ikili tarama da bu şekilde verildi bilgisi olan bakabilir mi
Canım kaçıncı haftadasin tek değil mi senin benim ikiz ikili, üçlü tarama testi yapmiyolar bende merak ettim o yüzden sormak istedim

Aaaa canım geçmiş olsun sendemi kaybettin bebeğini Bayadır girmiyordum siteye

Canlar çok geçmiş olsun Bayadır girmiyordum ocak ayı negatif alanlardan biriydim hala tedaviye başlamadık tahliller yapıldı Kıbrıs için bazı tahliller sorunlar var bakalım onları normale döndürüp ramazan sonrası bayram sonrası adım atıcaz bizde hakkımızda hayırlısı olsun inş kayıp yaşayanlar bir dahaki sefere kucağınıza sağlıkla almanız temennisi ile Allaha emanet olun hayırlı ramazanlar

Canım bende bekliyorum hala 3 ay dır 21 günlük ceylo kullanıyorum bazı tahliller de sıkıntı var eşimde şeker var düşmesi gerekliymiş biraz bakalım endokrine gitcez önümüzdeki hafta Kıbrıs'taki hemşire yönlendirdi bide sperm için Bi test istediler farklı normal testte sıkıntı yok ama anomalisindemi sıkıntı varmış öle bişey bakalım iyice tahliller yapılıp öyle gitcez Nisan ayını bulur gibi bizimde nasipse Rabbim sana ve bana bu kez nasip etsin Rabbim ve burdaki tüm kardeşlerime.. AMİNNN

Canım kaçıncı haftadasin tek değil mi senin benim ikiz ikili, üçlü tarama testi yapmiyolar bende merak ettim o yüzden sormak istedim
Aynen tek transfer yapıldı pıhtılaşma mutasyonlari ve haşimato olunca bedenin zaten yorulacak tek olsun dedi doktorum. Şükür tuttu o da depremden bir gün önce keseyi gördük sabahına depremi yaşadık herseyimiz gitti evsiz barksız kaldık. Uygulamalarda bugün 11+6 oluyor ama ölçümde bu salı 11+5 demişti doktorum. Şimdi onun dedigine göre normal ilerlediyse 12+2 oluyor. Insallah sağlıkla ilerler hepimizin gebelikleri.

Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah Şimdi bebeğine odaklanman lazım stres üzüntü yapma hep dua et rabbim yardımcın olsun çok iyi büyümüş maşallah Benimde 14.haftam

Amin canım inşallah güzel haberler alırız

Slm cnm 14.haftaya girdim çok şükür inş sağlıkla gelir bebişlerimiz

Kızlar benim doktorum ikili üçlüyü eleyip direkt fetal dna testi istedi. Hatta fetal dna yaptırmayan gebeleri takibe almıyormuş.Pzt günü yaptıracağım. Fetal dna düşündn var mı? Fiyat bnm gittiğim merkezde 8100.

Dışarda da yaptırabilirsin dedi ama ben orda yaptıracağım güvendiğim bir yer.12. Haftamdayım şimdilik böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…