- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.981
Sende Allah a emanet ol,çok zor biliyorum cnm ama biraz kafanı topla, doktor değiştir ve yeniden dene vazgeçme elbet sende bir gün kavuşacaksın evladına,şu mübarek Ramazan ayı hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşBen uzun bir süre burda olmak istemiyorum kalbim paramparça Allah'a emanet olun
Ya inşallah bakalım bu grup güzeldi inş pozitif olur da paylaşırımAh çok güzel hayırlı haberler paylaş bizimle rabbim bu sefer gönlünden geçeni nasip etsin.hadi aramıza katıl hayırlısıyla inşallah
Amiiinİnşallah pozitif olur canım Allah kalbin gibi güzel sağlıklı evlatlar versin sana isteyen hepinize
Bu sefer test vs yapmıcam çok üzüldüm ilkindeCanım ocak transferi tek embiriyo 4ba ile hamileyim 5. Gün erken gebelik testinde silik görmüştüm inşallah sende görürsün pozitifi
Senin mesajı sonradan gördüm. Benim de 2 tüpüm vardı işte bi ikili bi tekli bu da olmazsa geriye bi tekli kalıyor. Tekrar başlamak istemiyorumHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar gönlünün muradını verir rabbim.
Bende negatifi alanlardandım
Son 1 embriyom var bayramdan sonra onun transferini olacağım tutarsa tutar tutmazsa bir sene bekleyip sil baştan başlıcaz
İnşallah olur canm inşallah bu mübarek gündeSenin mesajı sonradan gördüm. Benim de 2 tüpüm vardı işte bi ikili bi tekli bu da olmazsa geriye bi tekli kalıyor. Tekrar başlamak istemiyorum
Çook geçmiş olsun canım,On gün önce bebeğin kalbi durmuş bu üçüncü kaybım
Geçmiş olsun canımKorktuğum başıma geldi on gün önce bebeğimin kalbi durmuş bu üçüncü kaybım Allah büyükcumartesi günü kürtaj olacam. İnşallah Rabbim sizin yüzünüzü güldürür
Kizlar nasılsınızYaa kızlar çok üzgünümya bu kadar uzun süreçten sonra böyle sonuçlanması anlam veremedim, aslında korkuyorum da nerdeyse 12 haftalık ve bu topikte güzel sonuçlar alıp böyle bitmesi ne biliym vardır Rabbimim bir bildiği, Allah sabır versin inş sağlıkla gelsin besisler bundan sonra
Merhabalar canım, süreç normal galiba ama zor geçiyor mide bulantıları, halsizlik, had safhada yaklaşık 4 haftadır fena durumdayım inşallah geçerMerhaba
Sen nasılsın senin sürecin nasıl ilerliyor herşey yolunda mı
Canım benim çok teşekkür ederimK Kubra Avci tebrikler canım çok sevindim iyiki fevri karar verip bi zarar vermedin miniklere.Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah yardım etsin inşallahMerhabalar canım, süreç normal galiba ama zor geçiyor mide bulantıları, halsizlik, had safhada yaklaşık 4 haftadır fena durumdayım inşallah geçer
İyiyiz çok şükür cnm bulantılar devam ediyor dahaKizlar nasılsınız?Neler yapıyorsunuz
Salı günü gittik 11+5 dedi bizede ikili tarama aldı sadece euthyrox oksapar ve vitaminlere devam dedi çok şükür hepimiz sağlıkla tamamlarız insallahKaçıncı haftadasın bilmiyorum cnm ama estrofem ve duphaston 8. Hafta da bıraktım coraspin ve progestan 11. Haftada iğneler devam 13.hafta sonu bırakılacak , folik asit ve euytroxu devam ediyoruz daha 13. Haftadayim
İnş cnmSalı günü gittik 11+5 dedi bizede ikili tarama aldı sadece euthyrox oksapar ve vitaminlere devam dedi çok şükür hepimiz sağlıkla tamamlarız insallah
Çok şükür canım bizde iyiyiz bir sorun yok şimdilik kasıklarımin ağrısı devam ediyor halaİyiyiz çok şükür cnm bulantılar devam ediyor dahaama alıştım sanki iki saat düşünüyorum ne yesem diye her gün ,birde bebişimin hareketlerini duysam içim daha rahat edecek halen endişeliyim birşey olacak diye aklım çıkıyor senin nasıl gidiyor
Öyle yapıyorum kuzum ama çok üzülüyorum çok da ağlıyorum ama nasip olmadı inşallah rabbim tekrar nasip ederCnm çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin inşallah tekrar dan nasib olur vazgeçme hem duadan hem denemekten
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum tekrar nasip etsin inşallahGeçmiş olsun çok fazla düşük oldu Allah’ın takdiri tabi ama bu kadar fazla olması da gerçekten düşündürücü güzel haberler veriyoruz sonra düşükle sonuçlanıyor bende aynı süreçteyim genetik test ve pıhtılaşma baktırmak icin devlet hastanelerine bakıyorum
İnşallah inşallahAllah en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?