Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben uzun bir süre burda olmak istemiyorum kalbim paramparça Allah'a emanet olun
Sende Allah a emanet ol,çok zor biliyorum cnm ama biraz kafanı topla, doktor değiştir ve yeniden dene vazgeçme elbet sende bir gün kavuşacaksın evladına,şu mübarek Ramazan ayı hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inş

Ah çok güzel hayırlı haberler paylaş bizimle rabbim bu sefer gönlünden geçeni nasip etsin. hadi aramıza katıl hayırlısıyla inşallah
Ya inşallah bakalım bu grup güzeldi inş pozitif olur da paylaşırım
İnşallah pozitif olur canım Allah kalbin gibi güzel sağlıklı evlatlar versin sana isteyen hepinize
Amiiin
Canım ocak transferi tek embiriyo 4ba ile hamileyim 5. Gün erken gebelik testinde silik görmüştüm inşallah sende görürsün pozitifi
Bu sefer test vs yapmıcam çok üzüldüm ilkinde ama inşallah tutar ya bu sefer 2 tane ya ümitliyim

Senin mesajı sonradan gördüm. Benim de 2 tüpüm vardı işte bi ikili bi tekli bu da olmazsa geriye bi tekli kalıyor. Tekrar başlamak istemiyorum

Kizlar nasılsınız ?Neler yapıyorsunuz

K Kubra Avci tebrikler canım çok sevindim iyiki fevri karar verip bi zarar vermedin miniklere. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim Çok şükür rabbim güzel haberler nasip etti bize herşey yolunda inslalah böyle devam eder sağlıkla kucağımiza alırız

Merhabalar canım, süreç normal galiba ama zor geçiyor mide bulantıları, halsizlik, had safhada yaklaşık 4 haftadır fena durumdayım inşallah geçer
Allah yardım etsin inşallah
Benim 13. Hafta bitti
Biraz biraz iyi midem ama öncesi kabus gibiydi
Sanırım ben en ağır geçirenlerdendim süreci. Yeme içme olmayınca doktor serum verdi 1 gece hastanede kaldım. Aklında olsun çok zorlanırsan iyi geliyor rahatlatıyor

Kizlar nasılsınız ?Neler yapıyorsunuz
İyiyiz çok şükür cnm bulantılar devam ediyor daha ama alıştım sanki iki saat düşünüyorum ne yesem diye her gün ,birde bebişimin hareketlerini duysam içim daha rahat edecek halen endişeliyim birşey olacak diye aklım çıkıyor senin nasıl gidiyor

Kaçıncı haftadasın bilmiyorum cnm ama estrofem ve duphaston 8. Hafta da bıraktım coraspin ve progestan 11. Haftada iğneler devam 13.hafta sonu bırakılacak , folik asit ve euytroxu devam ediyoruz daha 13. Haftadayim
Salı günü gittik 11+5 dedi bizede ikili tarama aldı sadece euthyrox oksapar ve vitaminlere devam dedi çok şükür hepimiz sağlıkla tamamlarız insallah

Günaydın kızlar ikili tarama ve kan tahlilleri istemişti doktorum kan tahlili de birkaç değer referans dışı ikili tarama da bu şekilde verildi bilgisi olan bakabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20230324_072057.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230324_072133.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 66
Çok şükür canım bizde iyiyiz bir sorun yok şimdilik kasıklarımin ağrısı devam ediyor hala Kaçıncı haftadasin canım sen 12 13 haftaya kadar benim devam etti bulantılarım azaldı biraz sadece çok kotu kokularda fazla bulaniyor geçiyor yavaş yavaş Duyarsın inşallah.Bazen bende endişeleniyorum bu hafta kontrole gittim 1 ay sonraya verdi kontrolü çok uzun zaman merak ediyorum yani iyiler mi bir sıkıntı var mı diye ? İnşallah yoktur.Bol bol dua et

Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum tekrar nasip etsin inşallah rabbim bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…