Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

kizlar selam keseyi de bebisi de gorduk cok sukur sira kalp atisinda ona da2 hafta sonra gidicem dua edin nolur
Canımmm hayırlı uğurlu olsun senin bu yazını görmek mutlu etti beni geçen seneden bu seneye ne güzel bir haber bu inşallah sağ sağlim kucağına da almak nasip olur

Canımmm hayırlı uğurlu olsun senin bu yazını görmek mutlu etti beni geçen seneden bu seneye ne güzel bir haber bu inşallah sağ sağlim kucağına da almak nasip olur
Canim benim insallah darisi basina unutma umut hep var ne yasarsak yasayalim

Canım benim çok teşekkür ederim çok şükür şu anlık iyiler geçen hafta gittim güzel şeyler söyledi doktor için rahatladı ense kalınlığı düşmüş dedi sagliklilar şu an için ilerde ne olur bilmiyorum inşallah kötü bisey olmaz sağlıkla alalım hepimiz kulaklarımıza inşallah Vala çok korkmuştum çok ağladım çok üzüldüm çok şükür rabbim büyük mucize oldu İnsallah senin sonucunda güzel olur çok sevindim adına benimki ikiz olduğu için test yapmiyolar ikili üçlü test yok kuzum bana da tahminde bulundu cinsiyet olarak net söylemedi biri kız dedi kıza benziyor diğeri de muhtemelen öyle dedi ama tam kendini göstermedi derinde dedi umarım bir sıkıntı olmaz Benimde kontrolüm 3 hafta sonra kuzum çok uzun veriyor kontrolleri 1 ay sonraya nedense çoğu hafta hafta yada 2 hafta da bir gidiyor ben hep 1 ay sonra Anlamadım sağlıklı olsunlar da inşallah 14 hafta bitmek üzere 15 haftaya yaklaştım kuzum bende

Kübra nasıl bekliyorsun kız ben bekleyemiyorum 15 gün geçse evham korku alıyor içimi gidip rahatlatiyorum kendimi bikac dokgora gidiyorum hem özel hem devlet

Az artmış canim bilemedim inşallah sağlıkla olsun

Canım benim 12 haftalıkken ölçtü sorun görmedi ama ilk doğumumda erken doğum riski vardı o yüzden bunu riske atammam dedi serklaj yaptı sizlerde sürekli sorun ölctürün
Anladm canm herkesin bünyesi bir değil tabi doktora danışmak ona göre hareket etmek gerekir

Kübra nasıl bekliyorsun kız ben bekleyemiyorum 15 gün geçse evham korku alıyor içimi gidip rahatlatiyorum kendimi bikac dokgora gidiyorum hem özel hem devlet
Ay kuzum sorma sabredemiyorum aslında çok zor gitmek istiyorum bende devlet Hastanesi'ne bir sikinti varmı ne durumdalar diye korkuyorum bir şey olur diye aslında .Kendi doktoruma 3 hafta var daha nasıl sabredicem bilmiyorum birde arife gunune renk geliyor ama ben daha erken gitmeyi düşünüyorum.Doktorum iyiler dedi sagliklilar dedi ama bakalım inşallah öyledir.Zaten doktor iyi değil cocuklar için sürekli ultrasona bakilmaları dedi o yüzden de biraz dedim zaman geçsin geçen hafta gittim buyuk ihtimal haftaya bir doktora gidin baktirim

Oh oh maşallah çok güzel çok sevindim adına bi dahaki muayebeye kesin belli olur cinsiyet öyleyse benimde artık muayenelerim ayda bir oldu. Tüp benek ilaçları kesildi normalde döndüm çok şükür 25 haftadan sonra seninki 2 haftaya bir çağırır. Şuan senide iyi görüyorsa gerek duymuyodur. Rabbim sağlıklı bebişler sağlıklı hamilelik nasip etsin

Ay insalah kuzum belli olsun ya bende çok merak ediyorum netlessin istiyorum .Ay hadi ya vala benimde öyle Aydan aya 1 ay sabretmek de zor ya Ay çok şükür vala o ilaçlar iğneler çok zor oluyor inşallah öyle olur vala sık çağırsin 1 ay çok uzun geliyor bana merak ediyorumGecen hafta gittim iyiler dedi tahminde bulundu çok şükür bir sıkıntı görmedi o yüzden sanırım uzatıyor kontrolleri.Amin inşallah kuzum rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah Benim 25 .haftaya daha çok var

N Neptunnn merhaba en son ilaçtan sonra düşük oldu demiştin. Kontrole gittinmi tamamen temizlenmişmi ?
Ben hala uğralıyorum ya hala rahimde düzensizlik vAr dedi doktor işin sonu kürtaja doğru gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…