- 2 Ocak 2021
- 4.854
- 5.351
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.041
Uzun süredir bakamıyordum merak etmiştim seni okudum hep yazdıklarını ve çok sevdim. Sağlıcakla gelsin güzel kızların çok şükür diğer bebeğinde normale dönüyormuş. Rabbimden ümit kesilmez bak.bende geçen hafta gittim doktora 2 li test için kan aldı bakalım sonuç ne çıkcak. Gerçi doktor burun kemiğini gördüm ense kalınlığıda iyi dedi. Hatta cinsiyet tahminide yaptı erkeğe benziyo dedi bakalım 3 hafta sonra kesinleşcek benimde şimdi 11+4. Sen ne kadarlık oldun
Canımmm hayırlı uğurlu olsun senin bu yazını görmek mutlu etti beni geçen seneden bu seneye ne güzel bir haber bu inşallah sağ sağlim kucağına da almak nasip olurkizlar selam keseyi de bebisi de gorduk cok sukur sira kalp atisinda ona da2 hafta sonra gidicem dua edin nolur
Canim benim insallah darisi basinaCanımmm hayırlı uğurlu olsun senin bu yazını görmek mutlu etti beni geçen seneden bu seneye ne güzel bir haber bu inşallah sağ sağlim kucağına da almak nasip olur
Ayyy canım çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallahkizlar selam keseyi de bebisi de gorduk cok sukur sira kalp atisinda ona da2 hafta sonra gidicem dua edin nolur
İnşallahhh bakalım bir kaç ay içerisinde aynı mutluluğu paylaşmak dileğiyleCanim benim insallah darisi basinaunutma umut hep var ne yasarsak yasayalim
Kübra nasıl bekliyorsun kız ben bekleyemiyorum 15 gün geçse evham korku alıyor içimi gidip rahatlatiyorum kendimi bikac dokgora gidiyorum hem özel hem devletCanım benim çok teşekkür ederimçok şükür şu anlık iyiler geçen hafta gittim güzel şeyler söyledi doktor için rahatladı ense kalınlığı düşmüş dedi sagliklilar şu an için ilerde ne olur bilmiyorum inşallah kötü bisey olmaz sağlıkla alalım hepimiz kulaklarımıza inşallah Vala çok korkmuştum çok ağladım çok üzüldüm çok şükür rabbim büyük mucize oldu İnsallah senin sonucunda güzel olur çok sevindim adına benimki ikiz olduğu için test yapmiyolar ikili üçlü test yok kuzum bana da tahminde bulundu cinsiyet olarak net söylemedi biri kız dedi kıza benziyor diğeri de muhtemelen öyle dedi ama tam kendini göstermedi derinde dedi umarım bir sıkıntı olmaz Benimde kontrolüm 3 hafta sonra kuzum çok uzun veriyor kontrolleri 1 ay sonraya nedense çoğu hafta hafta yada 2 hafta da bir gidiyor ben hep 1 ay sonra Anlamadım sağlıklı olsunlar da inşallah 14 hafta bitmek üzere 15 haftaya yaklaştım kuzum bende
Az artmış canim bilemedim inşallah sağlıkla olsunarkadaşlar 14 martta 3. tüp bebek transferimi oldum 5. gün iki embriyo kondu 24 martta kan tahlilim 29.29 çıktı bu akşam da 31.9 çıktı doktorum yine de 2 gün sonra yeniden kan ver dedi sizce buradan döner mi umut edeyim mi böyle bir şey yaşayan oldu mu böyle olunca kimyasal mı oluyor yanş
Anladm canm herkesin bünyesi bir değil tabi doktora danışmak ona göre hareket etmek gerekirCanım benim 12 haftalıkken ölçtü sorun görmedi ama ilk doğumumda erken doğum riski vardı o yüzden bunu riske atammam dedi serklaj yaptı sizlerde sürekli sorun ölctürün
Ay kuzum sorma sabredemiyorum aslında çok zor gitmek istiyorum bende devlet Hastanesi'ne bir sikinti varmı ne durumdalar diye korkuyorum bir şey olur diye aslında .Kendi doktoruma 3 hafta var daha nasıl sabredicem bilmiyorum birde arife gunune renk geliyor ama ben daha erken gitmeyi düşünüyorum.Doktorum iyiler dedi sagliklilar dedi ama bakalım inşallah öyledir.Zaten doktor iyi değil cocuklar için sürekli ultrasona bakilmaları dedi o yüzden de biraz dedim zaman geçsin geçen hafta gittim buyuk ihtimal haftaya bir doktora gidin baktirimKübra nasıl bekliyorsun kız ben bekleyemiyorum 15 gün geçse evham korku alıyor içimi gidip rahatlatiyorum kendimi bikac dokgora gidiyorum hem özel hem devlet
Oh oh maşallah çok güzel çok sevindim adınaCanım benim çok teşekkür ederimçok şükür şu anlık iyiler geçen hafta gittim güzel şeyler söyledi doktor için rahatladı ense kalınlığı düşmüş dedi sagliklilar şu an için ilerde ne olur bilmiyorum inşallah kötü bisey olmaz sağlıkla alalım hepimiz kulaklarımıza inşallah Vala çok korkmuştum çok ağladım çok üzüldüm çok şükür rabbim büyük mucize oldu İnsallah senin sonucunda güzel olur çok sevindim adına benimki ikiz olduğu için test yapmiyolar ikili üçlü test yok kuzum bana da tahminde bulundu cinsiyet olarak net söylemedi biri kız dedi kıza benziyor diğeri de muhtemelen öyle dedi ama tam kendini göstermedi derinde dedi umarım bir sıkıntı olmaz Benimde kontrolüm 3 hafta sonra kuzum çok uzun veriyor kontrolleri 1 ay sonraya nedense çoğu hafta hafta yada 2 hafta da bir gidiyor ben hep 1 ay sonra Anlamadım sağlıklı olsunlar da inşallah 14 hafta bitmek üzere 15 haftaya yaklaştım kuzum bende
Tamam canim bekliyorum güzel haberini
Merhaba gençler aranıza 128 b hcg ile ben de katıldımCanım inşallah bu sefer yüzün gülsün
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah
Ay insalah kuzum belli olsun ya bende çok merak ediyorum netlessin istiyorum .Oh oh maşallah çok güzel çok sevindim adınabi dahaki muayebeye kesin belli olur cinsiyet öyleyse benimde artık muayenelerim ayda bir oldu. Tüp benek ilaçları kesildi normalde döndüm çok şükür 25 haftadan sonra seninki 2 haftaya bir çağırır. Şuan senide iyi görüyorsa gerek duymuyodur. Rabbim sağlıklı bebişler sağlıklı hamilelik nasip etsin
Meraba canim maşallahMerhaba gençler aranıza 128 b hcg ile ben de katıldım
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah
İnşallah inşallahMeraba canim maşallahhoş geldin aramıza
Aminnnn canım benim inşallahİnşallah inşallahhepimizin sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?