- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.961
Geçmiş olsun çok fazla düşük oldu Allah’ın takdiri tabi ama bu kadar fazla olması da gerçekten düşündürücü güzel haberler veriyoruz sonra düşükle sonuçlanıyor bende aynı süreçteyim genetik test ve pıhtılaşma baktırmak icin devlet hastanelerine bakıyorumKızlar maalesef ilk tüp bebek denemem başarısız oldu bebeğimi kaybettim 10 haftalık sebebi belli değil 8 haftalık kalp atışı çok güzeldi ama maalesef 10 haftalık sebebi belli olmadan kontrol günü gittiğimde pazartesi bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim ve bugün kürtaj oldum nasibimizde yokmuş rabbim inşallah tekrardan nasip eder.Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder çok üzüldüm çok ağladım ama elimizden gelen gayreti sonuna kadar verdik mücadelemizi umudumuzu hiç bırakmadık ama olmadı Rabb'im anne olan adaylara kucağını almayı nasip etsin inşallah
Bu testler beta sıfırlandıktan sonra mı yapılıyor. Benim hala 1000 civarı düşmedi yine de genetik ve pıhtı testine baktırabilir miyim3 haftaya kromozom testi çıkacak dediler kan testi biraz daha geç biz kendimiz isteyince doktorum başka testlerde istedi kan ile alakalı özelden konuşalım istersen
Ben doktoruma sordum kürtaj dan 1 hafta geçmeden verdik testleri hiç bir sorun yok yaptırın testleri dedi.Bu testler beta sıfırlandıktan sonra mı yapılıyor. Benim hala 1000 civarı düşmedi yine de genetik ve pıhtı testine baktırabilir miyim
Çok soru sordum biliyorumBen doktoruma sordum kürtaj dan 1 hafta geçmeden verdik testleri hiç bir sorun yok yaptırın testleri dedi.
tıbbı genetık bolumu yapar testleri,Çok soru sordum biliyorumama yanlış birşey yapmak istemiyorum devlet hastanesinde bu testi yaptırmak için öncelikle hangi bölümden randevu almam gerekiyor bununla ilgili bilginiz var mı
Teşekkür ederim canımtıbbı genetık bolumu yapar testleri,
On gün önce bebeğin kalbi durmuş bu üçüncü kaybımAy canım benim naptın kaç haftalık. Oldu ?Gittin mi doktora ne dediler ?
Canım ocak transferi tek embiriyo 4ba ile hamileyim 5. Gün erken gebelik testinde silik görmüştüm inşallah sende görürsün pozitifiBu arada sabahları sanki dünyaları yemişim gibi tok uyanıyorum (diyet yapıyorum o yüzden akşamları yemiyorum aç kalkmam lazım normalde) bir de yemek düşününce midem bulanıyor ama çok değil. Hani böyle çok su içersiniz de bir yudum daha içersen kusucak gibi olursun işte öyle uyanıyorum. Daha da 4. Günüm belirti için erken sanırım. İlaçlar yapıyor olabilir mi?
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zaman evlat nasip etsin inşallah. Araştırma yapıldı mı canım kan sulandırıcı kullanıyor muydunKorktuğum başıma geldi on gün önce bebeğimin kalbi durmuş bu üçüncü kaybım Allah büyükcumartesi günü kürtaj olacam. İnşallah Rabbim sizin yüzünüzü güldürür
Ahhhh yaa yinemi kayıp varKorktuğum başıma geldi on gün önce bebeğimin kalbi durmuş bu üçüncü kaybım Allah büyükcumartesi günü kürtaj olacam. İnşallah Rabbim sizin yüzünüzü güldürür
11+4 saol canımAhhhh yaa yinemi kayıp var
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin çok üzüldüm
Kaç haftalikti ki
Kullanıyordum tüp Bebek araştırma yapılmadı CMT günü kürtaj olacamÇok geçmiş olsun rabbim en kısa zaman evlat nasip etsin inşallah. Araştırma yapıldı mı canım kan sulandırıcı kullanıyor muydun
Ya gercekten mi çok üzgünümOn gün önce bebeğin kalbi durmuş bu üçüncü kaybım
Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç.bende yarın kürtaj olucam .. Allah hepimize kolaylıklar versinKullanıyordum tüp Bebek araştırma yapılmadı CMT günü kürtaj olacam
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum ben hiçbir sorunu yokken doğumda oksijensiz kaldığı için bebeğimi kaybettim ve de tüp bebekti çok zor lakin veren de Allah alanda Allah diyorsun. Rabbim tez zamanda gönlüne ferahlık versinKullanıyordum tüp Bebek araştırma yapılmadı CMT günü kürtaj olacam
Allah yardımcın olsun canım rabbim gönlünüze ferahlık versinAllah yardımcınız olsun çok zor bir süreç.bende yarın kürtaj olucam .. Allah hepimize kolaylıklar versin
Amin çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım rabbim gönlünüze ferahlık versin
Yaa kızlar çok üzgünümAllah yardımcınız olsun çok zor bir süreç.bende yarın kürtaj olucam .. Allah hepimize kolaylıklar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?