Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Geçmiş olsun çok fazla düşük oldu Allah’ın takdiri tabi ama bu kadar fazla olması da gerçekten düşündürücü güzel haberler veriyoruz sonra düşükle sonuçlanıyor bende aynı süreçteyim genetik test ve pıhtılaşma baktırmak icin devlet hastanelerine bakıyorum

3 haftaya kromozom testi çıkacak dediler kan testi biraz daha geç biz kendimiz isteyince doktorum başka testlerde istedi kan ile alakalı özelden konuşalım istersen
Bu testler beta sıfırlandıktan sonra mı yapılıyor. Benim hala 1000 civarı düşmedi yine de genetik ve pıhtı testine baktırabilir miyim

Canım ocak transferi tek embiriyo 4ba ile hamileyim 5. Gün erken gebelik testinde silik görmüştüm inşallah sende görürsün pozitifi

Korktuğum başıma geldi on gün önce bebeğimin kalbi durmuş bu üçüncü kaybım Allah büyük cumartesi günü kürtaj olacam. İnşallah Rabbim sizin yüzünüzü güldürür
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zaman evlat nasip etsin inşallah. Araştırma yapıldı mı canım kan sulandırıcı kullanıyor muydun

Korktuğum başıma geldi on gün önce bebeğimin kalbi durmuş bu üçüncü kaybım Allah büyük cumartesi günü kürtaj olacam. İnşallah Rabbim sizin yüzünüzü güldürür
Ahhhh yaa yinemi kayıp var
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin çok üzüldüm
Kaç haftalikti ki

Kullanıyordum tüp Bebek araştırma yapılmadı CMT günü kürtaj olacam
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum ben hiçbir sorunu yokken doğumda oksijensiz kaldığı için bebeğimi kaybettim ve de tüp bebekti çok zor lakin veren de Allah alanda Allah diyorsun. Rabbim tez zamanda gönlüne ferahlık versin

Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç.bende yarın kürtaj olucam .. Allah hepimize kolaylıklar versin
Yaa kızlar çok üzgünüm ya bu kadar uzun süreçten sonra böyle sonuçlanması anlam veremedim, aslında korkuyorum da nerdeyse 12 haftalık ve bu topikte güzel sonuçlar alıp böyle bitmesi ne biliym vardır Rabbimim bir bildiği, Allah sabır versin inş sağlıkla gelsin besisler bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…