- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.021
Evet canım aynı sehirdeyimDoktorunla aynı şehirde misin bilemedim ki
Bir zarari yoksa yaptır tabiki canım.Sevindin adınaDışarda da yaptırabilirsin dedi ama ben orda yaptıracağım güvendiğim bir yer.12. Haftamdayım şimdilik böyle
İnş gülüm benim dua et banadaAmin canım inşallah güzel haberler alırız
Tabiki canım ederimİnş gülüm benim dua et banada
İnşallah canım mübarek Ramazanin yüzü suyu hürmetine inşallah güzel haberler alırsın
Amiin kuzum inşallah yarın test günümCanım benimde aynı normalmiş hatta ilerleyen zamanda artiyormus benimki öyle oluyor kaç haftalık senin?
Ay hadi hayırlısı olsun canimAmiin kuzum inşallah yarın test günümbi geliyor terelelliler bu sefer olmadı diyorum sonra kasıklarım ağrıyor uzanınca reglden farklı bence o zaman da ayy belki de vardır bu sefer diyorum çok heyecanlıyım yarın sabah erkenden gitcem kana 2. Yorumunu gördüm yine yüzüm güldü
Meraba canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahMerhaba kızlar bende uzun zamandır bakmadım buraya çoğu kişi düşük yapmış gerçekten üzüldüm ama vakit saat dolmadan olmuyo bende depremzede olarak ayakta kalmaya çalışıyorum kanamali zor gebelik geçiriyorum dünde doktorum önlem amaçlı serklaj yaptı insalh bı sıkıntı olmaz
12 haftalık işte bu serklaj kafamı bozdu insalh sorun olmazMeraba canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahUmarim sağlıklı gebeliğin olur sağ saglim kulaklarımıza alırız Kac aylık canım senin ?
Haklısın erken doğum riski yüksekİkiz gebelikte rahim hızlı büyüyor canim rahim ağzı uzunlugu vs hiç olctumu doktor bende artık muayaneye gittikçe soracağım kismetse
Maşallah canım sen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle bişey olmaz stres yapma12 haftalık işte bu serklaj kafamı bozdu insalh sorun olmaz
Maysam Rabb'im sağlıkla kucağına almayı etsin inşallahMerhaba kızlar bende uzun zamandır bakmadım buraya çoğu kişi düşük yapmış gerçekten üzüldüm ama vakit saat dolmadan olmuyo bende depremzede olarak ayakta kalmaya çalışıyorum kanamali zor gebelik geçiriyorum dünde doktorum önlem amaçlı serklaj yaptı insalh bı sıkıntı olmaz
Canım ,artış çok az olmuş arada 3gun var...arkadaşlar 14 martta 3. tüp bebek transferimi oldum 5. gün iki embriyo kondu 24 martta kan tahlilim 29.29 çıktı bu akşam da 31.9 çıktı doktorum yine de 2 gün sonra yeniden kan ver dedi sizce buradan döner mi umut edeyim mi böyle bir şey yaşayan oldu mu böyle olunca kimyasal mı oluyor yanş
Geçmiş olsun maysa inşallah iyisinizdir. Senin hamile olduğunu unutmuşumMerhaba kızlar bende uzun zamandır bakmadım buraya çoğu kişi düşük yapmış gerçekten üzüldüm ama vakit saat dolmadan olmuyo bende depremzede olarak ayakta kalmaya çalışıyorum kanamali zor gebelik geçiriyorum dünde doktorum önlem amaçlı serklaj yaptı insalh bı sıkıntı olmaz
Hemen koşarak yazacağımAy hadi hayırlısı olsun canimGuzel haberini bekliyorum inşallah sonuç pozitiftir ilk değer düşük olsada 2 değer yükselir mutlaka merak etme .Dua et bol bol rabbim büyük benim hiç belirtim yoktu sonradan başladı yarını iple çekiyorum bende merak ediyorum
Tamam canim bekliyorum güzel haberiniGeçmiş olsun maysa inşallah iyisinizdir. Senin hamile olduğunu unutmuşumyat dinlen huzurla bekle bak zor da olsa bebeğin seninle ben yine deniyorum. Yarın test günüm bu sefer erkenden test yapıp kendimi üzmedim
Hemen koşarak yazacağım
Canım inşallah bu sefer yüzün gülsünGeçmiş olsun maysa inşallah iyisinizdir. Senin hamile olduğunu unutmuşumyat dinlen huzurla bekle bak zor da olsa bebeğin seninle ben yine deniyorum. Yarın test günüm bu sefer erkenden test yapıp kendimi üzmedim
Hemen koşarak yazacağım
Çok teşekkürler canım duam sizlerle insalhMaysam Rabb'im sağlıkla kucağına almayı etsin inşallah
Canım benim 12 haftalıkken ölçtü sorun görmedi ama ilk doğumumda erken doğum riski vardı o yüzden bunu riske atammam dedi serklaj yaptı sizlerde sürekli sorun ölctürünYok yok canm erken doğum riskine karşı ölçüm benm bahsettiğim ikizlerde daha önemli ya gelişimle alakalı olarak değil bebekleri değil ysni rahim ağzı uzunlugunu belki olcmustur ben bidahaki gidişimde artık soracahim 12 hafta sorasi olculuyormus ya bilmiyorum bende bakalım nasipse o gunelre gelelimde
Uzun süredir bakamıyordum merak etmiştim seni okudum hep yazdıklarını ve çok sevdim. Sağlıcakla gelsin güzel kızların çok şükür diğer bebeğinde normale dönüyormuş. Rabbimden ümit kesilmez bak.Tamam canim bekliyorum güzel haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?