Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kanaman mi var kuzu ne gibi bir düzensizlik??
Çok geçmiş olsun
Kanamam hep devam ediyordu kontrole gittim cumartesi rahimde hala düzensizlik var parçalar var dedi canım. Son bir fitil daha verdi ama oda pekişe yaramadı gibi dün yaptım daha hiç düzgün bir kanama olmadı az az geliyor sadece. Adetim yakın bu hafta bekliyoruz. Son şans adetle atılır belki diye beklicez öylede olmazsa kürtaj yapılcak

Canım merhaba bende senle aynı durumdayım şuan adaçayi içiyorum faydasini gördüm kanamam azalmıştı baya şimdi gene yoğun gelmeye başladı. Bı dene istersen

Canım merhaba bende senle aynı durumdayım şuan adaçayi içiyorum faydasini gördüm kanamam azalmıştı baya şimdi gene yoğun gelmeye başladı. Bı dene istersen
Sende kürtaj olcaktın olmadınmı daha canım. Bir deniyim onuda. Maydonoz yemeye başladım baya. Birde sürekli hareket etmeye çalışıyorum. İnşallah gerek kalmadan temizlenir gider ya

Sende kürtaj olcaktın olmadınmı daha canım. Bir deniyim onuda. Maydonoz yemeye başladım baya. Birde sürekli hareket etmeye çalışıyorum. İnşallah gerek kalmadan temizlenir gider ya
Perşembe kürtaj olucaktim ama baya bir düştüğü için yapmadı doktorum. Birde kürtaj taraftarı değil. Bu hafta evde bekleyecem bakalım bir hafta sonra kontrole çağırdı.duruma göre hareket ederiz dedi . inşallah kürtaja gerek kalmaz

Ay hadi inşallah ikimizde atlatırız kürtajsız şu süreci

Ah ya,
Keşke narkozu almışken yapsaydı bari kurtaji..

İnşallah atarsın kuzum ya, gerek kalmaz tekarardan

Ah ya,
Keşke narkozu almışken yapsaydı bari kurtaji..

İnşallah atarsın kuzum ya, gerek kalmaz tekarardan
Doktorum istemiyor kürtaj canım. Zaten şuanda kürtaj demesi ufak bir işlem ufak bir spekuluml girip sadece parçalar alıncak dedi. Onuda perinatologa yaptırcak. Yani gercekten rahmim kaldıramaz diye korkuyoruz bizi transfer sürecinde çok zorladı rahim çünkü

Anladım rahimde sıkıntı varsa durum değişiyor..
Yoksa belli bir süre sonra mecbur kalınıyor ..
İnşallah bir şekilde atarsın da gerek kalmaz hiç bir işleme..
Allah yardımcımız olsun

Anladım rahimde sıkıntı varsa durum değişiyor..
Yoksa belli bir süre sonra mecbur kalınıyor ..
İnşallah bir şekilde atarsın da gerek kalmaz hiç bir işleme..
Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım amin
Senin sıfırlandımı hcg

Benim bugün 22ye düştü beta,reglim iki gün önce başladı çok şükür
Haftaya da kan verip sanırım ayda bir bakarız artık, kan kalmadı her hafta USG ve kan.
Ah çok şükür çoğu bitmiş azı kalmış adetlede sıfırlanır inşallah canım. Ayda bir yıpratmazda inşallah artık. Biran önce geçsin gitsin şu günler aman ya yıldırdı valla. Yine şükür halimize ama

Ayyy inşallah sorunsuz çıkarız bu sürecten ikimizde canım.. psikolojik olarak zaten perişan ediyo inşallah bedenen de çok zorlamaz
İnşallah canım gerçekten dediğin gibi Allah yardımcımız olsjn

Rahimde iltihaplanma kanamanın sökülmesini önlermi. Benim gelen kanama sanki iltihaplı gibi geliyor. Birde birkaç gündür koku var. Doktora söyledim cumartesi gittiğimde hem antibiyotik hap hemde antibiyotik vaj krem verdi. Bende şimdi kanamaua etki etmesin diye kullanmıyordum ama az önce aklıma geldi belkide iltihap sökülmesine emgel oluyor en iyisi kullanıyım ilaçları diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…