- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.061
Kanaman mi var kuzu ne gibi bir düzensizlik??@Neptunnn merhaba en son ilaçtan sonra düşük oldu demiştin. Kontrole gittinmi tamamen temizlenmişmi ?
Ben hala uğralıyorum ya hala rahimde düzensizlik vAr dedi doktor işin sonu kürtaja doğru gidiyor
Kanamam hep devam ediyordu kontrole gittim cumartesi rahimde hala düzensizlik var parçalar var dedi canım. Son bir fitil daha verdi ama oda pekişe yaramadı gibi dün yaptım daha hiç düzgün bir kanama olmadı az az geliyor sadece. Adetim yakın bu hafta bekliyoruz. Son şans adetle atılır belki diye beklicez öylede olmazsa kürtaj yapılcakKanaman mi var kuzu ne gibi bir düzensizlik??
Çok geçmiş olsun
Canım merhaba bende senle aynı durumdayım şuan adaçayi içiyorum faydasini gördüm kanamam azalmıştı baya şimdi gene yoğun gelmeye başladı. Bı dene istersenKanamam hep devam ediyordu kontrole gittim cumartesi rahimde hala düzensizlik var parçalar var dedi canım. Son bir fitil daha verdi ama oda pekişe yaramadı gibi dün yaptım daha hiç düzgün bir kanama olmadı az az geliyor sadece. Adetim yakın bu hafta bekliyoruz. Son şans adetle atılır belki diye beklicez öylede olmazsa kürtaj yapılcak
Sende kürtaj olcaktın olmadınmı daha canım. Bir deniyim onuda. Maydonoz yemeye başladım baya. Birde sürekli hareket etmeye çalışıyorum. İnşallah gerek kalmadan temizlenir gider yaCanım merhaba bende senle aynı durumdayım şuan adaçayi içiyorum faydasini gördüm kanamam azalmıştı baya şimdi gene yoğun gelmeye başladı. Bı dene istersen
Perşembe kürtaj olucaktim ama baya bir düştüğü için yapmadı doktorum. Birde kürtaj taraftarı değil. Bu hafta evde bekleyecem bakalım bir hafta sonra kontrole çağırdı.duruma göre hareket ederiz dedi . inşallah kürtaja gerek kalmazSende kürtaj olcaktın olmadınmı daha canım. Bir deniyim onuda. Maydonoz yemeye başladım baya. Birde sürekli hareket etmeye çalışıyorum. İnşallah gerek kalmadan temizlenir gider ya
Ay hadi inşallah ikimizde atlatırız kürtajsız şu süreciPerşembe kürtaj olucaktim ama baya bir düştüğü için yapmadı doktorum. Birde kürtaj taraftarı değil. Bu hafta evde bekleyecem bakalım bir hafta sonra kontrole çağırdı.duruma göre hareket ederiz dedi . inşallah kürtaja gerek kalmaz
Ah ya,Kanamam hep devam ediyordu kontrole gittim cumartesi rahimde hala düzensizlik var parçalar var dedi canım. Son bir fitil daha verdi ama oda pekişe yaramadı gibi dün yaptım daha hiç düzgün bir kanama olmadı az az geliyor sadece. Adetim yakın bu hafta bekliyoruz. Son şans adetle atılır belki diye beklicez öylede olmazsa kürtaj yapılcak
Amin canimm çok zor süreç.Allah bize ve bizle aynı süreci yaşayan herkese kolaylık versin. Rabbim bir daha yaşatmasinAy hadi inşallah ikimizde atlatırız kürtajsız şu süreci
Doktorum istemiyor kürtaj canım. Zaten şuanda kürtaj demesi ufak bir işlem ufak bir spekuluml girip sadece parçalar alıncak dedi. Onuda perinatologa yaptırcak. Yani gercekten rahmim kaldıramaz diye korkuyoruz bizi transfer sürecinde çok zorladı rahim çünküAh ya,
Keşke narkozu almışken yapsaydı bari kurtaji..
İnşallah atarsın kuzum ya, gerek kalmaz tekarardan
Amin amin canım 1 aydır kanıyorum resmen ne bitmez şeymiş anlamadımAmin canimm çok zor süreç.Allah bize ve bizle aynı süreci yaşayan herkese kolaylık versin. Rabbim bir daha yaşatmasin
Anladım rahimde sıkıntı varsa durum değişiyor..Doktorum istemiyor kürtaj canım. Zaten şuanda kürtaj demesi ufak bir işlem ufak bir spekuluml girip sadece parçalar alıncak dedi. Onuda perinatologa yaptırcak. Yani gercekten rahmim kaldıramaz diye korkuyoruz bizi transfer sürecinde çok zorladı rahim çünkü
İnşallah canım aminAnladım rahimde sıkıntı varsa durum değişiyor..
Yoksa belli bir süre sonra mecbur kalınıyor ..
İnşallah bir şekilde atarsın da gerek kalmaz hiç bir işleme..
Allah yardımcımız olsun
Benim bugün 22ye düştü beta,reglim iki gün önce başladı çok şükürİnşallah canım amin
Senin sıfırlandımı hcg
Ah çok şükür çoğu bitmiş azı kalmış adetlede sıfırlanır inşallah canım. Ayda bir yıpratmazda inşallah artık. Biran önce geçsin gitsin şu günler aman ya yıldırdı valla. Yine şükür halimize amaBenim bugün 22ye düştü beta,reglim iki gün önce başladı çok şükür
Haftaya da kan verip sanırım ayda bir bakarız artık, kan kalmadıher hafta USG ve kan.
1 ay miAmin amin canım 1 aydır kanıyorum resmen ne bitmez şeymiş anlamadım
Ay hayır canım herkesin süreci bünyesi farklı öyle düşünme1 ay mişuan çok korktum yaa ben bu hafta biter diye umuyodum umutlarım gitti şuan..
Ayyy inşallah sorunsuz çıkarız bu sürecten ikimizde canım.. psikolojik olarak zaten perişan ediyo inşallah bedenen de çok zorlamazAy hayır canım herkesin süreci bünyesi farklı öyle düşünme
Hayırlı uğurlu olsunİnşallah inşallahhepimizin sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
İnşallah canım gerçekten dediğin gibi Allah yardımcımız olsjnAyyy inşallah sorunsuz çıkarız bu sürecten ikimizde canım.. psikolojik olarak zaten perişan ediyo inşallah bedenen de çok zorlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?