- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.081
İnşallah canım ya..Ah çok şükür çoğu bitmiş azı kalmış adetlede sıfırlanır inşallah canım. Ayda bir yıpratmazda inşallah artık. Biran önce geçsin gitsin şu günler aman ya yıldırdı valla. Yine şükür halimize ama
Ben kürtaj olduktan sonra dört gün , ikişer tane antibiyotik içtim..İnşallah canım gerçekten dediğin gibi Allah yardımcımız olsjn
Rahimde iltihaplanma kanamanın sökülmesini önlermi. Benim gelen kanama sanki iltihaplı gibi geliyor. Birde birkaç gündür koku var. Doktora söyledim cumartesi gittiğimde hem antibiyotik hap hemde antibiyotik vaj krem verdi. Bende şimdi kanamaua etki etmesin diye kullanmıyordum ama az önce aklıma geldi belkide iltihap sökülmesine emgel oluyor en iyisi kullanıyım ilaçları diyorum
valla böyle zamanda çok hızlı geciyor gercekten. İnşallah tüm sorunlardan kurtulduğumuz günleride nasip etsin rabbim sonrada bebişlerimizi görmeyiİnşallah canım ya..
Rabbim sağlıkla nasip etsin tekrardan hepimize
Ayda bir kesin olacak daz su her hafta olayı hayırlısı ile bir bitseydii.
Kürtaj olalı bir ay olmuş fakina bile varmadan her hafta git USG gir kan ver vs..
Günler geçmiş
Evet ya, aminnn canım çok aminnnnvalla böyle zamanda çok hızlı geciyor gercekten. İnşallah tüm sorunlardan kurtulduğumuz günleride nasip etsin rabbim sonrada bebişlerimizi görmeyi
Bende kullandım cNım hastaneden çıktıktan sonra 1 hafta. Ama iltihapmı onuda bilmiyorum doktor ultrasonda öule birşey görmedi ama benim kanamam sulu birde şeffaf uzayan akıntıyla karışık geliyor. Birde en önemlisi bir haftadır falan sNki ağır bir koku var gibi. Zaten kokuyu söyleyince verdi ilaçlarıda kullancam bakalım belki kullanınca daha iyi sökülürBen kürtaj olduktan sonra dört gün , ikişer tane antibiyotik içtim..
Sor bir doktoruna kuzu belki hap verir
Allah Allah, olmaması lazım ozaman ya..Bende kullandım cNım hastaneden çıktıktan sonra 1 hafta. Ama iltihapmı onuda bilmiyorum doktor ultrasonda öule birşey görmedi ama benim kanamam sulu birde şeffaf uzayan akıntıyla karışık geliyor. Birde en önemlisi bir haftadır falan sNki ağır bir koku var gibi. Zaten kokuyu söyleyince verdi ilaçlarıda kullancam bakalım belki kullanınca daha iyi sökülür
Canım ben diyanete sordum düşenin cenin olduğundan eminsen lohusa sayılıyorsun oruc tutamazsın kanama gelince oruc bozulur dedi. O yüzden tutamıyorum inşallah gecince eski kaza yapcamAllah Allah, olmaması lazım ozaman ya..
İnşallah canım,
Birde ramazan ya, gerçi on günü geçince özür sayılıyor kanama artık ama psikolojisi zor sürekli akıntı ve kanama olması..inşallah bir an önce eski hallerimize sağlığımıza döneriz
Aaa hiç bilmiyordum, klasik kanama.on günü geçince oruç tutuluyor sanıyordum..Canım ben diyanete sordum düşenin cenin olduğundan eminsen lohusa sayılıyorsun oruc tutamazsın kanama gelince oruc bozulur dedi. O yüzden tutamıyorum inşallah gecince eski kaza yapcam
Bel ağrısı vardıHayırlı uğurlu olsunbelirtilerin nasıldı canım
adaçayı bende ıctım..Canım merhaba bende senle aynı durumdayım şuan adaçayi içiyorum faydasini gördüm kanamam azalmıştı baya şimdi gene yoğun gelmeye başladı. Bı dene istersen
Doktorun verdiyse kullan bencede. Banada antibiyotik verdi günde bir tane kullanıyorum.İnşallah canım gerçekten dediğin gibi Allah yardımcımız olsjn
Rahimde iltihaplanma kanamanın sökülmesini önlermi. Benim gelen kanama sanki iltihaplı gibi geliyor. Birde birkaç gündür koku var. Doktora söyledim cumartesi gittiğimde hem antibiyotik hap hemde antibiyotik vaj krem verdi. Bende şimdi kanamaua etki etmesin diye kullanmıyordum ama az önce aklıma geldi belkide iltihap sökülmesine emgel oluyor en iyisi kullanıyım ilaçları diyorum
Kizlar nasılsınız ?Neler yapıyorsunuz belirtileriniz devam ediyor mu ?Hayırlı uğurlu olsunbelirtilerin nasıldı canım
Aleyküm selam canım bildigim kadarıyla yapmiyolar ama istersen bir sor çok sikintiliysa yaparlar belkiKızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
Maalesef ben tüp bebek sürecinde bir dolgu yaptırdım. O zaman sorun yoku. Transferden sonra bir dişim hafif kırıktı ona tedavi yapılması gerekiyordu dişçim doğumdan sonra yapabiliriz ancak dediKızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
Benim hep çok azdı belirtim her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi kübra 13. HaftadayımKizlar nasılsınız ?Neler yapıyorsunuz belirtileriniz devam ediyor mu ?
Yaa hadi hayırlısı vala sevindim adınaBenim hep çok azdı belirtim her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi kübra 13. HaftadayımDün doktora gittik üç boyutlu baktı kıpır kıppır hiç durmuyo yarın fetal dna için eve gelip kan alacaklar 15 günde çıkıyormuş sonuç bakalım hayırlısı
Senin kız mı erkek mi?Benim hep çok azdı belirtim her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi kübra 13. HaftadayımDün doktora gittik üç boyutlu baktı kıpır kıppır hiç durmuyo yarın fetal dna için eve gelip kan alacaklar 15 günde çıkıyormuş sonuç bakalım hayırlısı
Her birinin sebebi ayrı canım eşimle hiç bir sorunumuz yok kısmet olmadı hiçbiri amin çok üzgünümRabbim sahır versin canım çok geçmiş olsun araştırma yaptır nolur bidakine yüzün gülsün inş canım
Hadi yaa dayanabilirsem iyi de sonra artarsa ağrı sıkıntıMaalesef ben tüp bebek sürecinde bir dolgu yaptırdım. O zaman sorun yoku. Transferden sonra bir dişim hafif kırıktı ona tedavi yapılması gerekiyordu dişçim doğumdan sonra yapabiliriz ancak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?