Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah canım ya..
Rabbim sağlıkla nasip etsin tekrardan hepimize
Ayda bir kesin olacak daz su her hafta olayı hayırlısı ile bir bitseydii.
Kürtaj olalı bir ay olmuş fakina bile varmadan her hafta git USG gir kan ver vs..
Günler geçmiş

Ben kürtaj olduktan sonra dört gün , ikişer tane antibiyotik içtim..
Sor bir doktoruna kuzu belki hap verir

valla böyle zamanda çok hızlı geciyor gercekten. İnşallah tüm sorunlardan kurtulduğumuz günleride nasip etsin rabbim sonrada bebişlerimizi görmeyi

Ben kürtaj olduktan sonra dört gün , ikişer tane antibiyotik içtim..
Sor bir doktoruna kuzu belki hap verir
Bende kullandım cNım hastaneden çıktıktan sonra 1 hafta. Ama iltihapmı onuda bilmiyorum doktor ultrasonda öule birşey görmedi ama benim kanamam sulu birde şeffaf uzayan akıntıyla karışık geliyor. Birde en önemlisi bir haftadır falan sNki ağır bir koku var gibi. Zaten kokuyu söyleyince verdi ilaçlarıda kullancam bakalım belki kullanınca daha iyi sökülür

Allah Allah, olmaması lazım ozaman ya..
İnşallah canım,
Birde ramazan ya, gerçi on günü geçince özür sayılıyor kanama artık ama psikolojisi zor sürekli akıntı ve kanama olması..inşallah bir an önce eski hallerimize sağlığımıza döneriz

Canım ben diyanete sordum düşenin cenin olduğundan eminsen lohusa sayılıyorsun oruc tutamazsın kanama gelince oruc bozulur dedi. O yüzden tutamıyorum inşallah gecince eski kaza yapcam

Canım ben diyanete sordum düşenin cenin olduğundan eminsen lohusa sayılıyorsun oruc tutamazsın kanama gelince oruc bozulur dedi. O yüzden tutamıyorum inşallah gecince eski kaza yapcam
Aaa hiç bilmiyordum, klasik kanama.on günü geçince oruç tutuluyor sanıyordum..
Neyse sağlık olsunda tutarsın kuzum

Canım merhaba bende senle aynı durumdayım şuan adaçayi içiyorum faydasini gördüm kanamam azalmıştı baya şimdi gene yoğun gelmeye başladı. Bı dene istersen
adaçayı bende ıctım..
reglım leke seklınde gelmıstı kurtaj sonrasında ama yogunlaştırdı baya işe yarıyor

Doktorun verdiyse kullan bencede. Banada antibiyotik verdi günde bir tane kullanıyorum.

Kızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
Maalesef ben tüp bebek sürecinde bir dolgu yaptırdım. O zaman sorun yoku. Transferden sonra bir dişim hafif kırıktı ona tedavi yapılması gerekiyordu dişçim doğumdan sonra yapabiliriz ancak dedi

Kizlar nasılsınız ?Neler yapıyorsunuz belirtileriniz devam ediyor mu ?
Benim hep çok azdı belirtim her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi kübra 13. HaftadayımDün doktora gittik üç boyutlu baktı kıpır kıppır hiç durmuyo yarın fetal dna için eve gelip kan alacaklar 15 günde çıkıyormuş sonuç bakalım hayırlısı

Yaa hadi hayırlısı vala sevindim adına Maşallah olmuş baya yine Ay ne güzel vala benim kontrollerim çok uzun detaylı ultrasonda vermedi hala 15.haftaya girmek uzereyim ama zaten test falan yapılmıyor ikili üçlü olarak bakalım ne olucak normalde ayın 20 nde randevum ama ben 19 gitmeyi düşünüyorum Bayram zamanı bide Bakalim inşallah güzel sonuclar alırsın canım.Benim kasık ağrılarım git gide çoğalıyor bakalım ne yapacak böyle

Senin kız mı erkek mi?

Maalesef ben tüp bebek sürecinde bir dolgu yaptırdım. O zaman sorun yoku. Transferden sonra bir dişim hafif kırıktı ona tedavi yapılması gerekiyordu dişçim doğumdan sonra yapabiliriz ancak dedi
Hadi yaa dayanabilirsem iyi de sonra artarsa ağrı sıkıntı
Benimde hep aynı dişim ağrıyor nedense .dolgu yenileniyor 1 sene sonra yine aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…