Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hadi yaa dayanabilirsem iyi de sonra artarsa ağrı sıkıntı
Benimde hep aynı dişim ağrıyor nedense .dolgu yenileniyor 1 sene sonra yine aynısı
Benimde dişte sıkıntı vardı tüp bebeğe başlayınca hemen gittim yaptırdım dolgu. İnşallah daha da ilerlemez ama sen bir diş doktoruna da istersen danış Gebelerde acil durumlar için belki bir çareleri vardır kuzu

Kızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
3 ay dan sonra yaparlar canım diğer gebeliğimde 15. Hafta kanal temizliği ve dolgu yaptırdım tek dişe

Evet ikizde yapılmıyormuş ikili üçlü hayırlısı olsun sen 2 can birden taşıyosun kolay değil allahım hepimize kolaylıklar versin. Cinsiyet belli değil sorduk dün ama henüz belli değil dedi sabırsızlanıyorum tabi

3 ay dan sonra yaparlar canım diğer gebeliğimde 15. Hafta kanal temizliği ve dolgu yaptırdım tek dişe
Yarın 14+0 olacağım
Benimde tek diş aynı dişe 2 kere dolgu yapıldı bu 3. Olacak
Biraz daha bekler giderim artarsa o zaman
Yarın gebelik doktorumda randevum var onada soracağım
Teşekkür ederim

Yarın 14+0 olacağım
Teşekkür ederim
çok gecmıs olsun kuzummm,
maşallaah o kdar oldu mu yaaa,

Evet malesef Amin inşallah canım Zorlanıyorum tabiki ama napalim çok istiyorduk rabim nasip etti bize katlanicaz Benim biri belli oldu diğeri için belli değildi ama büyük ihtimal kız dedi ikisi içinde tahmin etti ayın 19 gidicem kontrole bakalım netlesir inşallah normalde bazilari erken gosteriyormus bakalım hayırlısı inşallah sağ saglim dogsunlarda

Yarın 14+0 olacağım
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım doktor ne derse artık. Birde ağrın olursa karanfil yağı kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…