- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.101
Sorucam canım bakalımAleyküm selam canım bildigim kadarıyla yapmiyolar ama istersen bir sor çok sikintiliysa yaparlar belki
Benimde dişte sıkıntı vardı tüp bebeğe başlayınca hemen gittim yaptırdım dolgu. İnşallah daha da ilerlemez ama sen bir diş doktoruna da istersen danış Gebelerde acil durumlar için belki bir çareleri vardır kuzuHadi yaa dayanabilirsem iyi de sonra artarsa ağrı sıkıntı
Benimde hep aynı dişim ağrıyor nedense .dolgu yenileniyor 1 sene sonra yine aynısı
3 ay dan sonra yaparlar canım diğer gebeliğimde 15. Hafta kanal temizliği ve dolgu yaptırdım tek dişeKızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
Evet ikizde yapılmıyormuş ikili üçlüYaa hadi hayırlısı vala sevindim adınaMaşallah olmuş baya yine Ay ne güzel vala benim kontrollerim çok uzun detaylı ultrasonda vermedi hala 15.haftaya girmek uzereyim ama zaten test falan yapılmıyor ikili üçlü olarak bakalım ne olucak normalde ayın 20 nde randevum ama ben 19 gitmeyi düşünüyorum Bayram zamanı bide Bakalim inşallah güzel sonuclar alırsın canım.Benim kasık ağrılarım git gide çoğalıyor bakalım ne yapacak böyle
İnşallah canımBenimde dişte sıkıntı vardı tüp bebeğe başlayınca hemen gittim yaptırdım dolgu. İnşallah daha da ilerlemez ama sen bir diş doktoruna da istersen danış Gebelerde acil durumlar için belki bir çareleri vardır kuzu
Yarın 14+0 olacağım3 ay dan sonra yaparlar canım diğer gebeliğimde 15. Hafta kanal temizliği ve dolgu yaptırdım tek dişe
Evet canımAaa hiç bilmiyordum, klasik kanama.on günü geçince oruç tutuluyor sanıyordum..
Neyse sağlık olsunda tutarsın kuzum
kullanıyorum canım başladımDoktorun verdiyse kullan bencede. Banada antibiyotik verdi günde bir tane kullanıyorum.
sağlık olsun kuzum, ıyı oldaEvet canım
çok gecmıs olsun kuzummm,Yarın 14+0 olacağım
Benimde tek diş aynı dişe 2 kere dolgu yapıldı bu 3. Olacak
Biraz daha bekler giderim artarsa o zaman
Yarın gebelik doktorumda randevum var onada soracağım
Teşekkür ederim
Evet malesefEvet ikizde yapılmıyormuş ikili üçlühayırlısı olsun sen 2 can birden taşıyosun kolay değil allahım hepimize kolaylıklar versin. Cinsiyet belli değil sorduk dün ama henüz belli değil dedi sabırsızlanıyorum tabi
Zaman bize geçmiyor hep endişeçok gecmıs olsun kuzummm,
maşallaah o kdar oldu mu yaaa,
Endişe hayatın her anında canım,Zaman bize geçmiyor hep endişe
Yarın cinsiyeti öğreneceğim hayırlısıyla
Amin inşallah canımEndişe hayatın her anında canım,
Rabbim sağlıkla.kavustursun
Aminnn canımAmin inşallah canım
Allah'ım sizlere de en yakın zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin
Geçmiş olsun canım doktor ne derse artık. Birde ağrın olursa karanfil yağı kullanabilirsinYarın 14+0 olacağım
Benimde tek diş aynı dişe 2 kere dolgu yapıldı bu 3. Olacak
Biraz daha bekler giderim artarsa o zaman
Yarın gebelik doktorumda randevum var onada soracağım
Teşekkür ederim
Sağol canımGeçmiş olsun canım doktor ne derse artık. Birde ağrın olursa karanfil yağı kullanabilirsin
Ay hadi İnşallah canım bende şimdiden heyecanlandımZaman bize geçmiyor hep endişe
Yarın cinsiyeti öğreneceğim hayırlısıyla
Pamuğa bir kaç damla damlatıp ağrıyan dişin üzerine koy yutmamaya gayret etSağol canım
Nasıl kullanicam bı yağı
Daha önce hiç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?