- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.121
İğneleri ve tüp bebek ilaçlarını ne zaman kestiniz ya 25. Haftaya kadar kullanılacak mı bu iğnelerOh oh maşallah çok güzel çok sevindim adınabi dahaki muayebeye kesin belli olur cinsiyet öyleyse benimde artık muayenelerim ayda bir oldu. Tüp benek ilaçları kesildi normalde döndüm çok şükür 25 haftadan sonra seninki 2 haftaya bir çağırır. Şuan senide iyi görüyorsa gerek duymuyodur. Rabbim sağlıklı bebişler sağlıklı hamilelik nasip etsin
3-5 Ayları arasında yapıyorlar. Karanfil yağı da ağrıdığı zamanlar için öneriyorlar geçmiş olsunKızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
Benimde aynı dahiliye gittim sorun yok dedi doktorum yüksek olması daha kötü dediKızlar selam tsh 0.17 geldi doktorum iligili bölümle görüşmemi söyledi çok hızlı çalışıyormuş tiroidlerim konuyla ilgili bilgisi olan var mi
Merhaba canım. Benim de değerim 0.001 çıkmıştı o yüzden transferim ertelendi. Çünkü düşük yapmaya sebep olabiliyor. Endokrine gittim birçok tetkik yapıldı malesef bir sebep bulunamadı her şey temiz çıktı. Doktorum strese bağlı geçici bir durum olabileceğini söyledi. 3 ay 15 günde bir kan verdim. Çok şükür normal değere geldi. Sen de bir endokrine görün bence çok aşırı düşük bir değer değil seninkiKızlar selam tsh 0.17 geldi doktorum iligili bölümle görüşmemi söyledi çok hızlı çalışıyormuş tiroidlerim konuyla ilgili bilgisi olan var mi
Canım ben hamileyim şu an transfer öncesi ve sonrası hep değerlerim normal çıkıyordu bugün endokrine randevu aldım bakalım ne diyecekMerhaba canım. Benim de değerim 0.001 çıkmıştı o yüzden transferim ertelendi. Çünkü düşük yapmaya sebep olabiliyor. Endokrine gittim birçok tetkik yapıldı malesef bir sebep bulunamadı her şey temiz çıktı. Doktorum strese bağlı geçici bir durum olabileceğini söyledi. 3 ay 15 günde bir kan verdim. Çok şükür normal değere geldi. Sen de bir endokrine görün bence çok aşırı düşük bir değer değil seninki
İnsAllah canım dün doktor korkuttu biraz gözümü zaten telaşlı insanlarızBenimde aynı dahiliye gittim sorun yok dedi doktorum yüksek olması daha kötü dedi
Haaa o zaman çok normal. Endokrin doktorum gebelik oluşursa tsh tekrar düşebilir demişti. Yani gebelerin büyük kısmında olan bir şey. Canını sıkma. T3 ve T4 değerlerin de önemliCanım ben hamileyim şu an transfer öncesi ve sonrası hep değerlerim normal çıkıyordu bugün endokrine randevu aldım bakalım ne diyecek
benım tsh gebe kaldıgımda artmıştı ,Haaa o zaman çok normal. Endokrin doktorum gebelik oluşursa tsh tekrar düşebilir demişti. Yani gebelerin büyük kısmında olan bir şey. Canını sıkma. T3 ve T4 değerlerin de önemli
Ne dedi ne olurmuş düşük oluncaİnsAllah canım dün doktor korkuttu biraz gözümü zaten telaşlı insanlarız
doktor t3 ve t4 değerlerini bakacak canım sonuçları bekliyoruzHaaa o zaman çok normal. Endokrin doktorum gebelik oluşursa tsh tekrar düşebilir demişti. Yani gebelerin büyük kısmında olan bir şey. Canını sıkma. T3 ve T4 değerlerin de önemli
Çok düşük değil t3 ve t4 değerleri için kan istediNe dedi ne olurmuş düşük olunca
Benim t3 T4 iyi gelmistiÇok düşük değil t3 ve t4 değerleri için kan istedi
T3 3.1Benim t3 T4 iyi gelmisti
evettt cinsiyetimiizzzz neymişAmin inşallah canım
Allah'ım sizlere de en yakın zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin
Parti sonrası öğreneceğizevettt cinsiyetimiizzzz neymiş
ben erkek tahmin ediyorum :)
ayyy tamam yaz kuzumParti sonrası öğreneceğizşuan bilmiyorum akşam yazarım
Canım naptın cinsiyeti belli oldu mu?Gittin mi doktoraZaman bize geçmiyor hep endişe
Yarın cinsiyeti öğreneceğim hayırlısıyla
Canım geçmiş olsun çok bende 15.haftadayim çok şükür öyle bir durumum olmadı hiç sadece kasık ağrılarım var kramplar başladı yavaş yavaş.Doktora gittin mi yada danistin mi normal mi ?Kızlar 16.haftamdayım. Lekelenmem devam ediyor iki haftadır. Siz de durumlar ne var mı lekelenme kanama yaşayan?
Yaaaa belli oldu mu ?ayyy tamam yaz kuzum
kağıdamı yazdırdınız nasıl öğreneceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?