- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.141
Kizlar benim kontrolüm normalde ayın 20 sinde ama o günü de Bayram zamanı arife sizce ayın kaçında gitmeliyim ?Ne yapsam bilemedim çok erkende gitmek istemiyorum 3 hafta var ama dahaAminnn canım
1-2 gun once gıt canımmKizlar benim kontrolüm normalde ayın 20 sinde ama o günü de Bayram zamanı arife sizce ayın kaçında gitmeliyim ?Ne yapsam bilemedim çok erkende gitmek istemiyorum 3 hafta var ama daha
19 gitsem olur dimi zaten 20 nde arife doktorda izne falan çıkabilir diye düşünüyorum o yüzden dedim ne kadar randevudan daha erken gitsem diye sorim dedim1-2 gun once gıt canımm
olur bence cunku bayram vs de gırecek ya araya uzamasın,19 gitsem olur dimi zaten 20 nde arife doktorda izne falan çıkabilir diye düşünüyorum o yüzden dedim ne kadar randevudan daha erken gitsem diye sorim dedimTesekkur ederim canım
12. Haftamda gecen pazar sabahı saat 5 gibi ilk defa lekelenme gördüm pembe çok az bir akıntı.Apar topar acile gittik vajinal baktı kanama alanın yok dedi ultrasonla baktı bebek gayet iyi kese etrafında kanama alanı yok dedi. Benim hiç olmamıştı tutmma kanaması vs hiç bir kez kan gelmemişti biraz tırstımKızlar 16.haftamdayım. Lekelenmem devam ediyor iki haftadır. Siz de durumlar ne var mı lekelenme kanama yaşayan?
Aynen canim ben 19 randevumu alım da bayramdan sonrayı bekliyemicem zaten 1 ay bekliyorum daha fazla bekliyememolur bence cunku bayram vs de gırecek ya araya uzamasın,
Çok geçmiş olsun canım12. Haftamda gecen pazar sabahı saat 5 gibi ilk defa lekelenme gördüm pembe çok az bir akıntı.Apar topar acile gittik vajinal baktı kanama alanın yok dedi ultrasonla baktı bebek gayet iyi kese etrafında kanama alanı yok dedi. Benim hiç olmamıştı tutmma kanaması vs hiç bir kez kan gelmemişti biraz tırstımpzt kendi doktoruma söylediğimde çok az miktarda kanamadan endişelenme dedi. Bebek gayet iyi dedi. Kan sulandırıcı kullanıyosun o yapabilir dedi. Sonra bir kez daha oldu azıcık pembe bir leke bu sefer endişelenmedim.Umarım bir daha olmaz
Kramplar için çok erken gidince mutlaka rahim ağzı ölçtür kübracimCanım geçmiş olsun çok bende 15.haftadayim çok şükür öyle bir durumum olmadı hiç sadece kasık ağrılarım var kramplar başladı yavaş yavaş.Doktora gittin mi yada danistin mi normal mi ?
İki hafta önce kanamam oldu bebekler çok şükür iyi rahim ağzı kalınlığı iyi demişti doktor. O gün bu gündür lekelenmem devam ediyor.12. Haftamda gecen pazar sabahı saat 5 gibi ilk defa lekelenme gördüm pembe çok az bir akıntı.Apar topar acile gittik vajinal baktı kanama alanın yok dedi ultrasonla baktı bebek gayet iyi kese etrafında kanama alanı yok dedi. Benim hiç olmamıştı tutmma kanaması vs hiç bir kez kan gelmemişti biraz tırstımpzt kendi doktoruma söylediğimde çok az miktarda kanamadan endişelenme dedi. Bebek gayet iyi dedi. Kan sulandırıcı kullanıyosun o yapabilir dedi. Sonra bir kez daha oldu azıcık pembe bir leke bu sefer endişelenmedim.Umarım bir daha olmaz
Vala bilmiyorum ikiz olduğu için mi bu kadar erken başlıyor anlamadımKramplar için çok erken gidince mutlaka rahim ağzı ölçtür kübracim
Kasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor zaten. Bebeklerin büyümesinden kaynaklı sanırım. Doktor normal dedi iki hafta önce muayene olduğumda. Cuma randevum var bakalım ne dicekCanım geçmiş olsun çok bende 15.haftadayim çok şükür öyle bir durumum olmadı hiç sadece kasık ağrılarım var kramplar başladı yavaş yavaş.Doktora gittin mi yada danistin mi normal mi ?
Ben kendi doktoruma iki haftada bi gidiyorum. İkiz olduğu için böyle yapıyolarmış. Ama haftada bir de devlette bi doktor var ona gidip bakıyorum bebişlereVala bilmiyorum ikiz olduğu için mi bu kadar erken başlıyor anlamadımAğrılarım var oluyor da o da normalmiş doktor daha da artacak demişti bakalım gidince ogrenicem artık 3 hafta dayanicam canim kontrolüm o Zaman
Aynen aynen canim benimde öyle hala devam ediyor büyüdükçe ağrılar ağrıtıyor normalmis bende sordum daha da çoğalır dedi.Ay iyi iyi senin 2 hafta benim 3 hafta sonraKasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor zaten. Bebeklerin büyümesinden kaynaklı sanırım. Doktor normal dedi iki hafta önce muayene olduğumda. Cuma randevum var bakalım ne dicek
Ben hiç devlete gitmedim aslında gitmekde istedim ama ne bilim kaldı öyleBen kendi doktoruma iki haftada bi gidiyorum. İkiz olduğu için böyle yapıyolarmış. Ama haftada bir de devlette bi doktor var ona gidip bakıyorum bebişlere3 hafta nasıl dayanacaksn sen
Erkek mis canımayyy tamam yaz kuzum
kağıdamı yazdırdınız nasıl öğreneceksiniz
Erkek mis canım hayırlısıylaCanım naptın cinsiyeti belli oldu mu?Gittin mi doktora
Hadi hayırlısı cnm bir tosuncuk daha geliyorErkek mis canım hayırlısıyla
Ayy hadi gözün aydın canım çok sevindim hadi darısı banaErkek mis canım hayırlısıyla
Maşallah sağlıcakla gelsinErkek mis canım
Aa yok canım 25 haftayı başka şey için yazmıştımİğneleri ve tüp bebek ilaçlarını ne zaman kestiniz ya 25. Haftaya kadar kullanılacak mı bu iğneler
3-5 Ayları arasında yapıyorlar. Karanfil yağı da ağrıdığı zamanlar için öneriyorlar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?