Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar 16.haftamdayım. Lekelenmem devam ediyor iki haftadır. Siz de durumlar ne var mı lekelenme kanama yaşayan?
12. Haftamda gecen pazar sabahı saat 5 gibi ilk defa lekelenme gördüm pembe çok az bir akıntı.Apar topar acile gittik vajinal baktı kanama alanın yok dedi ultrasonla baktı bebek gayet iyi kese etrafında kanama alanı yok dedi. Benim hiç olmamıştı tutmma kanaması vs hiç bir kez kan gelmemişti biraz tırstım pzt kendi doktoruma söylediğimde çok az miktarda kanamadan endişelenme dedi. Bebek gayet iyi dedi. Kan sulandırıcı kullanıyosun o yapabilir dedi. Sonra bir kez daha oldu azıcık pembe bir leke bu sefer endişelenmedim.Umarım bir daha olmaz

Çok geçmiş olsun canım inşallah yaşamazsın bir daha

İki hafta önce kanamam oldu bebekler çok şükür iyi rahim ağzı kalınlığı iyi demişti doktor. O gün bu gündür lekelenmem devam ediyor.

Kramplar için çok erken gidince mutlaka rahim ağzı ölçtür kübracim
Vala bilmiyorum ikiz olduğu için mi bu kadar erken başlıyor anlamadım Ağrılarım var oluyor da o da normalmiş doktor daha da artacak demişti bakalım gidince ogrenicem artık 3 hafta dayanicam canim kontrolüm o Zaman

Canım geçmiş olsun çok bende 15.haftadayim çok şükür öyle bir durumum olmadı hiç sadece kasık ağrılarım var kramplar başladı yavaş yavaş.Doktora gittin mi yada danistin mi normal mi ?
Kasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor zaten. Bebeklerin büyümesinden kaynaklı sanırım. Doktor normal dedi iki hafta önce muayene olduğumda. Cuma randevum var bakalım ne dicek

Ben kendi doktoruma iki haftada bi gidiyorum. İkiz olduğu için böyle yapıyolarmış. Ama haftada bir de devlette bi doktor var ona gidip bakıyorum bebişlere 3 hafta nasıl dayanacaksn sen

Kasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor zaten. Bebeklerin büyümesinden kaynaklı sanırım. Doktor normal dedi iki hafta önce muayene olduğumda. Cuma randevum var bakalım ne dicek
Aynen aynen canim benimde öyle hala devam ediyor büyüdükçe ağrılar ağrıtıyor normalmis bende sordum daha da çoğalır dedi.Ay iyi iyi senin 2 hafta benim 3 hafta sonra

Ben kendi doktoruma iki haftada bi gidiyorum. İkiz olduğu için böyle yapıyolarmış. Ama haftada bir de devlette bi doktor var ona gidip bakıyorum bebişlere 3 hafta nasıl dayanacaksn sen
Ben hiç devlete gitmedim aslında gitmekde istedim ama ne bilim kaldı öyle Aynen canim ikiz daha zormuş .ben de çok merak ediyorum durumlarını hayırlısı sağlıklı olsunlar da Ah ah bilmiyorum ki düşünmemeye çalışıyorum yoksa geçmiyor zaman da hep düşünüyorum onlari

Aa yok canım 25 haftayı başka şey için yazmıştım doktor benim tüp bebek ilaçlarımı 10. Haftada kesti folikasitide bıraktık şimdi multivitamin kullanıyorum balık yağı demir dvit içeren bi vitamin. İlaçları kesince insan büyük rahatlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…