- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.161
Rahim ağzı nasıl ölçülüyor vajinal muayene mi oluyorKramplar için çok erken gidince mutlaka rahim ağzı ölçtür kübracim
Yok aynı karından ölçülüyorRahim ağzı nasıl ölçülüyor vajinal muayene mi oluyor
Teşekkür ederimYok aynı karından ölçülüyor
Yarın sabah 9:30 da randevum var canım düşük olduktan sonra 2 hafta öyle böyle kanama lekelenme oldu şimdi çok azaldı bitti diyebilirim yarın belli olacak canım parça kalmış olsa bile kürtaj yapmayacak tekrar ilaç verecek benimki düzensizlik derken lekelenme mi rahim duvarımiz çok yüksek kalınlığı onun dökülmesi lazım aslında sonraki adette belli olur diye düşünüyorum
Benim de öyle hiç korkma normal yani rahim inceliyorAmin amin canım 1 aydır kanıyorum resmen ne bitmez şeymiş anlamadım
İnşallah temizlenmiştir canım. Cumartesi kontrole gittim yalnış görmediysem 10 mm falan ölçtü rahimi. Ama rahim içinde düzensizlik var dedi. Ne demek olduğunu anlamadım. 1 tane daha bu kullandığımız fitilden verdi ama öyle eskisi gibi sökmedi nedense. Bu günlerde regl olmam gerek. Yani normalde de kanama oluyor zaten regl olduğumuda nasıl anlıcam bilmiyorumYarın sabah 9:30 da randevum var canım düşük olduktan sonra 2 hafta öyle böyle kanama lekelenme oldu şimdi çok azaldı bitti diyebilirim yarın belli olacak canım parça kalmış olsa bile kürtaj yapmayacak tekrar ilaç verecek benimki düzensizlik derken lekelenme mi rahim duvarımiz çok yüksek kalınlığı onun dökülmesi lazım aslında sonraki adette belli olur diye düşünüyorum
Nasıl oldun kuzum,Canım ben diyanete sordum düşenin cenin olduğundan eminsen lohusa sayılıyorsun oruc tutamazsın kanama gelince oruc bozulur dedi. O yüzden tutamıyorum inşallah gecince eski kaza yapcam
Çok şükür iyiyim canım. Hala kanama devam. Bugün karın ağrım falan vardı. Adetemi döndü onuda bilmiyorum.Nasıl oldun kuzum,
İnşallah adetle sökülür gider canım ve benim her aşaması ayrı dert gerçekten ben de geldim 1 saat sonra alacaklarmis geç gelmiş dr bekliyorum bakalım çıkınca haber veririmİnşallah temizlenmiştir canım. Cumartesi kontrole gittim yalnış görmediysem 10 mm falan ölçtü rahimi. Ama rahim içinde düzensizlik var dedi. Ne demek olduğunu anlamadım. 1 tane daha bu kullandığımız fitilden verdi ama öyle eskisi gibi sökmedi nedense. Bu günlerde regl olmam gerek. Yani normalde de kanama oluyor zaten regl olduğumuda nasıl anlıcam bilmiyorumreglden sonra tekrar kontrol olcak artık bu defada aynı düzensizliği görürse işlem olcak sanırım
bende ıyıyım kuzum sukur,Çok şükür iyiyim canım. Hala kanama devam. Bugün karın ağrım falan vardı. Adetemi döndü onuda bilmiyorum.
Sen nasılsın
amiiinnnnn kuzummmm,Teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
K Kubra AvciAhsen555 A Aymelek
Papatyamveben-Mavi
çok geçmiş olsun kuzum,İnşallah adetle sökülür gider canım ve benim her aşaması ayrı dert gerçekten ben de geldim 1 saat sonra alacaklarmis geç gelmiş dr bekliyorum bakalım çıkınca haber veririm
Güzel haberlerini bekliyorum canımİnşallah adetle sökülür gider canım ve benim her aşaması ayrı dert gerçekten ben de geldim 1 saat sonra alacaklarmis geç gelmiş dr bekliyorum bakalım çıkınca haber veririm
Sonu geliyordur artık canım.bende ıyıyım kuzum sukur,
benımde bugun bıtecek ınsallah regl, dun dus aldım sahur yaptım sabah yıne kahve leke gelmıs
belkıde regl olmuş olabilirsin 30gun oldu sanırım dımı kurtaj olalı?
aynen canım 30-40 gune regl olunuyormuş,Sonu geliyordur artık canım.
24 gün olmuş bugün ama işlemden sonra doğum kontrol hapı kullandım ben. Pazar sonuncuyu içtim bugün 4. Günüm artık gelmesi gerek canım
Geçmiş olsun inşallah bidaha olmazAllah yardım etsin inşallah
Benim 13. Hafta bitti
Biraz biraz iyi midem ama öncesi kabus gibiydi
Sanırım ben en ağır geçirenlerdendim süreci. Yeme içme olmayınca doktor serum verdi 1 gece hastanede kaldım. Aklında olsun çok zorlanırsan iyi geliyor rahatlatıyor
canım bu arada şimdi aklıma geldi ,Sonu geliyordur artık canım.
24 gün olmuş bugün ama işlemden sonra doğum kontrol hapı kullandım ben. Pazar sonuncuyu içtim bugün 4. Günüm artık gelmesi gerek canım
Teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
K Kubra AvciAhsen555 A Aymelek
Papatyamveben-Mavi
Şimdi gördüümmm,Erkek mis canım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?