Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

N Neptunnn merhaba en son ilaçtan sonra düşük oldu demiştin. Kontrole gittinmi tamamen temizlenmişmi ?
Ben hala uğralıyorum ya hala rahimde düzensizlik vAr dedi doktor işin sonu kürtaja doğru gidiyor
Yarın sabah 9:30 da randevum var canım düşük olduktan sonra 2 hafta öyle böyle kanama lekelenme oldu şimdi çok azaldı bitti diyebilirim yarın belli olacak canım parça kalmış olsa bile kürtaj yapmayacak tekrar ilaç verecek benimki düzensizlik derken lekelenme mi rahim duvarımiz çok yüksek kalınlığı onun dökülmesi lazım aslında sonraki adette belli olur diye düşünüyorum

İnşallah temizlenmiştir canım. Cumartesi kontrole gittim yalnış görmediysem 10 mm falan ölçtü rahimi. Ama rahim içinde düzensizlik var dedi. Ne demek olduğunu anlamadım. 1 tane daha bu kullandığımız fitilden verdi ama öyle eskisi gibi sökmedi nedense. Bu günlerde regl olmam gerek. Yani normalde de kanama oluyor zaten regl olduğumuda nasıl anlıcam bilmiyorum reglden sonra tekrar kontrol olcak artık bu defada aynı düzensizliği görürse işlem olcak sanırım

İnşallah adetle sökülür gider canım ve benim her aşaması ayrı dert gerçekten ben de geldim 1 saat sonra alacaklarmis geç gelmiş dr bekliyorum bakalım çıkınca haber veririm

Çok şükür iyiyim canım. Hala kanama devam. Bugün karın ağrım falan vardı. Adetemi döndü onuda bilmiyorum.
Sen nasılsın
bende ıyıyım kuzum sukur,
benımde bugun bıtecek ınsallah regl, dun dus aldım sahur yaptım sabah yıne kahve leke gelmıs
belkıde regl olmuş olabilirsin 30gun oldu sanırım dımı kurtaj olalı?

İnşallah adetle sökülür gider canım ve benim her aşaması ayrı dert gerçekten ben de geldim 1 saat sonra alacaklarmis geç gelmiş dr bekliyorum bakalım çıkınca haber veririm
çok geçmiş olsun kuzum,
işleme mi alacaklar ?
inşallaahh sağlıkla bu günleride atlatacağız , dualarım sizinle

Güzel haberlerini bekliyorum canım

bende ıyıyım kuzum sukur,
benımde bugun bıtecek ınsallah regl, dun dus aldım sahur yaptım sabah yıne kahve leke gelmıs
belkıde regl olmuş olabilirsin 30gun oldu sanırım dımı kurtaj olalı?
Sonu geliyordur artık canım.
24 gün olmuş bugün ama işlemden sonra doğum kontrol hapı kullandım ben. Pazar sonuncuyu içtim bugün 4. Günüm artık gelmesi gerek canım

24 gün olmuş bugün ama işlemden sonra doğum kontrol hapı kullandım ben. Pazar sonuncuyu içtim bugün 4. Günüm artık gelmesi gerek canım
aynen canım 30-40 gune regl olunuyormuş,
hadi inşallaah sağlıkla gelsinde tertemiz geçsin süreç

Geçmiş olsun inşallah bidaha olmaz Serum da aldım kuzum ben iki çeşit ilaç da alıyorum ama yok etki etmiyor 10+4 üm bugün sabahtan beri 4 keredir kusuyorum afedersin. Anlamıyorum bi bardak su içsem bile durmuyor midemde rapor almıştım annemlerde kalıyordum dün bitti izin işe başladım bugün bide acayip zorlanıyorum inşallah benimde geçer 12 haftadan sonra

canım bu arada şimdi aklıma geldi ,
dogum kontrol hapı ne kullanıyorsun ?
ben kurtajdan sonra dogum kontrol kullanacaktım hatta recete edıldı,dorsetil adı ..
sonra doktor kullanmayalım dedi, kanda pıhtılaşma sorunu olanlarda kesinlikle önerilmiyormuş.
bende kullanım talimatını okuyunca farkettim zaten,
bilgin olsun diye yazayım dedim, doktoruna mutlaka kanda pıhtılasma testını gotur o sekılde degerlendırsın,
ben 6ay kullanacaktım, kıyısından döndüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…