- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.181
10 hafta bile insanın gözünde büyüyorAa yok canım 25 haftayı başka şey için yazmıştımdoktor benim tüp bebek ilaçlarımı 10. Haftada kesti folikasitide bıraktık şimdi multivitamin kullanıyorum balık yağı demir dvit içeren bi vitamin. İlaçları kesince insan büyük rahatlıyo
Ayy öyle oluyor insan gerçekten ama böyle yaşadıkça insanın canı çok yanmaya başlıyo. Ama Rabbim sabrını veriyo gerçekten insan bi şekilde dayanmaya çalışıyo. Çok şükür ben oksapar kullanmıyorum sadece progestan dex fitil ve estrofem vardı onların hepside işte 10. Haftada kesildi. İnsan tükeniyo bi yerde ama ultrasonda bebeği gördükçe o acıları unutuyo.10 hafta bile insanın gözünde büyüyorönceden derdim ki hamile kalmışlar iğneyi kullanmaya devam etcem diye söyleniyorlar ben kalsam hiç söylenmezdim göbeğim morardı oksapardan kola geçtik hala ağrıyor büyük konuşmamak lazımmış
adım gebeleri aşerttircekAyy öyle oluyor insan gerçekten ama böyle yaşadıkça insanın canı çok yanmaya başlıyo. Ama Rabbim sabrını veriyo gerçekten insan bi şekilde dayanmaya çalışıyo. Çok şükür ben oksapar kullanmıyorum sadece progestan dex fitil ve estrofem vardı onların hepside işte 10. Haftada kesildi. İnsan tükeniyo bi yerde ama ultrasonda bebeği gördükçe o acıları unutuyo.Ayyy bide konudan alakasızz sen daha önce buraya lor kurabiyesinin tarifini vermiştin. Çok canım istiyor bana özelden tarifi atar mısın
Yok var kapamişindir göremezsin öyle bende gözüküyor meselaKızlar önceden gebelik günlüğü vardı bebeğin gelişimini takip ediyordun şimdi yok kimse yapmıyormu görünmüyormu
Rahim içinde bir şey yok canım ama doğum kanalında kan birikimi olmuş benim rahim ağzı zaten dardı metiler ile cipro yazdı 2 hafta kullanıcam adet de olabilirsin dedi 2 haftaya kanama bitince gel dedi eğer hala içerde kan varsa ufak bir anestezi ile alacaklar bu metiler rahimde kasılma yapar biraz dedi sen kullanmış mıydın zor mu geçiyor süreciGüzel haberlerini bekliyorum canım
Nasıl acicamYok var kapamişindir göremezsin öyle bende gözüküyor mesela
Dianelle yalnuş hatırlamıyorsam ismi onu kullandım canım. Sadece 1 ay kullandım doktoruma sordum 1 ay kullan birdaha bırak dedi. Birdaha kullanmıcam. Evet bu tarz ilaçlr genelde pıhtılaşmaya etkili ama daha ömce histereSkopiden sonrada cyclo diye bir ilaç kullanmıştım aynı senin gibi recetede okuyunca sordum asprinle birlikte al bişey olmaz dedicanım bu arada şimdi aklıma geldi ,
dogum kontrol hapı ne kullanıyorsun ?
ben kurtajdan sonra dogum kontrol kullanacaktım hatta recete edıldı,dorsetil adı ..
sonra doktor kullanmayalım dedi, kanda pıhtılaşma sorunu olanlarda kesinlikle önerilmiyormuş.
bende kullanım talimatını okuyunca farkettim zaten,
bilgin olsun diye yazayım dedim, doktoruna mutlaka kanda pıhtılasma testını gotur o sekılde degerlendırsın,
ben 6ay kullanacaktım, kıyısından döndüm ..
Çok şükğr canım inşallah onlarıda atar ilaç bende kullandım metiler baya atıyo evet ama çok zor değil canım bana çyle çk ağrı falan yapmadınRahim içinde bir şey yok canım ama doğum kanalında kan birikimi olmuş benim rahim ağzı zaten dardı metiler ile cipro yazdı 2 hafta kullanıcam adet de olabilirsin dedi 2 haftaya kanama bitince gel dedi eğer hala içerde kan varsa ufak bir anestezi ile alacaklar bu metiler rahimde kasılma yapar biraz dedi sen kullanmış mıydın zor mu geçiyor süreci
tamam canım, ozaman sorun yok..Dianelle yalnuş hatırlamıyorsam ismi onu kullandım canım. Sadece 1 ay kullandım doktoruma sordum 1 ay kullan birdaha bırak dedi. Birdaha kullanmıcam. Evet bu tarz ilaçlr genelde pıhtılaşmaya etkili ama daha ömce histereSkopiden sonrada cyclo diye bir ilaç kullanmıştım aynı senin gibi recetede okuyunca sordum asprinle birlikte al bişey olmaz dedi
SELAM CANIM HAYIRLI OLSUN GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH. TRENE SENDE TAKIL :) 11 HAFTAYA GİRDİM BEN.Kızlarrr selam geçen seneden hatırlayan vardır belki bu yıl da an itibariyle 2.ye başlamış durumdayımsadece klomenle yürüten var mı aranızda ben şimdilik günde 2 klomenle başladım pazartesi günü tekrar randevum var duruma Göre meriofert eklicez
Gittikçe büyüyorlar cnm normal bende 14+0 im ara ara olur kendini çok yorma dinlenKızlar merhabalar ben 15 haftalık gebeyim 2 3 gündür özellikle ayağa kalktığımda yürüdüğüm de sanki karnımda baskı var gibi ağrı oluyor ara ara bel ağrısı da sanki adet olacakmışım gibi bu konuda blr fikriniz var mı hem normaldir diyorum hem tedirgin oluyorum
Valla biyerden aciliyordu bana da bir arkadaş demişti hesap ayarlarından galiba muhtemelen bebeğin doğum tarihini giriyorsunNasıl acicam
Aynen katıldım tekrar kervana Allah'ın izniyleSELAM CANIM HAYIRLI OLSUN GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH. TRENE SENDE TAKIL :) 11 HAFTAYA GİRDİM BEN.
Bulantı yok valla ender vakayimAynen katıldım tekrar kervana Allah'ın izniylebulantı vs var mı nasıl geçiyor hamilelik
Kızlar önceden gebelik günlüğü vardı bebeğin gelişimini takip ediyordun şimdi yok kimse yapmıyormu görünmüyormu
Teşekkürler canımForum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle seçeneğini işaretleyip kaydedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?