Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

10 hafta bile insanın gözünde büyüyor önceden derdim ki hamile kalmışlar iğneyi kullanmaya devam etcem diye söyleniyorlar ben kalsam hiç söylenmezdim göbeğim morardı oksapardan kola geçtik hala ağrıyor büyük konuşmamak lazımmış

Ayy öyle oluyor insan gerçekten ama böyle yaşadıkça insanın canı çok yanmaya başlıyo. Ama Rabbim sabrını veriyo gerçekten insan bi şekilde dayanmaya çalışıyo. Çok şükür ben oksapar kullanmıyorum sadece progestan dex fitil ve estrofem vardı onların hepside işte 10. Haftada kesildi. İnsan tükeniyo bi yerde ama ultrasonda bebeği gördükçe o acıları unutuyo. Ayyy bide konudan alakasızz sen daha önce buraya lor kurabiyesinin tarifini vermiştin. Çok canım istiyor bana özelden tarifi atar mısın

adım gebeleri aşerttircek bakalım benim de 2. Değerim de 2 kat arttı kese için dr 1 hafta 10 gün içinde yazacağım dedi. Bekliyoruz

Ben de yapayım bari atmışken tarifi ben fındığa değil şekere bandırıyorum en son

LOR KURABİYESİ

500 gr tatlı lor
1.5 toz şeker
Elinle yoğur ikisini
Yarım bardak sıvı yağ
2 yumurta birinin beyazı ayırılcak
2 kabartma tozu
1 vanilin
Aldığı kadar un yaklaşık 2 bardak belki 3 yapış yapış kalabilir
Yoğur
Yuvarla yumurtanın beyazına sonra fındığa batır
Çok çabuk pişiyor altı pembeleştiği gibi çıkar
Soğuk fırın 180 derece

Kızlarrr selam geçen seneden hatırlayan vardır belki bu yıl da an itibariyle 2.ye başlamış durumdayım sadece klomenle yürüten var mı aranızda ben şimdilik günde 2 klomenle başladım pazartesi günü tekrar randevum var duruma Göre meriofert eklicez

Kızlar önceden gebelik günlüğü vardı bebeğin gelişimini takip ediyordun şimdi yok kimse yapmıyormu görünmüyormu

Maşallah o zaman 1 haftaya gidersin . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun nerdeyse 3-4 gündür canım istiyordu tariflere bakıyorum herkes farklı. Nasıl iyi denk geldi anlatamam
lor-kurabiyesi

Güzel haberlerini bekliyorum canım
Rahim içinde bir şey yok canım ama doğum kanalında kan birikimi olmuş benim rahim ağzı zaten dardı metiler ile cipro yazdı 2 hafta kullanıcam adet de olabilirsin dedi 2 haftaya kanama bitince gel dedi eğer hala içerde kan varsa ufak bir anestezi ile alacaklar bu metiler rahimde kasılma yapar biraz dedi sen kullanmış mıydın zor mu geçiyor süreci

Dianelle yalnuş hatırlamıyorsam ismi onu kullandım canım. Sadece 1 ay kullandım doktoruma sordum 1 ay kullan birdaha bırak dedi. Birdaha kullanmıcam. Evet bu tarz ilaçlr genelde pıhtılaşmaya etkili ama daha ömce histereSkopiden sonrada cyclo diye bir ilaç kullanmıştım aynı senin gibi recetede okuyunca sordum asprinle birlikte al bişey olmaz dedi

Çok şükğr canım inşallah onlarıda atar ilaç bende kullandım metiler baya atıyo evet ama çok zor değil canım bana çyle çk ağrı falan yapmadın

tamam canım, ozaman sorun yok..
cunku kullanım talımatlarında çok açık yazıyor pıhtılaşma sorunu olanlar dogum kontrol hapı ıle korunmamalıymış.

Kızlar merhabalar ben 15 haftalık gebeyim 2 3 gündür özellikle ayağa kalktığımda yürüdüğüm de sanki karnımda baskı var gibi ağrı oluyor ara ara bel ağrısı da sanki adet olacakmışım gibi bu konuda blr fikriniz var mı hem normaldir diyorum hem tedirgin oluyorum

SELAM CANIM HAYIRLI OLSUN GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH. TRENE SENDE TAKIL :) 11 HAFTAYA GİRDİM BEN.

Gittikçe büyüyorlar cnm normal bende 14+0 im ara ara olur kendini çok yorma dinlen

Aynen katıldım tekrar kervana Allah'ın izniyle bulantı vs var mı nasıl geçiyor hamilelik
Bulantı yok valla ender vakayim halsizlik var sadece canım. İnşallah seninde hafif geçer hamilelik döneminde. Kalp atışında 8 haftada gittim doktora dedimki benimbulanti yok ne güzel işte diyor gebeler yemek yiyemiyor serum takıyoruz. İştahım açıldi bayağı yemekten 1 saat sonra pideyi isitiyorum içine kaşar peyniri tereyağı bal açık çayla yeniden aç gibi yiyorum. Fil gibi olcam galiba

Forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle seçeneğini işaretleyip kaydedin
Kızlar önceden gebelik günlüğü vardı bebeğin gelişimini takip ediyordun şimdi yok kimse yapmıyormu görünmüyormu

Eklentiler

• IMG_2293.webp
    35 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…