- 3 Haziran 2021
- 3.179
- 3.754
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.201
Ne kadar güzel geliyor bunları yaşamak demiBulantı yok valla ender vakayimhalsizlik var sadece canım. İnşallah seninde hafif geçer hamilelik döneminde. Kalp atışında 8 haftada gittim doktora dedimki benimbulanti yok ne güzel işte diyor gebeler yemek yiyemiyor serum takıyoruz. İştahım açıldi bayağı yemekten 1 saat sonra pideyi isitiyorum içine kaşar peyniri tereyağı bal açık çayla yeniden aç gibi yiyorum. Fil gibi olcam galiba
Güzel yaşamak tabi böyle geçince amin kolayca doğururum inşallah. Ocak ayında transfere başlamadan allahım herşey kolay ve güzel olsun dedim. Olacaksa olur senin kudretinle dedim bu sefer illa olacak demedim valla akışına bıraktım. İnsallah seninde böyle rahat geçer yine. Kız ben senin gibi 48 kilolarda değilim. 80 dim 85 olmuşum. Birde prednolu kalp atışına kadar kullandım oda şişirdi ve iştahımı açtı galiba.Kiloyu veririm tabi 2 saatte bir doyur uyut filan ilk aylar yorucu geçer. Yürüyüşede çıkarım halim kalırsa kaynanam 40 ı çıkana kadar bende olacak.arada parka kaçarım diye düşünüyorum. Valla güzel duygular şimdi daha erken ya 4 veya 5 aydan sonra anlıcam sanırım bebiş büyüyünce. Allahım sanada yaşatıcak bu kez. Transferden sonra ilk 5 gün dikkat ettim ama hep yatmadım kalktım yürüdüm yemek yaptım. KISMET OLDU ŞÜKÜR BU SEFER. ŞİMDİ CİNSİYETİ MERAK EDİYORUM :)Ne kadar güzel geliyor bunları yaşamak demitüüü tüüü maşallah nazar değdirme kendineee hep böyle gitsin iştahın inşallah 9 ayında böyle kolayca geçip kolaylıkla doğurursun darısı bizlerin başına ilk gebeliğimi 8 haftalıktı kaybetmiştim uyku hali ve halsizlik hissetmiştim bende sadece acayip umarım yine sadece öyle olur olll kızzzs nolcak verirsin
Bende hep öyle dua ediyorum rabbi yessir duasını çekiyorum hep kabul etsin inşallahhhGüzel yaşamak tabi böyle geçince amin kolayca doğururum inşallah. Ocak ayında transfere başlamadan allahım herşey kolay ve güzel olsun dedim. Olacaksa olur senin kudretinle dedim bu sefer illa olacak demedim valla akışına bıraktım. İnsallah seninde böyle rahat geçer yine. Kız ben senin gibi 48 kilolarda değilim. 80 dim 85 olmuşum. Birde prednolu kalp atışına kadar kullandım oda şişirdi ve iştahımı açtı galiba.Kiloyu veririm tabi 2 saatte bir doyur uyut filan ilk aylar yorucu geçer. Yürüyüşede çıkarım halim kalırsa kaynanam 40 ı çıkana kadar bende olacak.arada parka kaçarım diye düşünüyorum. Valla güzel duygular şimdi daha erken ya 4 veya 5 aydan sonra anlıcam sanırım bebiş büyüyünce. Allahım sanada yaşatıcak bu kez. Transferden sonra ilk 5 gün dikkat ettim ama hep yatmadım kalktım yürüdüm yemek yaptım. KISMET OLDU ŞÜKÜR BU SEFER. ŞİMDİ CİNSİYETİ MERAK EDİYORUM :)
İNŞALLAH BANA ÇEKER UYKU KONUSUNDA :) SÜREKLİ YATINCA KAN AKIMI ZAYIFLIYOR. SAAT BAŞI KALKIP 5-10 DAKİKA YÜRÜ EVİN İÇİNDE. İKİLİ TESTTE 13 HAFTA 3 GÜNLÜK OLUCAK. CİNSİYET BELLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HEP NİYET ETTİĞİM RÜYALARIMDA KUMRAL KIVIRCIK SAÇLI TOMBİK BİR ÇOCUĞUM OLDUĞUNU BABASINI TANIMADAN GÖRDÜM. BABASINA BENZEYECEK GALİBA :) ERKEK BEBEK İSTİYORUM AMA SAĞLIKLI OLSUNDA KIZ OLSADA FARKETMEZ.Bende hep öyle dua ediyorum rabbi yessir duasını çekiyorum hep kabul etsin inşallahhhne güzel işte ponçik ponçik olursun inşallah uykucu olurda rahat geçer ilk aylar transfer zamanlarimda annem geliyor bana genelde oturur veya ayak uzatır pozisyonda oluyorum o dönemler ya bazen 12.haftada cinsiyeti belli olan bebeler var bakalım ne olacak seninki hissiyat var mı kız erkek
Aminn diyorum o zaman ilk DuanaİNŞALLAH BANA ÇEKER UYKU KONUSUNDA :) SÜREKLİ YATINCA KAN AKIMI ZAYIFLIYOR. SAAT BAŞI KALKIP 5-10 DAKİKA YÜRÜ EVİN İÇİNDE. İKİLİ TESTTE 13 HAFTA 3 GÜNLÜK OLUCAK. CİNSİYET BELLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HEP NİYET ETTİĞİM RÜYALARIMDA KUMRAL KIVIRCIK SAÇLI TOMBİK BİR ÇOCUĞUM OLDUĞUNU BABASINI TANIMADAN GÖRDÜM. BABASINA BENZEYECEK GALİBA :) ERKEK BEBEK İSTİYORUM AMA SAĞLIKLI OLSUNDA KIZ OLSADA FARKETMEZ.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM USLU OLACAK GALİBA ŞİMDİDEN BELLİ GİBİ ANASINA KIYAMIYOR. AZ KALDI VALLA HEYECANLA BEKLİYORUZ. :)Aminn diyorum o zaman ilk Duanahadi bakalım az kaldı beklenen güne sağlıklı ve uslu olsun da dediğin gibi kız erkek fark etmez ana sözü dinlesin büyüyünce
beta kaçtı acaba kalp atışını duyduğunuzda baktırmış mıydınızGünaydın canım ben 5+5 de hem kese hem kalp atışını duyduk kimisinde erken kimisinde gec duyuluyor canım sen kaç haftaliksin?
Bende doktoruma 13+ da sormuştum serbest demişti .zorlama sert davranma olmadıkça haftada bir uygun dedi.Kızlar bgn doktor kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntımız yok 15+1 günlüğüz bgn doktor ilişki artık serbest size kalmış artık dedi ben de en kötü ne olabilir dedim bebeğe birşey olmaz ama zorlamayla kanama olabilir dedi tabi zorlukla elde edince insan yanaşamıyor böyle bir şeye biraz daha bekleyelim diyoruz siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bulantı yaptı mı sende metiler mi yapıyor cipro mu anlamadım midem ağrıyor bulanıyor sinirlerimi bozdu iyiceÇok şükğr canım inşallah onlarıda atar ilaç bende kullandım metiler baya atıyo evet ama çok zor değil canım bana çyle çk ağrı falan yapmadın
Canım ben iki kere beta baktırdım 1.si sonuç için ilk 1000.6 falan di ikinci yaptırdım 10000 kusurdu baya yüksekti benimki daha da gerek duymadı doktor bakmadı Kalp atışını ve keseyi aynı günde gördüm.Baktirmadik yanibeta kaçtı acaba kalp atışını duyduğunuzda baktırmış mıydınız
Canım çok sevindim adınaKızlar bgn doktor kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntımız yok 15+1 günlüğüz bgn doktor ilişki artık serbest size kalmış artık dedi ben de en kötü ne olabilir dedim bebeğe birşey olmaz ama zorlamayla kanama olabilir dedi tabi zorlukla elde edince insan yanaşamıyor böyle bir şeye biraz daha bekleyelim diyoruz siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Genelde babaya çok benziyorlar canımİNŞALLAH BANA ÇEKER UYKU KONUSUNDA :) SÜREKLİ YATINCA KAN AKIMI ZAYIFLIYOR. SAAT BAŞI KALKIP 5-10 DAKİKA YÜRÜ EVİN İÇİNDE. İKİLİ TESTTE 13 HAFTA 3 GÜNLÜK OLUCAK. CİNSİYET BELLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HEP NİYET ETTİĞİM RÜYALARIMDA KUMRAL KIVIRCIK SAÇLI TOMBİK BİR ÇOCUĞUM OLDUĞUNU BABASINI TANIMADAN GÖRDÜM. BABASINA BENZEYECEK GALİBA :) ERKEK BEBEK İSTİYORUM AMA SAĞLIKLI OLSUNDA KIZ OLSADA FARKETMEZ.
Kizlar nasılsınız neler yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor ?Ben 16 haftadayim ama hala miğde bulantılarım geçmedi sizinde devam ediyor mu?Kızlar bgn doktor kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntımız yok 15+1 günlüğüz bgn doktor ilişki artık serbest size kalmış artık dedi ben de en kötü ne olabilir dedim bebeğe birşey olmaz ama zorlamayla kanama olabilir dedi tabi zorlukla elde edince insan yanaşamıyor böyle bir şeye biraz daha bekleyelim diyoruz siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
O kadar besle büyüt babaya ceksinlerGenelde babaya çok benziyorlar canım13 haftada belli oluyor ama hepsi bir değil tabiki benimki belli oldu ama netleşmedi daha doktor biri kız dedi ama diğeri için net bişey demedi kendini göstermedi pek ama onun içinde tahmin olarak kız olabilir dedi hayırlısı olsun inşallah Saglikli olsunlar da
Aynen canim sorma yaO kadar besle büyüt babaya ceksinler1 kız 1 erkek olur belki nasip tabi sağlıklı olsunlarda sağlıcakla kucağımıza alalım. Ignelere devam ediyormusun ? Profestan prolutan ignelere devam hala çok acıyor artik. 13 haftada tekrar soracağım.
Ara ara oldu bulantım ama çok seyrek devamlı değil. Çokmu seninBulantı yaptı mı sende metiler mi yapıyor cipro mu anlamadım midem ağrıyor bulanıyor sinirlerimi bozdu iyice
Kasıklarım çok fena şiddetli ağrıyor onlar normal dedi doktor en son 20 gittim doktora iyi dedi bakalım inşallahO kadar besle büyüt babaya ceksinler1 kız 1 erkek olur belki nasip tabi sağlıklı olsunlarda sağlıcakla kucağımıza alalım. Ignelere devam ediyormusun ? Profestan prolutan ignelere devam hala çok acıyor artik. 13 haftada tekrar soracağım.
Bende 12+2 yim yasaklar kalktı korkudan eşime yanaşamıyordum ama cesaretimi toplayıp deneyim dedim. Çok acıdı. İlkte olmadı. 1 hafta sonra tekrar cesaretlenip denedimKızlar bgn doktor kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntımız yok 15+1 günlüğüz bgn doktor ilişki artık serbest size kalmış artık dedi ben de en kötü ne olabilir dedim bebeğe birşey olmaz ama zorlamayla kanama olabilir dedi tabi zorlukla elde edince insan yanaşamıyor böyle bir şeye biraz daha bekleyelim diyoruz siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Gönlüne göre olsun inşallah canımAynen canim sorma yaAy inşallah bende öyle istiyorum açıkçası ikisini de tatmak istiyorum ama tabiki kısmet rabbbim nasip etti ya kız erkek fark etmez evlat sonuçta sağlıklı olsunlar da Yok canım ben bayadir bıraktım iğneleri ilaçları doktor sadece takviye verdi şimdi Kullandigim imom OMEGA var D-Clefor var magasit ve Gynoforen kullanıyorum sadcee ama onlarda çok miğde bulandiyor artık kullanmak istemiyorum ama mecbur işte Evet ya ben bilirim bende bayadir kullandım göbekten vajinadan çok zor Allah yardımcın olsun Canim benim 10.haftada yada 11.haftada kesti artık gerek kalmadı dedi bu haftalarda kesmesi lazım senin de ama sor yine de sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?