- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.421
Kübracım başın sağolsun çok üzgünüm zaten duygularımı bastırıyordum işyerinde ağladım ama herşey rabbimden. Allah sana sabır versin. Bende düşük yapmadan kasık ağrısı çekmiştim. Düşük yaptığım gece ise öncesi sancılarım arttı adet olacağım sanmıştım ağrısız kanama sıkıntı olmuyor diyorlar ama bunlara ağrılar eklenince sıkıntı. Vücudumuzu en iyi biz tanıyoruz. Allah sana sabır versin. Bir an öncede topla kendiniCanım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
umarım canım hayırlısı artık 14 ünde kontrol var bakalımKendine sıkıntı etme bunu bir de bunun stresini yaşama birşey olmaz Allah’ın izniyle artık içmezsin transfere odaklan herşey yolunda gider
Kuzum nasıl gecıyor benımde ikiz galıba biraz bilgi verebılır mısın
Kuzum olmaz mı normal rahımde bile ikiz hamılelik riskli iken senın rahmin yarım doktor nasıl 2 adet koyar. Evet herşey Allahtan ama ilk once kendin tedbirini alıcan sonra Allaha bırakıcan. Bi de doktor kontrolleri cok onemli ikiz gebelikte 2. Trimerde rahım agzında bu gibi durumlar yaşanıyor o yuzden sık sık doktor kontrolune gitmek lazım Allahım sana dayanma gücü versin canımYok canim onunla alakası yok ama pek zaten ilk koyduklari bir taneydi tutmadı 2 tane koydular onlar tuttu tek ikiz fark etmiyor aslında rabbim aldı benden önce sevindirdi sonra üzdü işteçok üzgünüm çok
Yani herkesin bunyesi süreci farkli olur cnm halsizligim baş ağrım oluyor biraz ağzımın tadı bozuk zaman zaman öyleKuzum nasıl gecıyor benımde ikiz galıba biraz bilgi verebılır mısın
Anladım canım inşallah bebişlerini saglıkla kucagına alırsınYani herkesin bunyesi süreci farkli olur cnm halsizligim baş ağrım oluyor biraz ağzımın tadı bozuk zaman zaman öyle
Sinuzitlerim biraz arşa cikti hamilelikte baş ağrımi tetikledi
Kontrole 10 günde bazen 15 gunde bir gidiyoeum sknti var mı diye
Güzel bı sürecin olsun hakkında kolay şekilde bebeklerin sağlıkla gelsin
Düşük yapalı 23 gün oldu canım henüz adet olmadım beta 20 olmuş küçük bir parça vardı adet olayım atarım diye düşünüyorum yani inşallah rahim kalınlığı falan hiç sormadım baktırmadım aklım takılıyor şuan bekliyorum üç ay ilişki olmasın dedi bunu neden dedi bilmiyorum üç gün önce yumurtlamam oldu kendi kendine
Benim hcgye bakılmadı ya cuma bir daha gitcem işte ne güzel erken olmuş içersi temizlenmiş miCanım buraya yazdım adet olmadım daha diye ne söktürür şu bu diye bakarken adet oldum şimdi nasıl mutluyum anlatamam 18 martta düşük yapmıştım kısa bir süre geçmesine rağmen çok şükür oldum civar perçemi otu içmiştim söktürücü etkisi var diye belki o etki etti kimseyi yanlış yönlendirmeyim ama
Kübra ya şok oldum. Başın sağ olsun. OffffCanım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
Ya ocak ayında gerçekten bir uğursuzluk varmış. Ben de 4 nisanda kaybettim ama benim daha 5 haftalıktıK Kubra Avci canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun25 Mart'ta ben de kaybettim bebeğimi kürtaj olmak çok zoruma gitti onu benden aldılar yanıp kavruluyorsun çok ağlıyorsun Allah'ım affetsin biz kullarını neden ben diyorsun millet istemezken çatır çatır doğuruyor biz bu uğurda yillarimizi veriyoruz rabbim vermiyorsa hayrı vardır deyip avutuyorum kendimi zaman gerçekten ilaç acın geçmiyor ama hafifliyor Allah'ım sabır versin tüm kaybedenlere
Ne diyorsun ya gerçekten çok kötü durum ama Allah o gücü verecek zor olacak ama ayakta kalacaksin peki sebeb ne sağlıksız bebekse nasıl bu zamana kadar kaldı seni zehirlidimi peki ağrıların ondan mıydiCanım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
1298 C SADECE OLSAYDI FOLİC ASİT EKSİKLİĞİNDEN OLUYOR VE GÜNDE 2 TANE ALIYORSUN AMA KAYIPLARIN VARSA KAN SULANDIRICI EKLENİYOR. PAI DEDE PIHTILAŞMA VAR SENİN OKSAPAR DEĞİLDE FARKLI DAHA YÜKSEK BİR KAN SULNADIRICI VERİYORLAR. HASTAHANEDE SENİN GİBİ 8 HAFTADA BEBEKLERİNİN KALPLERİ DURMUŞ BİR BAYANLA TANIŞTIM ONADA İKİNCİ TRANSFERİ OLMADAN DAHA YÜKSEK KAN SULANDIRICI VERMİŞTİ DOKTOR. HEMDE OPUDAN 2 HAFTA ÖNCE BAŞLAMIŞTI. SENİNDE AYNI O BAYANLA SONUÇLARINIZ. DOKTORUNA SOR BAKALIM NE DİYECEKMerhabalar daha öncede yazmıştım trombofili paneli testim böyle çıktı bende pıhtılaşmamı varmış? Ben hiç iğne ilaç kullanmadım gebeyken vermediler doktorlarım. Sonuç olarak iki bebeğinde kalpleri durmuştu 8. Haftada. Eki Görüntüle 3231987
Amin inşallahK Kubra Avci inan okuyunca içim cız etti çok üzüldüm Allah sizlere sabır versin başka yazacak bşy bulamıyorum.
İnşallah rabbim verdi sonra aldı işteNe diyorsun ya gerçekten çok kötü durum ama Allah o gücü verecek zor olacak ama ayakta kalacaksin peki sebeb ne sağlıksız bebekse nasıl bu zamana kadar kaldı seni zehirlidimi peki ağrıların ondan mıydi
Kübracım şimdi biraz dinlen sonra tekrar başlarsan tüp bebek değil de takip eden doktorunu değiştir cnm hiç güven vermedi bana.seni uyarmalı anlatmalıydı rahim ağzı ne durumda uzunluğu iyi mi o kadar sıkıntı yaşamana rağmen sıkı takibe almadı seni belki 10 günde bir 15 günde bir gitsen birşeyleri farkedebilir serklaj yapabilirdi.ben yeni yeni 20 güne çıkardım kontrol aralıklarını.ayrıca doktorumun hemşiresi eşi.kendi bebeklerine hergün ultrasonla bakmışlar hiç bişey de olmuyor.senin için üzgünüm ama doktoruna sinirliyim biraz kısa sürede birçok sıkıntı verdi sanaAmin inşallahdicek bişey kalmadi ki sözün bittiği yer artık sadece üzgünüm acimı agrilarimdan yasatamadim bile
Evet bende 3 aylık düşük yaşadım 1 hafta olmuş sonradan kanama oldu öyle aldılar kürtajla çok zor ne desem boş Allah o gücü versin sanaİnşallah rabbim verdi sonra aldı iştedayanmaya çalışıyorum.Cok zor çok.Hic bir ağrıya hiç bir acıya benzemiyor.Sagliksiz değildi gayet sagliklarda bir sıkıntı yoktu.Bir birinden bağları kopmuş bir anda suyum geldi sezeryana aldılar.Eger almasaydik seni zehirlicekti dedi.
Katılıyorum.Kübracım şimdi biraz dinlen sonra tekrar başlarsan tüp bebek değil de takip eden doktorunu değiştir cnm hiç güven vermedi bana.seni uyarmalı anlatmalıydı rahim ağzı ne durumda uzunluğu iyi mi o kadar sıkıntı yaşamana rağmen sıkı takibe almadı seni belki 10 günde bir 15 günde bir gitsen birşeyleri farkedebilir serklaj yapabilirdi.ben yeni yeni 20 güne çıkardım kontrol aralıklarını.ayrıca doktorumun hemşiresi eşi.kendi bebeklerine hergün ultrasonla bakmışlar hiç bişey de olmuyor.senin için üzgünüm ama doktoruna sinirliyim biraz kısa sürede birçok sıkıntı verdi sana
Kübranın hep agrıları vardı bunlar normal değildi normal deyip geçiştirmesi cok yanlıştı belliki bi ihmalkârlık vardıKübracım şimdi biraz dinlen sonra tekrar başlarsan tüp bebek değil de takip eden doktorunu değiştir cnm hiç güven vermedi bana.seni uyarmalı anlatmalıydı rahim ağzı ne durumda uzunluğu iyi mi o kadar sıkıntı yaşamana rağmen sıkı takibe almadı seni belki 10 günde bir 15 günde bir gitsen birşeyleri farkedebilir serklaj yapabilirdi.ben yeni yeni 20 güne çıkardım kontrol aralıklarını.ayrıca doktorumun hemşiresi eşi.kendi bebeklerine hergün ultrasonla bakmışlar hiç bişey de olmuyor.senin için üzgünüm ama doktoruna sinirliyim biraz kısa sürede birçok sıkıntı verdi sana
Geçmiş olsun aminn inşallahEvet bende 3 aylık düşük yaşadım 1 hafta olmuş sonradan kanama oldu öyle aldılar kürtajla çok zor ne desem boş Allah o gücü versin sana
Aynen öyle canım ama yapicak bişey yok elimdende artık hiç bişey gelmez rabbim nasip etmedi .zaten doktorum dedi sezeryan olduğu için 9 ay 1 sene olmaz diyeKübracım şimdi biraz dinlen sonra tekrar başlarsan tüp bebek değil de takip eden doktorunu değiştir cnm hiç güven vermedi bana.seni uyarmalı anlatmalıydı rahim ağzı ne durumda uzunluğu iyi mi o kadar sıkıntı yaşamana rağmen sıkı takibe almadı seni belki 10 günde bir 15 günde bir gitsen birşeyleri farkedebilir serklaj yapabilirdi.ben yeni yeni 20 güne çıkardım kontrol aralıklarını.ayrıca doktorumun hemşiresi eşi.kendi bebeklerine hergün ultrasonla bakmışlar hiç bişey de olmuyor.senin için üzgünüm ama doktoruna sinirliyim biraz kısa sürede birçok sıkıntı verdi sana
Teşekkür ederimBenim hcgye bakılmadı ya cuma bir daha gitcem işte ne güzel erken olmuş içersi temizlenmiş mi
Kübra ya şok oldum. Başın sağ olsun. Offff
Ya ocak ayında gerçekten bir uğursuzluk varmış. Ben de 4 nisanda kaybettim ama benim daha 5 haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?