Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet benım annemıde cıkarmışlar galıba 7 aylıkken. Sen kaç aylık doğmussun? Ayyy zaten normal doğum yapamam ben korkuyorum en guzeli sezeryan tık alınsın bitsin
Biz 8. Aya yeni girmişiz doğdumuzda prematüre olarak geciyomuş haftası dolmamış.
Zaten ikizi normal doğurtmaya calışmak ne demek kadın diyo hem altta hem üstte dikişim vardı cok zordu diyo.

Neyseki baş etmeyi öğrendim artık o benden korksun
Benimde 2 kimyasal 1 tane 2 aylıkken kalbi durdu 3 tanede olmadi bütün transfer süreçler cok kotu panikle geçerdi ilk defa bu sefer rahat geçti Allahin izniyle tabi ilaclarında faydası var transferin 3.gun bugun.insallah güzel olur hepimizin süreçleri sağlıkla kavuşuruz

İnşallah olur sizinde

Ayy az kalmış benim daha 1 ay var ama süreç var öncesinde başka şehirden embriyoları taşıcaz anca yetişicek sen benden çok daha tecrübelisin ikinci denemeni hatırlıyo musun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyo muydun nasıl yenicem bilmiyorum belki kendiliğinden geçiyodur olumlu olursa ilerlediğini görünce. Şimdi bi de 1 ay uzun geliyo gözümde de büyüyo belki. İşin içine girsem ilk heyecanım geri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…