- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.641
Biz 8. Aya yeni girmişiz doğdumuzda prematüre olarak geciyomuş haftası dolmamış.Evet benım annemıde cıkarmışlar galıba 7 aylıkken. Sen kaç aylık doğmussun? Ayyy zaten normal doğum yapamam ben korkuyorum en guzeli sezeryan tık alınsın bitsin
Benm hep doğru sonuc vermiştirde ondan5. Gun cok erken kuzu ya
Transfer sonrası görüşürüzBen cok rahatım artk tutarsa tutar tutmazsa tutmaz diye
Aman tek olsa bile istemem normal doğum ben panik olurum, anksiyetem tutar vallaBiz 8. Aya yeni girmişiz doğdumuzda prematüre olarak geciyomuş haftası dolmamış.
Zaten ikizi normal doğurtmaya calışmak ne demek kadın diyo hem altta hem üstte dikişim vardı cok zordu diyo.
İlk gibi olmuyo hiç biri canım e benim 5. Olunca fazla rahatımTransfer sonrası görüşürüzAma en güzeli de rahat olmak biraz insan bilmediğinden korkuyo ilk transfer hep endişeli geçti şimdi iyiyi de kötüyü de bilip biraz daha sakin giderim diye düşünüyorum
Cok umutluyum bu sefer bebegın sıkı sıkı tutunacak sana inşallahBenm hep doğru sonuc vermiştirde ondanbekleriz belki ya bakalım
Tutuyo zaten 13 haftalık bebeği 3 günde cıkaramadım suni sancılarla en son anksiyetem tutmuş nefes alamıyorum diye bağırınca burnuma oksijen taktılar meğer panik ataktanmışAman tek olsa bile istemem normal doğum ben panik olurum, anksiyetem tutar valla
İnşallah bebeğimCok umutluyum bu sefer bebegın sıkı sıkı tutunacak sana inşallah
Çok haklısın canım senin şimdi bütün ihtimaller bitti yaşandı sadece iyi ihtimal kaldı sıra onda sağlıkla gelecek inşallah bu seferİlk gibi olmuyo hiç biri canım e benim 5. Olunca fazla rahatım
Ya bu anksiyete nedir ya tam baş belasıTutuyo zaten 13 haftalık bebeği 3 günde cıkaramadım suni sancılarla en son anksiyetem tutmuş nefes alamıyorum diye bağırınca burnuma oksijen taktılar meğer panik ataktanmış
Neyseki baş etmeyi öğrendim artık o benden korksunYa bu anksiyete nedir ya tam baş belası
İnşallah canım benim Allah razı olsunÇok haklısın canım senin şimdi bütün ihtimaller bitti yaşandı sadece iyi ihtimal kaldı sıra onda sağlıkla gelecek inşallah bu sefer
Valla ben bas edemıyorum uzak dursun bendenNeyseki baş etmeyi öğrendim artık o benden korksun
Senden de kuzumİnşallah canım benim Allah razı olsun
Benimde 2 kimyasal 1 tane 2 aylıkken kalbi durdu 3 tanede olmadi bütün transfer süreçler cok kotu panikle geçerdi ilk defa bu sefer rahat geçti Allahin izniyle tabi ilaclarında faydası var transferin 3.gun bugun.insallah güzel olur hepimizin süreçleri sağlıkla kavuşuruzNeyseki baş etmeyi öğrendim artık o benden korksun
İnşallah olur sizindeBenimde 2 kimyasal 1 tane 2 aylıkken kalbi durdu 3 tanede olmadi bütün transfer süreçler cok kotu panikle geçerdi ilk defa bu sefer rahat geçti Allahin izniyle tabi ilaclarında faydası var transferin 3.gun bugun.insallah güzel olur hepimizin süreçleri sağlıkla kavuşuruz
Öğreneceksin bebeğimValla ben bas edemıyorum uzak dursun benden
10 günüm varSenden de kuzumNe zaman adet günün
Ayy az kalmış benim daha 1 ay var ama süreç var öncesinde başka şehirden embriyoları taşıcaz anca yetişicek sen benden çok daha tecrübelisin ikinci denemeni hatırlıyo musun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyo muydun nasıl yenicem bilmiyorum belki kendiliğinden geçiyodur olumlu olursa ilerlediğini görünce. Şimdi bi de 1 ay uzun geliyo gözümde de büyüyo belki. İşin içine girsem ilk heyecanım geri gelir10 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?