- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.621
Kübracım 2 adet koydurunca illa tutacak diye bişey yok tek koydurunca tutmıcak diye bişey yok. Senın rahmin daha küçüktü diye hatırlıyorum senın için en iyisi tek embrıyo koydurmak zatenDoktor bir sonraki transferi yaptığımızda 1 tane koyucaz dedi benim son 2 emriyom kaldı ne yapmalıyım sizce yani korkuyorum şimdi artık bir tane koyunca tutmazsa diye yine aynı şey olur diye 2 tane koydursam yine aynısını yaşarım kaybederim diye de korkuyorum zaten 2 tane koyuncada başka emriyom yok ne yapicam bilmiyorum sizce ne yapmalıyız akıl verin kizlar ?Kafam karışık baya bu konuda
Bu embriyom tutmazsa eğer bidahaki denemede pgt filan yaptırmayıda düşünmüyoruz tutma garantisi vereceklermi hayırKuzum ben biraz arastırdım da pgt de embrıyonun bazı kromozomlarına bakılıyomuş o yuzden ngs yaptırın diyorlar ngs de tüm 46 kromozoma bakılıyor
Gecmiş olsun canım inşallah cabuk geçer.İkiz benımde ve ben 10 gundür yataktan kalkamıyorum ikiz koydurmayın kafam kütük gibi tansıyonum düşüyo sürekli kusuyorum coğul gebeliklerde bunların hepsi kat kat artıyormuş ben mahvoldum ölüyorum. Şekerim falan hepsi düşmüş. Yemek yıyemıyorum midem gurul gurul, bi de ishal gibiyim cok fenayım bunyeme agır geldi
Tabi o zamanda tutmazsa bagısıklık sistemınden şüphelenıyorlar yıne garanti yok, ben ngs li olmadına ragmen cok panik yapmıştım tutar mı diye cunku hiç bişeyın garantısı yok malesef. Ne zaman transferın kuzum?Bu embriyom tutmazsa eğer bidahaki denemede pgt filan yaptırmayıda düşünmüyoruz tutma garantisi vereceklermi hayır
Benim zaten kromozom olayı ile alakalı bi sıkıntım olmadı gebeliklerimdede olacaksa böylede olur. Şansımı transferlerden yana kullanıcam
Cok zor evet resmen sürünüyorum yerlerde inanır mısın mutfagıma gidemıyorum mide bulantısı hapları bıle fayda etmıyor. Aman bir taşla iki kuş diye dusunmuştum kuzum hamılrlik cidden zor bişeymiş hiç kolay degıl hemen doğursamda bitseGecmiş olsun canım inşallah cabuk geçer.
Ama ben hep dedim sanada söyledm ikiz olayı cok farklı diye ben istemiyorm rabbim isteyenlere sağlıkla versin.
Yapacak bişeyin yok artık doğurana kadar çekicen minnoşları
Aynen öyle canım ama o hissi özledim bi yanım çok korkuyo bi yanım da çok hevesli nasıl ilerlicek bilmiyorum korka korka geçer tutarsa hamileliğimİnşallah canım inşallah.
Gercekten tutmaması bi bakıma daha iyi ileri zamanlarda kaybetmektense
Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aminn canım benim sana da çok geçmiş olsun çok zor süreçler nasılsın nasıl oldunEvet canim aynen öyle önemli olan tuttuktan sonraki süreç kötü sonla bittiğinde daha çok üzülüyorsun sonuçta her gün içinde büyüyorlar.İnslalah bir sonrakilerde sağlıkla kucagimiza almak nasip olur
Devlet hastanesine aldırıyorum canım hazır embriyolarımı çok daha uygun fiyat çıkardı devlet hastanesi çok şaşırdım ben deNasıl nakil oluyor canım öyle yapıyorlar mı?
Amin güzel kalpli arkadaşım hepimize nasip olsun birlikte kutlamalar yapalım inşallah canım benimhadi inşallaaahh sağlıkla kucagınıza alacagınız yavrularınıza kavuşun bu sefer guzel kızlar , dualarım sızınle
karamel Latte @Sevm57 @ecedaily
genetik konusunda da bende kromozomu bozuk embrıyomu hıc bır ıslem olmadan 6haftaya kadar getırmıs oldum..
dogal sıklus oldum ve sadece progestan kullanmıstım,
yanı nasıp, kısmet eger bır seyı yaşamak gerekıyor ise yaşıyoruz geriside biraz acaba denesemıydık ya da denemesemıydık ıle dolu oluyor,
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,yolumuzu açık etsin
pgt siz embriyolarım tutmuştu devamı gelmedi ama.Tabi o zamanda tutmazsa bagısıklık sistemınden şüphelenıyorlar yıne garanti yok, ben ngs li olmadına ragmen cok panik yapmıştım tutar mı diye cunku hiç bişeyın garantısı yok malesef. Ne zaman transferın kuzum?
Ah canım yaCok zor evet resmen sürünüyorum yerlerde inanır mısın mutfagıma gidemıyorum mide bulantısı hapları bıle fayda etmıyor. Aman bir taşla iki kuş diye dusunmuştum kuzum hamılrlik cidden zor bişeymiş hiç kolay degıl hemen doğursamda bitse
Maddi zaten insanı bitiriyo cok yorucu sürec Allah yardım etsin bu yolda olanlarapgt siz embriyolarım tutmuştu devamı gelmedi ama.
pgt li kesin tutar diye bekledik tutmayınca şok olduk onun için pgt olayınada güvenim kalmadı bitirdim artık he bide maddi olarak cok yıpratıyo.
Adet bekliyorum canm bi 10 günüm var adet olup gidicem işte
Ben cok rahatım artk tutarsa tutar tutmazsa tutmaz diyeAynen öyle canım ama o hissi özledim bi yanım çok korkuyo bi yanım da çok hevesli nasıl ilerlicek bilmiyorum korka korka geçer tutarsa hamileliğim
İnşallah canım valla bilmiyorum artık sonucu ne olur amaMaddi zaten insanı bitiriyo cok yorucu sürec Allah yardım etsin bu yolda olanlarabılıyorum kuzum beraber aynı zamanlarda düşük yaptık biz aaaa süper haber hiç bişey kalmamış bebişe 1 1.5 aya gebesin
Valla sadece hamıleliğe odaklanıyorum su an büyütmesini annem düşüncek gibiAh canım ya
Öyle iki kuş demekle olmuyor işte taşıması büyütmesi bunları hep düşünmek lazım benm kendi ikizim oldugu için annem en başından aman demişti
Oldu artk ya zamanında doğsunlarda inşallah bu sıkıntılarında 3 aydan sonra geçer
Hep iyi düşün canım olur inşallah bak 1 kg doğmuşum on gün küvezde kalmışım ben korkmaValla sadece hamıleliğe odaklanıyorum su an büyütmesini annem düşüncek gibievet zamanında doğma meseleside var tabi ikizlerde bakalım artık yicekleri ekmek varsa Allahım nasip ettiyse
Olacak olacak ben cok umutluyumİnşallah canım valla bilmiyorum artık sonucu ne olur ama
şuan rahatım transferden sonra nasıl olurum bilemiyorum
1 kg mıHep iyi düşün canım olur inşallah bak 1 kg doğmuşum on gün küvezde kalmışım ben korkma
Amaan yine 5.6. Günde bi test yapar kurtulurumOlacak olacak ben cok umutluyumtransferden sonra bi rahatlık gelıyo insana ama 5. 6. Gune kadar gelıyo o rahatlık sonrası biraz zorlu sürec test gunu yaklaştıkca
O neki ikiz kardeşim de 200 300 gram fazla doğmuş benden.1 kg mıo ne kuzum ya annen senı zor gormuştur, gorse bile kadın korkup elıne alamaz benım annemde 7 aylık doğmuş cok küçükmüş pamuklara sarmışlar kemıkleri batmasın diye tek oldugu halde hemde 7 aylık doğmuş
Bu sefer 7. Gunu bekle net cıksınAmaan yine 5.6. Günde bi test yapar kurtulurum
Durabilirsem neden olmasınOlacak olacak ben cok umutluyumtransferden sonra bi rahatlık gelıyo insana ama 5. 6. Gune kadar gelıyo o rahatlık sonrası biraz zorlu sürec test gunu yaklaştıkca
Evet benım annemıde cıkarmışlar galıba 7 aylıkken. Sen kaç aylık doğmussun? Ayyy zaten normal doğum yapamam ben korkuyorum en guzeli sezeryan tık alınsın bitsinO neki ikiz kardeşim de 200 300 gram fazla doğmuş benden.
Ozamanlar böyle değildi bu kilodaki bebeği şu an hastaneden çıkartmıyorlar ozamanlar çıkartmışlar çok zorluk çekmiş mesela kız kardeşim normal doğmuş ben sezeryan doğmuşuM çok küçük olduğum için aşağıya inememişim yukarda sıkışmışım annemi acil sezeryana almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?