Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kübracım 2 adet koydurunca illa tutacak diye bişey yok tek koydurunca tutmıcak diye bişey yok. Senın rahmin daha küçüktü diye hatırlıyorum senın için en iyisi tek embrıyo koydurmak zaten

Kuzum ben biraz arastırdım da pgt de embrıyonun bazı kromozomlarına bakılıyomuş o yuzden ngs yaptırın diyorlar ngs de tüm 46 kromozoma bakılıyor
Bu embriyom tutmazsa eğer bidahaki denemede pgt filan yaptırmayıda düşünmüyoruz tutma garantisi vereceklermi hayır
Benim zaten kromozom olayı ile alakalı bi sıkıntım olmadı gebeliklerimdede olacaksa böylede olur. Şansımı transferlerden yana kullanıcam

Gecmiş olsun canım inşallah cabuk geçer.
Ama ben hep dedim sanada söyledm ikiz olayı cok farklı diye ben istemiyorm rabbim isteyenlere sağlıkla versin.
Yapacak bişeyin yok artık doğurana kadar çekicen minnoşları

Tabi o zamanda tutmazsa bagısıklık sistemınden şüphelenıyorlar yıne garanti yok, ben ngs li olmadına ragmen cok panik yapmıştım tutar mı diye cunku hiç bişeyın garantısı yok malesef. Ne zaman transferın kuzum?

Cok zor evet resmen sürünüyorum yerlerde inanır mısın mutfagıma gidemıyorum mide bulantısı hapları bıle fayda etmıyor. Aman bir taşla iki kuş diye dusunmuştum kuzum hamılrlik cidden zor bişeymiş hiç kolay degıl hemen doğursamda bitse

İnşallah canım inşallah.
Gercekten tutmaması bi bakıma daha iyi ileri zamanlarda kaybetmektense
Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen öyle canım ama o hissi özledim bi yanım çok korkuyo bi yanım da çok hevesli nasıl ilerlicek bilmiyorum korka korka geçer tutarsa hamileliğim
Aminn canım benim sana da çok geçmiş olsun çok zor süreçler nasılsın nasıl oldun
Nasıl nakil oluyor canım öyle yapıyorlar mı?
Devlet hastanesine aldırıyorum canım hazır embriyolarımı çok daha uygun fiyat çıkardı devlet hastanesi çok şaşırdım ben de
Amin güzel kalpli arkadaşım hepimize nasip olsun birlikte kutlamalar yapalım inşallah canım benim

pgt siz embriyolarım tutmuştu devamı gelmedi ama.
pgt li kesin tutar diye bekledik tutmayınca şok olduk onun için pgt olayınada güvenim kalmadı bitirdim artık he bide maddi olarak cok yıpratıyo.
Adet bekliyorum canm bi 10 günüm var adet olup gidicem işte

Ah canım ya
Öyle iki kuş demekle olmuyor işte taşıması büyütmesi bunları hep düşünmek lazım benm kendi ikizim oldugu için annem en başından aman demişti
Oldu artk ya zamanında doğsunlarda inşallah bu sıkıntılarında 3 aydan sonra geçer

Maddi zaten insanı bitiriyo cok yorucu sürec Allah yardım etsin bu yolda olanlara bılıyorum kuzum beraber aynı zamanlarda düşük yaptık biz aaaa süper haber hiç bişey kalmamış bebişe 1 1.5 aya gebesin

Maddi zaten insanı bitiriyo cok yorucu sürec Allah yardım etsin bu yolda olanlara bılıyorum kuzum beraber aynı zamanlarda düşük yaptık biz aaaa süper haber hiç bişey kalmamış bebişe 1 1.5 aya gebesin
İnşallah canım valla bilmiyorum artık sonucu ne olur ama
şuan rahatım transferden sonra nasıl olurum bilemiyorum

Valla sadece hamıleliğe odaklanıyorum su an büyütmesini annem düşüncek gibi evet zamanında doğma meseleside var tabi ikizlerde bakalım artık yicekleri ekmek varsa Allahım nasip ettiyse

Hep iyi düşün canım olur inşallah bak 1 kg doğmuşum on gün küvezde kalmışım ben korkma
1 kg mı o ne kuzum ya annen senı zor gormuştur, gorse bile kadın korkup elıne alamaz benım annemde 7 aylık doğmuş cok küçükmüş pamuklara sarmışlar kemıkleri batmasın diye tek oldugu halde hemde 7 aylık doğmuş

O neki ikiz kardeşim de 200 300 gram fazla doğmuş benden.
Ozamanlar böyle değildi bu kilodaki bebeği şu an hastaneden çıkartmıyorlar ozamanlar çıkartmışlar çok zorluk çekmiş mesela kız kardeşim normal doğmuş ben sezeryan doğmuşuM çok küçük olduğum için aşağıya inememişim yukarda sıkışmışım annemi acil sezeryana almışlar

Evet benım annemıde cıkarmışlar galıba 7 aylıkken. Sen kaç aylık doğmussun? Ayyy zaten normal doğum yapamam ben korkuyorum en guzeli sezeryan tık alınsın bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…