- 12 Mart 2019
- 16.283
- 35.820
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.661
Valla korkuyodum heralde hatırlamıyorum amaAyy az kalmış benim daha 1 ay var ama süreç var öncesinde başka şehirden embriyoları taşıcaz anca yetişicek sen benden çok daha tecrübelisin ikinci denemeni hatırlıyo musun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyo muydun nasıl yenicem bilmiyorum belki kendiliğinden geçiyodur olumlu olursa ilerlediğini görünce. Şimdi bi de 1 ay uzun geliyo gözümde de büyüyo belki. İşin içine girsem ilk heyecanım geri gelir
Bulantılar bende de geçmedi halaCok zor evet resmen sürünüyorum yerlerde inanır mısın mutfagıma gidemıyorum mide bulantısı hapları bıle fayda etmıyor. Aman bir taşla iki kuş diye dusunmuştum kuzum hamılrlik cidden zor bişeymiş hiç kolay degıl hemen doğursamda bitse
Teşekkür ederim canım ben de öyle tahmin ediyorum süreçle birlikte heyecan ve heves tekrar başlıcak inşallahValla korkuyodum heralde hatırlamıyorum ama
Benim ikinci için doktor çizik atıcam demişti tutunması için birazda ona güvenmiştim tutacak diye tutmuştu ama boş gebelik olmuştu
Süreç başlayınca korkun heyecana dönüşür canım merak etme
Amin canım inşallah hiç sorunsuz geçirelimTeşekkür ederim canım ben de öyle tahmin ediyorum süreçle birlikte heyecan ve heves tekrar başlıcak inşallahSağlıkla kucağımıza gelsinler özledim karnımda oluşunu miniğimin sağlıklısıyla yerleri dolsun bu sefer hepimiz için
Offf bugun kontrolum vardı 12. Haftada azalacak 14 te bitecek korkma dedi ama 16. Hafta ne demek yaBulantılar bende de geçmedi hala
Doktorum 16. Haftaya kadar geçmeyen bulantılar doğuma kadar devam eder dedi
Ara sıra ilacı bırakmayı deniyorum bulantı ilacını ama günüm çok zor geçiyor .çıkarmalar hemen başlıyor
Hormonlar cok üst levelde oldugu için mide bulantısı oluyomuş 12. Haftadan sonra hormonlarda düştüğü için azalıyormuş. Ayyy gecmıyo deyınce sen napıcam gecmezse diye kara kara dusunuyorumBulantılar bende de geçmedi hala
Doktorum 16. Haftaya kadar geçmeyen bulantılar doğuma kadar devam eder dedi
Ara sıra ilacı bırakmayı deniyorum bulantı ilacını ama günüm çok zor geçiyor .çıkarmalar hemen başlıyor
19+ dayım canımOfff bugun kontrolum vardı 12. Haftada azalacak 14 te bitecek korkma dedi ama 16. Hafta ne demek yakaçıncı haftadasın? İkiz mi?
Ben bugun 3 kere bulantı ilaçını aldım doktora bıle gidemıyorum yoksa
Bende aynı sabırla bekledim ama olmadıHormonlar cok üst levelde oldugu için mide bulantısı oluyomuş 12. Haftadan sonra hormonlarda düştüğü için azalıyormuş. Ayyy gecmıyo deyınce sen napıcam gecmezse diye kara kara dusunuyorumbende 1 ayım var ohhh şükür modundaydım
Amin canım inşallahHayırlısıyla bitsin gitsin inşallah unuttursun rabbim .
Bende öyle düşünüyorumBen ikiz olayını en başından istemediğim için tek transferden yanayım canım tek koydur tutmazsa diğerinide denersin.
Mecbur iyi olmak zorundayım kuzum başka seçeneğim yok şu an artık.Evet iki emriyom kaldı son baskanemriyom yok onlarda olmazsa artık gücümüz kalmadı çünkü maddi manevi zor oluyor.Bende tek emriyo olsun diye düşünüyorumİyi olmana çok sevindim kübracım ne güzel iki tane embrion varmış minnak pıtırlarnacizane tavsiyem 1 emb transferine sıcak bak ikiz gebelik riskli seyrediyor bir olsun bizim olsun inşallah bizde 18. Haftaya geldik minik kızla biraz o beni idare ediyo biraz ben onu öyle geçiriyoruz haftaları bakalım burdaki herkese rabbim nasip etsin sağlıkla hamile kalınsın hamişlerde sağlıkla kucaklasın bebeleri inşallah
Evet kuzum öyle doğru hatirliyosun.doktor küçük dedi o yüzden tek emriyo koyucaz dedi .Bende şimdi kararsız kaldım ama en iyisi tek koydurmak sanırım tutmazsa en azından 1 şansım daha var diye düşünüyorumKübracım 2 adet koydurunca illa tutacak diye bişey yok tek koydurunca tutmıcak diye bişey yok. Senın rahmin daha küçüktü diye hatırlıyorum senın için en iyisi tek embrıyo koydurmak zaten
Canım benim çok saol Allah razı olsunAynen öyle canım ama o hissi özledim bi yanım çok korkuyo bi yanım da çok hevesli nasıl ilerlicek bilmiyorum korka korka geçer tutarsa hamileliğim
Aminn canım benim sana da çok geçmiş olsun çok zor süreçler nasılsın nasıl oldun
Devlet hastanesine aldırıyorum canım hazır embriyolarımı çok daha uygun fiyat çıkardı devlet hastanesi çok şaşırdım ben de
Amin güzel kalpli arkadaşım hepimize nasip olsun birlikte kutlamalar yapalım inşallah canım benim
Kuzum korkutmak gibi olmasın ama sezeryan çok çok çok zor normal daha iyiymis 2 günde kalkiyomussun.Ben Yeni sezeryan oldum 26 gün oluyor ve o ağrılar sancilar mahvediyor maalesef yani en güzeli sezeryan olduğunu tık diye alındığı yok yani tabi ama karar seninEvet benım annemıde cıkarmışlar galıba 7 aylıkken. Sen kaç aylık doğmussun? Ayyy zaten normal doğum yapamam ben korkuyorum en guzeli sezeryan tık alınsın bitsin
Unutulur mu hiç kendileri gitti ama acıları içimizde kaldı hele ki senin doğum oldu bizimkinden daha zor Allah yardımcın olsun ama aldığımız her nefes umut demek bir anda bitecek bütün bu acılar bir güzel haberle bir ağlama sesiyle mis gibi kokuyla bunları hiç yaşamamış gibi olucaz Rabbim yerini sağlıklılarıyla doldursun inşallah canımCanım benim çok saol Allah razı olsunhemde nasıl çok zor süreç hem maddi hem manevi olarak çok çok zor rabbim bize güç versin inşallah Cok şükür biraz daha toparladım ama tabiki aklımdan çıkmıyor ağrılarım devam ediyo iyi kötü geçiyor bir şekilde 26 gün oldu hala içindeymiş gibi geliyor bazen unutamıyorum
Canım insallah öyle olur hep onu hayal ettim hem dua ettim umudumu hiç yitirmedim ama bu son olanlar çok üzdü yıprattı tam az kalmıştı yine başaramadım olmadı rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin çok özledim yavrularimi çokUnutulur mu hiç kendileri gitti ama acıları içimizde kaldı hele ki senin doğum oldu bizimkinden daha zor Allah yardımcın olsun ama aldığımız her nefes umut demek bir anda bitecek bütün bu acılar bir güzel haberle bir ağlama sesiyle mis gibi kokuyla bunları hiç yaşamamış gibi olucaz Rabbim yerini sağlıklılarıyla doldursun inşallah canım
İnşallah canım benim nasip olacak tekrar ama bu sefer sağlıkla kucağına geleceklerCanım insallah öyle olur hep onu hayal ettim hem dua ettim umudumu hiç yitirmedim ama bu son olanlar çok üzdü yıprattı tam az kalmıştı yine başaramadım olmadı rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin çok özledim yavrularimi çok
İnşallah canım rabbim nasip ederse Cok duydum tek koydurup ikiz olan ikiz koydurup Üçüz olan çogaliyormus galiba ama nasıl oluyor onu bilmiyorum bizde de olur mu acaba ilk defa duydum amaİnşallah canım benim nasip olacak tekrar ama bu sefer sağlıkla kucağına gelecekler
Şimdi kaç embriyo kaldı canım eğer nasipte varsa her türlü olur Allah büyükİnşallah canım rabbim nasip ederse Cok duydum tek koydurup ikiz olan ikiz koydurup Üçüz olan çogaliyormus galiba ama nasıl oluyor onu bilmiyorum bizde de olur mu acaba ilk defa duydum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?