Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar kaç kilo aldınız haftalarımız hemen hemen aynı Ben 19. Haftadayım 10 kilo almışım çok mu yaa sizce 60 dım 70 olmuşum

Biiiiirr kiloo muuu süper ötesi yaa ben en son 17 de gittim doktora 233 gr dedi 19 cm boy dedi şimdi ne oldu bilemiyorum tabi benim nar tanesi
Kilosu haftasına göre ilerde bebeğinizin
Ben 21. Haftaya giriyorum 6.5 kg almışım doktor hızlı kilo alıyorsun dedi
Masa basi çalışıyorum ben maalesef

Kilosu haftasına göre ilerde bebeğinizin
Ben 21. Haftaya giriyorum 6.5 kg almışım doktor hızlı kilo alıyorsun dedi
Masa basi çalışıyorum ben maalesef
Evet dr özellikle boyu çok uzun dedi önden gidiyor dedi ama bu gün 70i görğnce bi burdakilere sormak istedim demekki ben çok almışım sağlıklı sıhatli olsınlarda verilir artık

Evet dr özellikle boyu çok uzun dedi önden gidiyor dedi ama bu gün 70i görğnce bi burdakilere sormak istedim demekki ben çok almışım sağlıklı sıhatli olsınlarda verilir artık
Aynen sağlıkla doğsunlar la geri hallolur inşallah
Bu anı çok bekledik varsın kilonuz olsun

Kızlar kaç kilo aldınız haftalarımız hemen hemen aynı Ben 19. Haftadayım 10 kilo almışım çok mu yaa sizce 60 dım 70 olmuşum
Ben 1 buçuk kilo filan aldım ikiz hamilelik 19+3 teyim bundan sora alınır ama midem tam anlamıyla düzelmedi yine de yiyorum

Son düzenleme:
Biiiiirr kiloo muuu süper ötesi yaa ben en son 17 de gittim doktora 233 gr dedi 19 cm boy dedi şimdi ne oldu bilemiyorum tabi benim nar tanesi
Yani ben de kilo alırım baya diyordum ama nedense çok almadım ben mesela dün kontrole gittim 21.haftadayım. 360 gram dedi kilosuna boyuna da 22 cnm dedi

Yani ben de kilo alırım baya diyordum ama nedense çok almadım ben mesela dün kontrole gittim 21.haftadayım. 360 gram dedi kilosuna boyuna da 22 cnm dedi
Ya bende boyunu merak ettim en son 17+0 da glttlm boyu ultrason kağıdında 23 mm yazıyor kilo 186 Gr
Şuan 19+6 yım

Kızlar biliyorsunuz mart ayında ilaçla düşük yaptım. Ama rahim tam anlamıyla temizlenmediği için nisan ayında tekrar kürtaj oldum. Sonra kürtajtan sonraki ilk adetimi oldum ve bugün kontrolüm vardı. Transferde ince rahim dolayısıyla çok uğraşmıştık. Bugünde kontrolde rahim kalınlığı güzel çıktı. Rahim filmi çektirdim çok şükür onda da sorun çıkmadı. En az 6 ay transfer olmayacak. Zaten biz istemiyoruz belki daha uzun bir süre istemiyoruz. Kendimiz denicez. Bu aydanda da denemelere başlamak istiyorduk. Doktorada söylemedim bunu tabi. Ama doktorum bugün cyclo progynova olan hormonndüzenliyici ilaca başla 1 ay kullan. Adetliykende estrofem başlayıp aynı transfer hazırlığı gibi yapıp rahim kalınlaşmasında sorun varmı diye bakıcam dedi.

Bende transferde aşırı ilaç kullandığım için artık istemiyorum bir süre ilaç kullanmak herşeyi akışına bırakmak istiyorum. Sizce napmalıyım aldım ilacı ama hala içmedim içsemmi? Herşey iyiyken gerek varmı sizce

karamel Latte Papatyamveben-Mavi N Neptunnn U unknown1234

Vediğer nickini hatırlayamadım kızlar

Merhaba kızlar ben 18 martta düşük yapmıştım. 10 nisan ilk kanamam başladı ardından yumurtlama günüm olan 25 nisanda ikinci adetimi oldum şuan yumurtlama günüm tekrar kanamam başladı. Kürtaj olmamıştım ilaçla kendim düşünmüştüm. Kontrolde içerisi temizlenmişti normal yaşantına dön ikinci adetten sonra korunmayı bırak dedi. Bıraktım ama yumurtlama günüme denk getireyim dediğim zamanlarda kanamam başlıyor yaşayan var mı bu durumu

elinde gonalf ve oxotide kalan var mı arkadaşlar 5. tüp bebeğe başlıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim

Doktor ne düşünerek verdi bilmiyorum ama ben düşük yaptıktan sonra birşey kullanmadım benim sadece adetlerimde bir düzensizlik var o yüzden normal hayatıma devam edemiyorum yumurtlama Günümü bile takip edemiyorum

Bir süre tedavi transfer düşünmüyorsanız hiç boşuna içme canım.
Sonuçta transfer olmayacaksın rahimin kalınlaşıp kalınlaşmadığını öğrenip ne yapacaksın tekrardan stresli sürece girmiş olacaksın.

Rahim inceliği yaşadığım için kürtajdan sonra daha çok incelme oldumu acaba diue görmek istiyor. Birde östrojen daha çok iyileştircek rahimi diyor.
Benimde düzensiz adetlerim. Pkoyum sürekli yürüyüş falan yapıuorum belki fayda sağlarda kendiliğimden yumurtlarımm olır diye ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…