- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.681
Son 2 emriyo kaldi kuzumŞimdi kaç embriyo kaldı canım eğer nasipte varsa her türlü olur Allah büyük
İnşallah en doğru zamanda en doğru şekilde sağlıkla gelsin bebeklerimizSon 2 emriyo kaldi kuzumİnslalah büyük ihtimal o emriyolar daha 1 .1,5 sene beklicek belkide 2 sene kadar kendimi de toparlamam lazım çünkü
Amin inşallah canım benimdeİnşallah en doğru zamanda en doğru şekilde sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Kizlar bugün tam 1 ay oldu doğum yapalı.Bugun sanırım kanamam bitti 40m çıkana kadar beklemelimiyim sizceİnşallah en doğru zamanda en doğru şekilde sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Kızlar kaç kilo aldınız haftalarımız hemen hemen aynıBen 19. Haftadayım 10 kilo almışım çok mu yaa sizce 60 dım 70 olmuşum
Biiiiirr kiloo muuuayy bilemedim ki cnm bende 21.haftadayım sadece 1 kilo almışım bebek ne kadar şuan kilo olarak kaç gram yani
Kilosu haftasına göre ilerde bebeğinizinBiiiiirr kiloo muuusüper ötesi yaa ben en son 17 de gittim doktora 233 gr dedi 19 cm boy dedi şimdi ne oldu bilemiyorum tabi benim nar tanesi
Evet dr özellikle boyu çok uzun dedi önden gidiyor dedi ama bu gün 70i görğnce bi burdakilere sormak istedimKilosu haftasına göre ilerde bebeğinizin
Ben 21. Haftaya giriyorum 6.5 kg almışım doktor hızlı kilo alıyorsun dedi
Masa basi çalışıyorum ben maalesef
Aynen sağlıkla doğsunlar la geri hallolur inşallahEvet dr özellikle boyu çok uzun dedi önden gidiyor dedi ama bu gün 70i görğnce bi burdakilere sormak istedimdemekki ben çok almışım sağlıklı sıhatli olsınlarda verilir artık
Ben 1 buçuk kilo filan aldım ikiz hamilelik 19+3 teyim bundan sora alınır ama midem tam anlamıyla düzelmedi yine de yiyorumKızlar kaç kilo aldınız haftalarımız hemen hemen aynıBen 19. Haftadayım 10 kilo almışım çok mu yaa sizce 60 dım 70 olmuşum
Yani ben de kilo alırım baya diyordum ama nedense çok almadımBiiiiirr kiloo muuusüper ötesi yaa ben en son 17 de gittim doktora 233 gr dedi 19 cm boy dedi şimdi ne oldu bilemiyorum tabi benim nar tanesi
Ya bende boyunu merak ettim en son 17+0 da glttlm boyu ultrason kağıdında 23 mm yazıyor kilo 186 GrYani ben de kilo alırım baya diyordum ama nedense çok almadımben mesela dün kontrole gittim 21.haftadayım. 360 gram dedi kilosuna boyuna da 22 cnm dedi
Doktor ne düşünerek verdi bilmiyorum ama ben düşük yaptıktan sonra birşey kullanmadım benim sadece adetlerimde bir düzensizlik var o yüzden normal hayatıma devam edemiyorum yumurtlama Günümü bile takip edemiyorumKızlar biliyorsunuz mart ayında ilaçla düşük yaptım. Ama rahim tam anlamıyla temizlenmediği için nisan ayında tekrar kürtaj oldum. Sonra kürtajtan sonraki ilk adetimi oldum ve bugün kontrolüm vardı. Transferde ince rahim dolayısıyla çok uğraşmıştık. Bugünde kontrolde rahim kalınlığı güzel çıktı. Rahim filmi çektirdim çok şükür onda da sorun çıkmadı. En az 6 ay transfer olmayacak. Zaten biz istemiyoruz belki daha uzun bir süre istemiyoruz. Kendimiz denicez. Bu aydanda da denemelere başlamak istiyorduk. Doktorada söylemedim bunu tabi. Ama doktorum bugün cyclo progynova olan hormonndüzenliyici ilaca başla 1 ay kullan. Adetliykende estrofem başlayıp aynı transfer hazırlığı gibi yapıp rahim kalınlaşmasında sorun varmı diye bakıcam dedi.
Bende transferde aşırı ilaç kullandığım için artık istemiyorum bir süre ilaç kullanmak herşeyi akışına bırakmak istiyorum. Sizce napmalıyım aldım ilacı ama hala içmedim içsemmi? Herşey iyiyken gerek varmı sizce
karamel Latte Papatyamveben-Mavi N Neptunnn U unknown1234
Vediğer nickini hatırlayamadım kızlar
Bir süre tedavi transfer düşünmüyorsanız hiç boşuna içme canım.Kızlar biliyorsunuz mart ayında ilaçla düşük yaptım. Ama rahim tam anlamıyla temizlenmediği için nisan ayında tekrar kürtaj oldum. Sonra kürtajtan sonraki ilk adetimi oldum ve bugün kontrolüm vardı. Transferde ince rahim dolayısıyla çok uğraşmıştık. Bugünde kontrolde rahim kalınlığı güzel çıktı. Rahim filmi çektirdim çok şükür onda da sorun çıkmadı. En az 6 ay transfer olmayacak. Zaten biz istemiyoruz belki daha uzun bir süre istemiyoruz. Kendimiz denicez. Bu aydanda da denemelere başlamak istiyorduk. Doktorada söylemedim bunu tabi. Ama doktorum bugün cyclo progynova olan hormonndüzenliyici ilaca başla 1 ay kullan. Adetliykende estrofem başlayıp aynı transfer hazırlığı gibi yapıp rahim kalınlaşmasında sorun varmı diye bakıcam dedi.
Bende transferde aşırı ilaç kullandığım için artık istemiyorum bir süre ilaç kullanmak herşeyi akışına bırakmak istiyorum. Sizce napmalıyım aldım ilacı ama hala içmedim içsemmi? Herşey iyiyken gerek varmı sizce
karamel Latte Papatyamveben-Mavi N Neptunnn U unknown1234
Vediğer nickini hatırlayamadım kızlar
Rahim inceliği yaşadığım için kürtajdan sonra daha çok incelme oldumu acaba diue görmek istiyor. Birde östrojen daha çok iyileştircek rahimi diyor.Doktor ne düşünerek verdi bilmiyorum ama ben düşük yaptıktan sonra birşey kullanmadım benim sadece adetlerimde bir düzensizlik var o yüzden normal hayatıma devam edemiyorum yumurtlama Günümü bile takip edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?