Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İyi diyelim iyi olayım. bebek kayıplarından sonra eşim tahammülsüz biri oldu. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum.
Olur mu öyle şey canım rabbim sağlık nasip etsin napalim demekki bizimde sınavımız bu yapicak bişey yok sabretmek lazim dua etmek lazım İnan benimde tahammülüm yok aslında heryerde çocuk bebek üzülüyorum ve kötü hissediyorum.diyorum ki benimde bu kadar olucaktı şimdi dogsaydi diye o kadar zor ki ama rabbim boyle istedi böyle oldu bol bol dua et

İyi diyelim iyi olayım. bebek kayıplarından sonra eşim tahammülsüz biri oldu. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum.
Nasıl tahammülsüz canım sana kötü davranmıyor umarım. Yani bebek isteği hepimizde var olmayınca olmuyor kayıplarda oluyor bu süreçte psikolojik toparlamak zor ama sana evliliğin yük olmasına da izin verme Allah hakkınızda hayırlısını versin. Kucağını evlatla taçlandırsın kalbini temiz tut bol bol dua et

bizim tahammülümüz yok aslında ama rabbim eşlede sınıyor beni. bizim acımız onlarınkin den kat kat fazla çünkü biz yaşıyoruz başlangıvcından sonuna kadar vucudumuzda.benim arkadaşım benden 7 haft ileriydi. 15 güne doğum yapacak. çok üzülüyorum benimde olsaydı 7 aylığı geçmişti diyorum. ama napalım rabbim nasip etmeyince biz haşa yaratamayız ya. Depresyona girdi sağolsun benide içine kattı. allah bize sabır versin gerçekten.

Bizde öyleyiz canım bizde depresyona girmiyoruz ama kapısındayız 5 sene oldu daha nekadar dayanıcaz bilmiyorum

basit konulardan tartışma çıkarıyor sonrada olmuyor böyle sonumuz yok filan aileside olmuyorsa boşanın demiş cesareti almış. bende boşanırımda bu arkadaşlık değilki bitsin gitsin. o kadar emek verdim tüp bebek için 3 yıldır kredi ödedim çalıştım. düğün için eşya filan masraf ettim. herşeyi bırkıp bir anda gidemiyorsun ama galiba yakında boşanıcam. boşanınca ama büyük bir yük kalkacak gibi hissediyoum anlayışssız ailesinden ve kendisinden kurutulucam.

Amin inşallah
Sizin içinde çok üzüldüm benimde aklıma bazen geliyor acaba birgün pes edip huzurumuz kaçarda boşanırmıyız diye bu olay cok farklı cünkü
malesef karşındakinin çocuk olmassa evliliğe anlam veremiyorsa sonu malesef boşanma oluyor. Kişilik karakter hayata bakış açısı herşeyi etkiliyor. benim eşim evin tek oğlu ondan baskı altında çocuk olmuyorsa babası boşanın demiş ama annesi olmasada olur yapacak birşey yok diyen bir kadın. allah merhamet versin. birde herşey kadına bağlı değil erkeğede bağlı. bu yüzden hiç bakmıyolar söylencek çok şey varda allah biliyıor

Rabbim içinize ferahlık versin canım çok zor bende çok zorlanıyorum ama yapicak bişey yok kendimizi kaybedecek bi durum yok mecburuz yaşıyoruz yasicaz herşey bizim için çok üzülüyoruz ama rabbim bize belki de daha iyisini nasip edicek bu yüzden sabretmemiz lazım .Olmayınca olmuyor işte .inşallah geçicek bu günlerde .rabbim kucagimaza da almayı nasip edicek .amin inşallah Umarım en kısa zamanda nasip eder hepimize

Sen içini ferah tut rabbim yanında olur ne karar verirsen ver olmuyorsa yapacak bişey kalmıyor geriye.
Güçlenip tedaviye tekrar başlamaya sıcak bakmıyorsa bu iş olmaz zaten evlilik mutlaka etkileniyor

Bu tür şeyler herkes de var kimi insan daha sabırlı kimi insan sabırsız dışa vurumu farklı en azından eşinin annesi hem anne hem kadınmış seni anlayan biri var öyle düşün sınavın çabuk biter umarım aydınlığa ulaşırsın. Allah seninde eşininde gönlüne ferahlık versin. Bu sıkıntıları yaşayan herkesin gönlüne ferahlık versin rabbim inşallah

Öyle şey mi olur çocuk olmuyorsa boşan af edersin biraz geri kafalık bu .Olduki boşandı evlenmicekmi tekrar belki o evleneceği kişinin de olmayacak rabbim bilir herşeyi ona o karar veremez.Rabbim yardımcın olsun evlilikle destek çok önemli.Her olmayan boşansa ooo sen içini ferah tut.Olmuyorsa artık son çare evlatlık alın en güzeli sevap kazanırsınız en azından ama rabbim bir an önce nasip etsin sana canım

AMİN CANIM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR. BİRŞEY OLMUYORSA ALLAHIN BİR BİLDİĞİ VARDIR. EN İYİSİ OLSUN İNŞALLAH.

Sen içini ferah tut rabbim yanında olur ne karar verirsen ver olmuyorsa yapacak bişey kalmıyor geriye.
Güçlenip tedaviye tekrar başlamaya sıcak bakmıyorsa bu iş olmaz zaten evlilik mutlaka etkileniyor
Dün kadar ocak ayına kadar doğal gebelik olmassa yine tüp bebek denemesi yaparız diyordu ama bundan sonra ne düşünür bilmiyorum olmassa herkes kendi yoluna çalışıyorum kimseye muhtaç değilim şükür yaşar giderim. her zaman allaha beni senden başkasına muhtaç etme diye dua ederim ben şükürde bu yaşımdayım muhtaçta olmadım.

Evet çok haklısın annesi düşünceli ama kızları yılan. Amin inşallah bu durumu yaşayan kim varsa herkese ferahlık versin.

Geri kafalılık değilde bencilliklerinden kendileri hariç kime ne olursa bizene havasındalar. evlatlık eşim asla düşünmüyor. Olmassa bebek boşanırsak hayatını yaşayacakmış babasından kalacak 3 ev var keyfine bakacakmış. evliliği sürdürmenin anlamı yokmuş. evlilik olmasaydı bir daha dönüp arkama asla bakmazdım bu kişiler içinde bu kişiyle hata yaptım

Kendilerini düşünüyorlar başka yaptıkları bişey yok.Oyle saçmalık mi var ya ay varya o kadar sinir oluyorum ki evlenmeseydi o zaman hayatını yasicaksa dengesizler ya merak etme canım Allah istemezse hiç bişey olmaz o 3 evde gider kimsenin kimsede ahı kalmaz .Allah'ım hidayet vicdan versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…