- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.041
Tam olarak kaçınca haftada doğum olmuştu canımYok canım ya sütüm hiç gelmedi bende anlamadım tuaf doktora da sormadım açıkçası göğüs uclarim açıyor şişlik var ama ilac kullandım ağrı kesici falan ama o kadar başka bişey vermediler ?Tuaf geldi bana da 4 ay geçti çünkü normalde geliyormuş çünkü
5 haftada canımTam olarak kaçınca haftada doğum olmuştu canım
Merhaba canım bende düşük yapmıştım sonrasında bı kac ay sonra başladım tedaviye düşük sonrası zaten belirli zamandan sonra yaklaşık 3 ay kadar sürede tekrar başlayabilirsin.Cok geçmiş OlsunMerhaba düşük yapıp tekrar transfer sürecine giren var mı Mart ayında düşük yaptım tekrar sürece başlamak için erken mi biraz morale ve duaya ihtiyacım kızlar
Selamlar ben de Mart ayında kürtaj oldum. Sonrasında haziranda rahmin şeklini düzeltmek için histeroskopi olmak zorunda kaldım. Doktor ilk adetle başlayabiliriz demişti. Geçen hafta ilk adetimi oldum gittim ama çatlamamış bir yumurta kist haline gelmiş. Böyle başlayamayız dedi gerçekten moralim bozuluyor artık sürekli bir şey çıkıyor. İlk doktora gidişim tüp bebek için 2022 eylül ayıydu. Yine eylüle geldik resmenMerhaba düşük yapıp tekrar transfer sürecine giren var mı Mart ayında düşük yaptım tekrar sürece başlamak için erken mi biraz morale ve duaya ihtiyacım kızlar
Şubatta da benim kaybım olmuştu.Merhaba düşük yapıp tekrar transfer sürecine giren var mı Mart ayında düşük yaptım tekrar sürece başlamak için erken mi biraz morale ve duaya ihtiyacım kızlar
Canım hepimize geçmiş olsun güzel haberler alalım süreci mis gibi güzel geçirelim sağlıkla güzellikle evlatlarımızı kucağımıza alalım çokça aminMerhaba canım bende düşük yapmıştım sonrasında bı kac ay sonra başladım tedaviye düşük sonrası zaten belirli zamandan sonra yaklaşık 3 ay kadar sürede tekrar başlayabilirsin.Cok geçmiş OlsunBence geç olmadan devam ettir hazır bunyen iyiyse yoksa biraz daha bekle derim canım inşallah güzel sonuclar alırsın
Günaydın canım sanırım öncelikli olarak benimde bi kontrole gitmem gerekiyor üç aydır neredeyse hiç gitmeye cesaret edemedim. Umarım herşey yolunda giderSelamlar ben de Mart ayında kürtaj oldum. Sonrasında haziranda rahmin şeklini düzeltmek için histeroskopi olmak zorunda kaldım. Doktor ilk adetle başlayabiliriz demişti. Geçen hafta ilk adetimi oldum gittim ama çatlamamış bir yumurta kist haline gelmiş. Böyle başlayamayız dedi gerçekten moralim bozuluyor artık sürekli bir şey çıkıyor. İlk doktora gidişim tüp bebek için 2022 eylül ayıydu. Yine eylüle geldik resmen
Hadi hep birlikte başlayalım o zaman ben inanıyorum bu aylarda kaybı olanlar ki hep aynı zamana denk geldi kayıplarımız artık kucağımıza alma vakti geldi evlatlarımızı sende hayırlısı ile başla inşallah canım Allah içindeki acıyı hafifletsin kendini en kısa zamanda topla inşallahŞubatta da benim kaybım olmuştu.
Doktorum beklemeye gerek yok sakıncalı durum değil kürtaj ,hemen devam edelim dedi ama kendimi hazır hissetmediğim için yazı geçirmek istedim.
Ağustos Eylül gibi planlamıştım ama hala hazır değilim sanki.
Doktorum ebriyolar bitmeden tedavi bitmiş sayılmaz uzatmak zaman kaybı olur belki de olumlu sonucu ötelemiş olacaksın dedi ama işte ben
Amin canım inşallahCanım hepimize geçmiş olsun güzel haberler alalım süreci mis gibi güzel geçirelim sağlıkla güzellikle evlatlarımızı kucağımıza alalım çokça aminpsikolojik olarak topladım kendimi geri kalan kısımda muayenede belli olur umarım herşey yolunda gider Allah’ın izniyle başlayım bende
İnşallah canım kontrol güzel gecer İnslalahGünaydın canım sanırım öncelikli olarak benimde bi kontrole gitmem gerekiyor üç aydır neredeyse hiç gitmeye cesaret edemedim. Umarım herşey yolunda gider
Canım öyle bir şey varsa kesinlikle devam et derim çünkü zaman uzadıkça daha kotu oluyor beklemek daha zor belki de nasip olucak Bu arada çok gecmis olsunŞubatta da benim kaybım olmuştu.
Doktorum beklemeye gerek yok sakıncalı durum değil kürtaj ,hemen devam edelim dedi ama kendimi hazır hissetmediğim için yazı geçirmek istedim.
Ağustos Eylül gibi planlamıştım ama hala hazır değilim sanki.
Doktorum ebriyolar bitmeden tedavi bitmiş sayılmaz uzatmak zaman kaybı olur belki de olumlu sonucu ötelemiş olacaksın dedi ama işte ben
Yaa canım cok sevindimSelam canlar
Bende ocakta transfer oldum mol gebelik oluşutu hatırlayanlar vardır kürtaj olmuştum Şubat'ta..
Mayıs sonu hamile.oldugumu öğrendim, korunmayı bırakmıştık..
Şükürler olsun şuan 8.haftamdayim
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da en en kısa zamanda nasip etsinaminnnn
Benim gelmişti 13 haftalık doğumum dan sonraKizlar doğum yapalı sezeryanla 4 ay oldu ikizlerim ölü doğdu ama sütüm gelmedi doğum yapanların hepsi sordu bana ama öyle bişey varmı yaşayan var mı gelmeme gibi yada geliyor mu ?Normal mi?
Benim gelmedi neden gelmedi bilmiyorum hormonlarla mi alakali acaba Nisan'da doğum yaptım hala gelmedi uçları açıyor ama gelmediBenim gelmişti 13 haftalık doğumum dan sonra
çok sagol latteemmm,Yaa canım cok sevindim
Tebrikler
Daha gelmez o canımBenim gelmedi neden gelmedi bilmiyorum hormonlarla mi alakali acaba Nisan'da doğum yaptım hala gelmedi uçları açıyor ama gelmedi
Amin canım inşallahçok sagol latteemmm,
saglıkla senınde guzel haberlerını almak nasıp olsun ınsallah
amiiiin kuzum hep birlikte güzel hayırlı haberlerimizz olsunAmin canım inşallah
Daha güzel haberlerini bekliyorum
ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞİN. :)çok sagol latteemmm,
saglıkla senınde guzel haberlerını almak nasıp olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?