- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.121
Mutlaka yaz buraya gelişmeleri canımAmin inşallahCanım benim hepimize isteyen Bakalım bende yılbaşından sonra inşallah denemeyi düşünüyorum hayırlısı olsun.Son 2 emriyom kaldı
Aynen aynen buradayım gelişmeleri haber veririmMutlaka yaz buraya gelişmeleri canımhayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim maşallah maşallahKızlar merhaba ben de 14 ocakta transfer olup pozitif gorenlerdendim malesef Mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu ara vermiştik bu topicte epey sohbetlerimiz olmuştu tekrar deneyelim dedik 4 Ağustos transfer oldum pozitif haber aldım çok şükür ama üç kayiptan sonra ne yalan söyleyeyim hiç sevinemedik 29 Ağustos kese için çağırdı DrAllah'ım hepimizin yüzünü güldürsun inşallah
Çok geçmiş olsun sana da canım klasik kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu ben de çok fazla belirtim olmamıştı inşallah dileyen herkes bu duyguyu yaşar canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim maşallah maşallahbende Mart ayında kaybetmiştim bebeğimi tüp bebek sonrası negatif sonuç almıştım ardından doğal yolla hamile kalıp düşük yaptım. Tekrar sürece girmeye hazırlanırken senin güzel haberin beni umutlandırdı. Biraz anlatsan belirtin oldu mu beklerken yani tüp bebek yaptırdım ama beynim resetlenmiş gibi hiç birşey hatırlamıyor gibiyim.
Tebrik ederim canımÇok geçmiş olsun sana da canım klasik kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu ben de çok fazla belirtim olmamıştı inşallah dileyen herkes bu duyguyu yaşar canım
Güzel haberlerini bekliyorum canımTebrik ederim canım
Bende eylül de transfer olacağım
İnşallah canmGüzel haberlerini bekliyorum canım
Ben de bu ay adetle başlıcam inşallah bi de yine aynı gün oluyomuşuzTebrik ederim canım
Bende eylül de transfer olacağım
Güzel haberleri verelim birbirimize Allah yardımcınız olsunBen de bu ay adetle başlıcam inşallah bi de yine aynı gün oluyomuşuzAllah yüzümüzü güldürsün hepimizin ocak ayında transfer olanlardan Ağustos - eylül ayı transfer olanlara geçiyoruz inşallah annelik konularında buluşalım artık
Amin canım inşallah hepimizin de kaybı travması var kürtaj olduğum gün elimden damar yolu açtılar elim sanki aylarca acıdı kalbimin acısı elimden çıktı birbirimize en büyük desteği verelim bu yolda inşallah kutlamalar yapmak nasip olsunGüzel haberleri verelim birbirimize Allah yardımcınız olsun
Ah inşallah canımBen de bu ay adetle başlıcam inşallah bi de yine aynı gün oluyomuşuzAllah yüzümüzü güldürsün hepimizin ocak ayında transfer olanlardan Ağustos - eylül ayı transfer olanlara geçiyoruz inşallah annelik konularında buluşalım artık
Transfer kuzum dondurulmuş embriyo var 6 tane. 2 tane 5.gün gerisi 3.gün. 5.günler orta kalite işte ona biraz takılıyorum 3.günler de en iyi kalite bizim embriyolog diplomayı kasaptan almış en iyileri 3.gün dondurmuşAh inşallah canım
Sen sıfırdan mı başlıyorsun sadece transfermi?
Hadi bakalım inşallah burası uğurlu gelirTransfer kuzum dondurulmuş embriyo var 6 tane. 2 tane 5.gün gerisi 3.gün. 5.günler orta kalite işte ona biraz takılıyorum 3.günler de en iyi kalite bizim embriyolog diplomayı kasaptan almış en iyileri 3.gün dondurmuşNeyse şimdi burda devlet hastanesi var özel hasta alıyolar güzel bi merkez şeklinde ayrı bölüm yapmışlar. Fiyatı da özellerin çeyreği kadar doktorları da iyimiş oraya geçiyoruz evrak topladık şimdi pazartesi netleşecek embriyoları alıp gelicez inşallah
Senin ne zaman canım adetin yani ilk adetle mi başlayacaksın bi de 5.gün embriyosu mu transfer olacaksın benim muhtemelen 4-5 eylül gibi gözüküyo adet tarihiHadi bakalım inşallah burası uğurlu gelir
Benden önce olursun gibi bi aksilik cıkmazsa
5. Gün embriyosu canım evet.Senin ne zaman canım adetin yani ilk adetle mi başlayacaksın bi de 5.gün embriyosu mu transfer olacaksın benim muhtemelen 4-5 eylül gibi gözüküyo adet tarihi
hemen hemen aynı günlerde olacak canım tabi aksilikler olmazsa. İnşallah bu sefer olacak5. Gün embriyosu canım evet.
Adeti bekliyorum canım 1 haftam var 2. Günü gidip muayene olup ilaçlara başlayacağım işte. Adetim 1 eylül gözüküyor sarkmazsa
İnşallah canım benim amiiinhemen hemen aynı günlerde olacak canım tabi aksilikler olmazsa. İnşallah bu sefer olacak
Beta iyi yükseldiyse başka bişeye kafanı takma canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahArkadaşlar merhaba Bu ay 2023 ağustosta transfer oldum Çok ŞÜKÜR hcg değeerlerim iyi geldi tedaviden sonra tam hatırlamıyorum Hafif belki göğüs sızısı yaşadım tam net bilemiyorum
Göğüs ağrım sızım yok varmı böyle olup sağlıkla devam eden gebeliği İNŞALLAH isteyen herkeste bende sağlıkla alırım bebişimi kucağıma Çok Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?