Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Malesef canım keşke evlenmeseydi. Bende bu kadar sıkıntı çekmezdim. Amin vicdan versin kesinlikle. Allaha havale ettim hepsini rabbim beni koruyacak onlardan inanıyorum. İnsan kırılıyor bu sözleri duyunca bu adam içinmi evlendim diyorum. olan oldu diyorum artık geleceğe bak olmuyorsa zorlamicam artık.

Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda canim insallah evliliğinde düzelir eşinde anlayışlı olur bu kadar zorlayıp laf söylemez inşallah rabbim sağlıkla ikiz üçüz nasip etsin inşallah hem sen hemde ailen rahatlar doyarsiniz bebislere . Sınavımız bizim rabbim hayırlısını nasip etsin Zorlama bencede oluruna bırak biraz

Ne güzel yazmışssın canım amin valla ikiz üçüz olsunda görsün ebesini :) başını kaldıramasın bebeklerden :) Sınavımızdı bitti inşallah artık güzel günlere merhaba diyeceğiz

Merhaba kızlar transfer aşamasında olan var mı? Dondurulmuş transferin, taze olana göre başarı oranı daha mı yüksek benim şuan dondurulmuşlar var sürece başlamak istiyorum. Duaya çok ihtiyacım var.
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle benimde dondurulmuş son iki tane emriyom kaldı .Taze ve dondurulmuş emriyo transferi daha yüksek sonuç veriyor ben öyle yaptım ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim malesef 5 ay önce

Merhaba kızlar transfer aşamasında olan var mı? Dondurulmuş transferin, taze olana göre başarı oranı daha mı yüksek benim şuan dondurulmuşlar var sürece başlamak istiyorum. Duaya çok ihtiyacım var.
İnşallah nasip olur sana da sağlıkla alırsın kucağına tutar inşallah

Senin ne kadar oldu canım ne zaman başlayabilirmişsin tedaviye
Yani ben 1 sene kadar belki bilmiyorum 1 seneyi de geçebilir ama ben çokta uzatmak istemiyorum açıkçası sıcağı sıcağına yapmak istiyorum.Vicudum alışmışken çünkü araya daha çok zaman girdiğinde daha zorlaşıyor ki zaten herşey daha çok pahalı

Benim tüm transferlerim dondurulmuş olmuştu Buda öyle olacak ben de Eylül’de 1 transfer daha olacağım inşallah

Kızlar merhaba ben de 14 ocakta transfer olup pozitif gorenlerdendim malesef Mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu ara vermiştik bu topicte epey sohbetlerimiz olmuştu tekrar deneyelim dedik 4 Ağustos transfer oldum pozitif haber aldım çok şükür ama üç kayiptan sonra ne yalan söyleyeyim hiç sevinemedik 29 Ağustos kese için çağırdı Dr Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsun inşallah

Ay canım ben seni hatırlıyorum sohbetimiz oldu evet ya çok üzülmüştüm bende biliyosun kaybettim İkizlerimi Ama şimdi çok güzel haber aldım çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Aminnnnn.İnsallah sağlıkla ilerler

Kaç zamandır seni merak ediyordum canım hikayeni hatırlıyorum eş zamanlı kaybettik miniklerimizi rabbim tekrardan yüzünü güldürsun inşallah canım
Amin inşallah canım benim Vala çok sevindim ya bende çok istiyorum tekrardan denemeyi ama doktor hemen olmaz demişti daha 5 ay oldu çünkü sezeryan olduğum için hemen olmuyor beklemem lazım .Amin inşallah

İnşallah canım sağlıkla devam eder de umut oluruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…