Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İyiyim çok şükür doğum yaptım bebekle uğraşıyorum. 40mız dün çıktı. Bebekli hayata alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın hayat nasıl gidiyor
Ay canım benim çok sevindim Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah Ne güzel duygular henüz ben hala yaşamadım tadamadim o duyguyu rabbim nasip etsin İnşallah Hayırlı olsun tebrik ederim Tabi bı ara zorlanabilirsin ama sonrasında alışırsın?Ben vala bilmiyorum iyimiyim kotumuyum hayat devam ediyor biliyosun bende Zor zamandan geçtim İyi olmaya çalışıyorum bu duruma alışmaya çalışıyorum nasıl alislirsa işte hayırlısı dua ediyorum bende işte

Kaybetmeseydik biz de doğum yapmıştık şimdi belki kırkımız bile çıkmıştı ama rabbim ne zaman ol derse o zaman oluveriyor canım en hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere

Ben yazın ikinci transferimi oldum canım 16 haftalık prenses yolda inşallah sağlıkla gelir ilk üç ay kanama vardı çok korktuk ama tutundu minnoş üç kayıptan sonra rabbim bu minisi nasip eder inşallah
Merhaba canım kanaman nasıl oldu? Ben de ekimde transfer oldum 5+1 bugün iç çamaşırımda kan gördüm sonra peçeteye parça geldi. Dr a gittim kese bebek yerinde ama düşük tehlikesi var yat dinlen dedi. Zaten nisanda bir düşük yaşamıştım şimdi çok korkuyorum o yüzden

Canım çok şükür kanamam 11 hafta bitince kesildi darısı sana olsun bebek tutunacaksa her türlü tutunuyor sağlıksız ise düşüyor öyle düşün canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlı olsun.

11. Haftaya kadar hep kanadı mı aralıklı mı kanadı. Allah korusun benim bugün bi aklım gitti geldi. Şimdi ağrım yok kanama da kesildi azcık kendime geldim. Senin kaç hafta oldu

Kaybetmeseydik biz de doğum yapmıştık şimdi belki kırkımız bile çıkmıştı ama rabbim ne zaman ol derse o zaman oluveriyor canım en hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere
Evet kuzum en çokta bu zoruma gidiyor hala gelen geçen soruyor var mı diye dedim bismillah ya daha diğerinin acısı duruyor hemen hatırlatma yapıyorlar.coktan çıkmıştı kirkimiz kuzum ama nasip tabi Rabbim ol derse olur herşeyin hayırlısı Amin inşallah Bir an önce nasip etsin hepimize tam 7 ay oldu hala dün gibi dikislerim çok batıyor ya acıyor neden bilmiyorum

Canım sezeryan en az iki yıl sizliyor sağlık olsun

Kübra aynı zamanda kaybettik neredeyse geçen sene. Nisan 5ti benim. Benim çok küçük olduğu için devam edebildim. İnan kendimden çok sana üzüldüm o zaman allah en yakın hayırlı zamanda çocuklarına kavuştursun seni.

Çok kötü oluyor. Ben şimdi hamileyim ekimde transfer oldum gebelik uygulamalarını indirdim bi açtım 35 haftalık hamilesin yazıyordu. Önceden düşük olduğunda hemen silmiştim ama sıfırlamamışım. Oturdum önce ona bi ağladım. Sonrası da kötü her tuvalete girişimde kan var mı yok mu diye kontrol ediyorum. Bir de üstüne pazar günü parçalı kanamam oldu iyice dünyam başıma yıkıldı. Çarşamba günü bakılacak kese hala yerinde mi diye.

İnşallah allah sana da hayırlı zamanda sorunsuz hamilelik ve yavrular nasip etsin

Yaaa canım benim evet bende Nisan 8 gecesi kaybettim .Benimkiler de 2 3 hafta daha büyük olsaydı belki yaşardı 5 aylık demişti doktor o zaman çünkü ama hayırlısı olsun inşallah yapicak bişey yok bu saatten sonra malesef ben hergun ağlıyorum ve üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor kendiliğinden olmuyor çünkü tedaviyi beklemek zorundayım malesef hala inanmıyorum nasıl oldu bu şekilde şimdi ne güzel kucağımda olucaklardi ama herşey nasip iste canım Senin adına çok ama çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına Umarım bir sıkıntı olmaz .Tedavimi normal mi bu seferki senin ?Aminnnn inşallah

Düşük yapsam en azından doğum yapmamış olurdum o daha kolay geçiyor ve daha hızlı ilerliyor hamilelik olarak Sezeryanda daha zor ve uzun bir zaman dilimi var İnslalah rabbim duyar sesimizi kuzum Keske öyle olmasaydı keşke Biliyorum bence coronadan oldu kendimi de onları da koruyamadim malesef 1 kaç günde ne olduysa oldu.Sana 1 tane mi koydular.Doktor bu sefer bana 1 tane koyulucak dedi .Son 2 emriyom var ya tutmazsa diye endişeliyim bilmiyorum nasıl olucak

Benim bir embriyom daha vardı o da olmadı. Ağustosta tekrar başladım biraz kilo da verdim çok etki etti gerçekten yumurtaların sayısına kalitesine. Şimdi ekimde ilk transferim çift embriyo. Tuttu ama korkudan her tuvalete gidişimde peçete kontrol ediyorum. Pazar günü kanamam geldi parçalı daha yeni kendime geliyorum. Dr a gittiğimizde hala kese duruyordu bakalım çarş günü belli olcak düşüp düşmediği

Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuclar alırsın Canım yarın haber ver bana da merak ederim güzel haberlerle gel inşallah

Benimde 2 emriyo kaldı bir tane koyucam dedi ama korkuyorum ya tutmazsa diye ne bilim işte hep o korkuyla yaşamak zor bir yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…