Ocak ayında da çalışacağım diyenler

slm kızlarrr.4.günüm hala olmadım ve hala karnım agrıyoo.ve gögüs ucum kasınıyoo.ve ben hala test yapamıyprum korkudan:)

bende ölüyorum meraktan yemin ederimki.karnım agrısında gidipte test alamyorum.ezcane birz uzak.ama yarın kesin yapcam.

allahın izliyle yarın yapacam ve söylelüycem.yeter artık belkide ciddi ciddi hsamilreyimdir.hep umutsuzluk olmaz ya dimi.kalan nasıl kalıyoo.

kovuyom seni test yapmadan gelmeeeeeeeeeee kız sen kendine işkencemi ediyosun

adet olur belki diye bekliyor.. . tek çizgiyi görmek te kötü yapıyor insanı..
YAW bacım.. sen 1-2 gün daha bekle .. baktın kırmızılar şarıldamamış.. git kan ver.. en iisi.. boşuna şu testlere para vermeyin ya; hele de bozuk çıkınca hafif silik pembe çizgiyi görünce daha da çok üzülüyor insan

ahanda canom sen hislerime tercüman oldun aynen öyleee.ya kan vercem yada biraz daha beklemek en iyisi.zaten üzülmek içimi yakıyoo.büyük bi umutla havalara giriyosun .sonra test sonucu pufffffffff

ahanda canom sen hislerime tercüman oldun aynen öyleee.ya kan vercem yada biraz daha beklemek en iyisi.zaten üzülmek içimi yakıyoo.büyük bi umutla havalara giriyosun .sonra test sonucu pufffffffff

pardon kopraninaa87 sana dedimm:) aklım karısıkta biraz

Son düzenleme:
quote=crafty;16996923]açıorum topic i
gebe kalmadan bebekle ilgili bişi dieni yakarım
bişi sormak isteyenler için burası açık kalsın[/quote]

allah allahhhhhh

[

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…