Ocak ayında da çalışacağım diyenler

hoşbuldum 14 gün sonra 25 yaşında olcam 2,5 yıllık evliyim bir kaç aydır çalışmalarım devam ediyor reglim 2 hafta gecikmişti çok yaklaştığımı düşündüm ama test negatif çıktı bende kendimi burda buldum

inş.

ah yazık borca alışık deelmiş
ben netçem 10 sene kız
delüüüüüü öliyim ben ozaman

heh bahset bakem kendınden bacım ojgeldin

ojjjbulmuşem, 3 aylık evli sayılırım bu ay başladık çalışmalara ama negatif inş ocak ayındaki çalışmalarımız sonuç verir istanbuldanım buarada .. [/QUOTE]

3 aylık evlisin dahaaaaa
çok yeni diil mi ?
ne kadardır berabersin eşinle

lavinyacığım
1903 BJK ise gel bağrıma basem seni :)

+ bu ay da deniosunnn
olmadı dr a gidiosunnnn
1 yıldır deniorum diosunnn
o da sana test veriooo
eşine deeee
bölece süreç hızlanıoo
bak "burada TECRÜBE KONUŞUYORRRRR"
:)

5 yıldır beraberiz 3 yıldır da nişanlı 2,5 aylık da evli

allah en kısa zamanda gönlünün isteğini&hayırlısını versin
bebek için napıosun ovulasyon takibi vs biliorsun değil mi
regl düzenli mi

amin inş herkesin gönlüne göre verir .. 2 ayrı marka ovulasyon testi aldım onlarla takip etmeye çalışıorum ama bugün 16.günüm olduğu halde hala çift çizgiyi göremedim, regl'im de çok düzensiz

kızlar işgüç çok vakit ayıramıyorum buraya en azından zaman çabuk geçiyor öpüyorum hepinizi sonucu alınca yazarım artık beni özleyin anacım baaaayyy

lavinyacığım
1903 BJK ise gel bağrıma basem seni :)

+ bu ay da deniosunnn
olmadı dr a gidiosunnnn
1 yıldır deniorum diosunnn
o da sana test veriooo
eşine deeee
bölece süreç hızlanıoo
bak "burada TECRÜBE KONUŞUYORRRRR"
:)
heheyytt teşekkür ettim
düzenli bir doktor yaşantım var zaten:) en son folik asit verip göndermişti hiç bişeyin yok istediğin zaman çocuğun olur dedi çok araştırma yapıyorum burayıda takip ediyorum ama hala doktora gittiğimde uygulamalarda eksik bişeyler olduğunu düşünüyorum duymak istediğim şeyler sölüyo ama ben hala neyi sıkıntı yaptığımı çözemedim hayırlısı artık

amin inş herkesin gönlüne göre verir .. 2 ayrı marka ovulasyon testi aldım onlarla takip etmeye çalışıorum ama bugün 16.günüm olduğu halde hala çift çizgiyi göremedim, regl'im de çok düzensiz

taam ben sende ışık gördüm :)
cevapların seri

dr a git hemen
PKO vs fln olmasın Allah korusun
onlar zorlaştırır süreci
yolun başında al önlemlerini

dr eşinden şipermen testi istedi mi (sperm in lakabıdır efem şipermen made in medi)

izmirlizuzuuuuuuuuuu
sen sımdı sonucu 16 30 da alacan ya
bende burdan 16 15te cıkacam
belkı de 16.00 da
eve gıder gıtmez acıcam topüşüüüüüüüüüüüüü
çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bakalım benım ovulasyın testı
bu aksam da çift olursa umutlanacam valla

hayır umut yok !!!!!
dua edeceğiz, 01 ocak da giden 01 ocak da yollasın, boşluğu tamamlasın diye o kadar!!!
test de yok medi lütfen

taam ben sende ışık gördüm :)
cevapların seri

dr a git hemen
pko vs fln olmasın allah korusun
onlar zorlaştırır süreci
yolun başında al önlemlerini

:89::89::89:
Ya dr. A gitmek istiyorum aslında ama dr. Ilk ay hamile kalamadın die hemen geldinmi gibi bi imada bulunursa die çekiniorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…