Doğuma Hazırlık OCAK ayında doğum yapacaklar nerdesiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bugün bende dr. gittim dayanamadım daha fazla sonradan pişman olmak yerine gittim evet nişanım gelmiş ama herşeyin normal olduğunu söyledi ve perşembe tekrar çağırdı çatı muayenesi için hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar rabbim yardımcımız olsun

Sammer nisanin geldiğini doktor anlayabiliyo mu?
Benim suyumun geldiğini doktor anlamamıştı,bilemeyiz kesin olarak demisti..
Neyse hakkında,hakkımızda hayırlısı,gelecegi varsa gelir ..
Ben dogsun istiyorum artik..bugun 2 bardak Adacayi içtim dur bakalim daha sanci manci yok ortada:)

sağol canım takmıyorum artık.gittiğim doktor kendi doktorum değildi zaten kendi doktoruma gittim sonra o gayet normal bi bebek takılma bunlara dedi.bende 3 kg doğmuşum zaten genetik sanırım:)
adaçayı sonaylarda bi etki ediyormuymuş buarada?ben ilk aylarda düşük etkisi var diye duymuştum.ama hurma işe yarıyormuş sanırım

yani onu bilemiyorum kesin anlıyabilirmi nişan rahimde bulunan bir tıpanın saçılması sonucu gelen mukusa deniliyormuş tatlım dediğin gibi hayırlısı olsun cümlemizin hakkında bence ada çayı içme derim bırak zamanında gelsin bebişin herşey zamanında güzel :) hem birazdaha meraklan annesi sonra inş. bir ömür hasret gidericez minik meleklerimizle:)

bende hurma yiyorum ama tik yok cayi duymamistim

Sammer senin de benimki gibi bir ufakligin olsa sende istersin bir an önce emin ol:)
Üzerime ziplamasindan,kucagima oturup karnıma yaslanmasindan.ayaklarimda sallarken ki zorluklardan...
Dogsa karnımi sakinmicam hareketlerim hizlanicak en azından..
Adaçayıni da içtim de birsey olmadi yaa,bide hurma deneyeyim bakalim:)

ben de tam niye bu kadar acele ediyosun diye soracaktım sana, çok merak etmiştim gerçekten, sormama gerek kalmadan öğrenmiş oldum, tesadüfe bak

Ya miranda. Ya ondan işte:)
Aslinda kızım çok usludur ama kış geldi eve tikildik ,enerjisini atamıyor artik ne yapacağını şaşırmis durumda:)
Biraz da benim sabirsizligim var nasil olucak,kizim dogum yaptigim gece bensiz uyuyyabilecek mi,kardeşini kiskanacak mi:)daha bisuru bisuru şeyha bide eşimle olan iddam:) ben 2012 de dogucak dedim o da aralik:)
Bakalim kim kazanacak:)
Herşeyden önemlisi saglikli gelsinde..

arkadşlar hurmanın etkisi olduğunu eminmisiniz benim babam hacdan geldi ve geldiğinden beri tükettiğim hurmanın haddi hesabı yok :) olsaydı etkisi inanın şimdiye kadar yediğimi baz alarak söylüyorum doğurmam lazımdı hele sabah kalktığım gibi kendimi hurmanın başında bulduğum günleri hiç kimse unutmuyor:) tabi ozamn 30 haftalık falandım belki sonlara doğru yendikçe etkisi görülüyorsa bilemem :)

Ya demekki doguracak olan doguruyo,dogurmayacak olanda ister Adacayi icsin ister hurma yesin doguramiyo:)
Çatıdan atlayıp bebegi dusuremeyenler var demi:)
Allahın hikmeti ışte..iş olacağına variyo ne yaparsak yapalım..

herkese merhabalar kızlar doğum sancısı nasıl bişey dün ve bugün belimden başlayan ve popoma popoma vuran ağrı sancı arası bişey var doğum sancısı olabilir mi??

herkese merhabalar kızlar doğum sancısı nasıl bişey dün ve bugün belimden başlayan ve popoma popoma vuran ağrı sancı arası bişey var doğum sancısı olabilir mi??

canım benimde ilk doğumum olacak ama doğum sancısaı önce belirsiz araıklarla gelirmiş sonra düzenli olarak sancının şiddetide artarak 5dk. 1 sancı gelirmiş diye biliyorum teorik olarak yani ama tabiki tecrüübeli arkadaşlarda bilgilendirirseni inş.

Click ,canim normalde belde başlayıp karna vurması lazim ama popoya vuranlarda var fakat o iyi birsey degil.
Ben dogumyaparken yanimda biri vardi sancısı poposuna vurduğu için sezaryene almışlardı..
Siklasirsa doktora görün derim..
Bide bazen bende de oluyo o dediğin ama sonradan gaz sancısı çıkıyo.oyle birsey olabilir mi acaba?

Kizlar eşim az önce geldi hurma diye gitmiş cennet elması varya onu getirmiş:):)
Biz onada hurma diyoruz ,kim ne diyor bilmiyorum da:)
Hemen yolladım gitti simdi doğrusunu getirir insallah:):)

yarın kontrolüm var gidicem bakalım kıllandım şimdi..

benim yawaştan aşağıya vurmaya başladı.dün akşam orama bıraç batıyor gibi bişiler olmaya başladı.şu 2013e girmeden gelmese kızım 2012li olmasını hiç istemiyorum

Click bir görün bakalim,yazarsin sonra neler olduğunu..
Fadiming ne garezin var 2012 ye:):)
Az zamanın kalmış ocaktan önce olmasi muhtemel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…