Cok kucuk degil ki yine normaldir sadece sinira yakındır bence.benimki de hemen hemen o kadardır bence..
Canim adet tarihine göre doğar..ilk gebeligin oldugu icinde 40 haftayı doldurman muhtemel.ama tâbi doldurmayabilir de..bebek bu işi belli olmaz eltim ilk Dogumunu 38+1 de yapti..
Takma kafana sağlıklı olsunda.kilosu önemli degil..
Sammer telaslanma tam nisan degil o kirmiziya yada pembeye dönünce gidersin..bende daha tık yok:)
Adacayi icicem sonunda:)
Sammer nisanin geldiğini doktor anlayabiliyo mu?
Benim suyumun geldiğini doktor anlamamıştı,bilemeyiz kesin olarak demisti..
Neyse hakkında,hakkımızda hayırlısı,gelecegi varsa gelir ..
Ben dogsun istiyorum artik..bugun 2 bardak Adacayi içtim dur bakalim daha sanci manci yok ortada:)
sağol canım takmıyorum artık.gittiğim doktor kendi doktorum değildi zaten kendi doktoruma gittim sonra o gayet normal bi bebek takılma bunlara dedi.bende 3 kg doğmuşum zaten genetik sanırım:)
adaçayı sonaylarda bi etki ediyormuymuş buarada?ben ilk aylarda düşük etkisi var diye duymuştum.ama hurma işe yarıyormuş sanırım
Sammer senin de benimki gibi bir ufakligin olsa sende istersin bir an önce emin ol:)
Üzerime ziplamasindan,kucagima oturup karnıma yaslanmasindan.ayaklarimda sallarken ki zorluklardan...
Dogsa karnımi sakinmicam hareketlerim hizlanicak en azından..
Adaçayıni da içtim de birsey olmadi yaa,bide hurma deneyeyim bakalim:)
herkese merhabalar kızlar doğum sancısı nasıl bişey dün ve bugün belimden başlayan ve popoma popoma vuran ağrı sancı arası bişey var doğum sancısı olabilir mi??
benim doktorum hala söylemiyor daha erken diye bni zorla normal doğurtacak herhalde ben kendi isteğimle istiyorum sizde mi kendi isteğinizle yoksa zorunlu sezayen mi:44::44:
Click ,canim normalde belde başlayıp karna vurması lazim ama popoya vuranlarda var fakat o iyi birsey degil.
Ben dogumyaparken yanimda biri vardi sancısı poposuna vurduğu için sezaryene almışlardı..
Siklasirsa doktora görün derim..
Bide bazen bende de oluyo o dediğin ama sonradan gaz sancısı çıkıyo.oyle birsey olabilir mi acaba?
yazarım tabii birde genital temizliğinizi nasıl yapıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?