Doğuma Hazırlık OCAK ayında doğum yapacaklar nerdesiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hayatımda ilk defa geçen ay jilet kullandım..normalde epilasyon yapıyorm..
Ilk gebeligimde de epilasyon yapmıştım hep.fakat bu kizim cok cok asagida oldugu icin yapamadım geçen ay.bir kac gün sonra veya sancim tuttuğunda bir kere daha yapacağım..

Click bir görün bakalim,yazarsin sonra neler olduğunu..
Fadiming ne garezin var 2012 ye:):)
Az zamanın kalmış ocaktan önce olmasi muhtemel..

ay ne bilim çocuk 2012liyim deyince 1 yaş büyük sancaklar kuzumu :) 4 gün daha dursunda içimde sonra gelebilir:)

AYY ŞAKA MAKA 4.gün kaldı demi yılbaşına,)
Ve de ocağaben iddayi kaybediyorum 4 gün sonra
Ben bir ocak çocuğu olarak sinifta herkesten buyuk oluyordum:)
Kimse seçimde oy kullanamazken ben kullanıyordum:)
Guzel birsey aslinda ilk ayda doğmak..ergenlikte degil ama:)
Insanin kendini büyük gostermek istediği zamanlar oluyo ya,o zamanda kötü oluyo:)

2 hafta önce ağda+ameliyat eldiveni kullanarak zor olsa da yaptım, 1-2 gün içinde tekrar yapmayı düşünüyorum ama doğuma da az kaldığı için endişelerim yok değil zararı olur mu diye

dün akşam bnde ağda yaptım ama kuaförüm yapmadan önce uyardı doğumu hızlandırıyo diye küçük küçük parçalar halinde aldı bugün doktora gittim sancı adına tık yok bnde nstde 15-20lerde çıkıyo..

tatlım Allah yardımcın olsun seninle aynı gün doğum yapıcaz benimde 19 ocak 2013 sezeryan olacak benim ya senin?

merhaba hamişlerr:)))

ben de bu temizlik işini nasıl yapacağım diye düşünüyorum açıkçası.geçen iki üç hafta önce kendşm ağda yaptım ama çoooook zor oldu tabiiii.şimdi doğuma 3,5 - 4 hafta var sonlarad doğru yapmak istiyorum ama nasıl olcak.kuaföfe de nasıl yaptırırım bilmiyorum .utanırım(

bu arada yarım kontrolümüz var.kızımla buluşacağız:))) hoş pek bişe anlaşılmıyor ama.zaten yüzünü hiç görmedik.şimdi baş aşağıda yüzü hiç görünmüyo:))) küçükken de elleriyle kapatıryordu kuzum.

bi kere kendini aşıp gidince hep gidiyosun bn kendim hayatta alamam..:)

Tutaste al benden de o kadar bende hayatta acamam kuaföre falan,doktora açarken uyaniyorum kaldı ki kuaför..
Cilcik benim sancim yok diyorum 70 lerde çıkıyo:):)
Ara ara tabi surekli olsa doguma alırlar:)

bugün doktordan geldim bebeğim 1 hfta geriden geliyormuş 35 haftadayız 2319 gr canım sıkıldı ne yapsam acaba benim gibi lan var mı arkadaşlar

bugün doktordan geldim bebeğim 1 hfta geriden geliyormuş 35 haftadayız 2319 gr canım sıkıldı ne yapsam acaba benim gibi lan var mı arkadaşlar

karnıbahar seviyosan karnıbahar,muz,yumurta ye bn hep yedim hep 2-3 hafta önden gidiyodu bebeği çok büyütüyo bide kan ilacı kullanıyomusun..

Tutaste al benden de o kadar bende hayatta acamam kuaföre falan,doktora açarken uyaniyorum kaldı ki kuaför..
Cilcik benim sancim yok diyorum 70 lerde çıkıyo:):)
Ara ara tabi surekli olsa doguma alırlar:)

yok hiç görmedim 70 falan en çok 40 gördm geçen hafta doktor sancın var demişti hiç hissetmiyodum bugün gene yoktu..

karnıbahar seviyosan karnıbahar,muz,yumurta ye bn hep yedim hep 2-3 hafta önden gidiyodu bebeği çok büyütüyo bide kan ilacı kullanıyomusun..

yumurta muz tüketiyorum ama kan ilacımı düzenli kullanmadım hep normal gidiyordu 3 hafta ihmal ettim hemen geriye düştü(

yumurta muz tüketiyorum ama kan ilacımı düzenli kullanmadım hep normal gidiyordu 3 hafta ihmal ettim hemen geriye düştü(

evt ondan sormuştum bnm başımada gelmişti aynı şey midemi ağrıtıyodu bi kontrolde veriyodu bi kaç gün kullanınca mide ağrısı falan yapıyodu diğer kontrole kadar bekliyodum değiştirmek için 2 değişik hap kullandım ikiside yaptı o ara bnmde kilosu falan düşmüştü sonra tek kullanımlık şurup gbi bişey verdi günde bi tane oda 1 haftadır kullanıyorum sürekli bugün bebeğim ii çıktı yine önde gidiyo ihmal etme inş.toplar çok sorun etme ama..

bundan sonra kontrollerimiz haftada bir zaten dikkat ediyim bakalım değişcek mii zaten 200 gr falam eksik 2500 olması gerekiyormuş bizimki 2320 arayı kapatırım inşallah zayıf bebeğe bakmak daha zormuş

bundan sonra kontrollerimiz haftada bir zaten dikkat ediyim bakalım değişcek mii zaten 200 gr falam eksik 2500 olması gerekiyormuş bizimki 2320 arayı kapatırım inşallah zayıf bebeğe bakmak daha zormuş

evt daha zor diyolar arayı kapatırsın bnm 30.haftalarda 2500 ü geçmişti ama sonra bnde kullanamadığım için düştü arayı kapattı şimdi 3500 olmuş ama sıkıntı yapma yinede çokta küçük değil 1 haftada yarım kilo almış bebeğim ilacımı düzenli kullandım bir haftadır seninde kapatır korkma..

Cilcik karnibahari duymamıştim,deneyeyim bakalim bebegimin kilosu normaldi en son ben 1 aydir gitmedim kontrole..
Muz yiyorum düzenli olarak.bebegim hiç önden gitmedi ama:)
Şu kan ilacını da epeydir ihmal ettim başlayayım bari tekrar..

evet ben de ondan korkuyorum ama yapıcam mecbur, şimdi sen de söyleyince yine emin olamadım, belki 3-4 ün daha beklerim

1 aydır neden gitmedin son haftalarda uzun bi zaman değilmi canım karnıbahar çok yiyceksin ama bn çok seviyorum haşlayıp haşlayıp yedim kan ilacınında faktörü çok büyük ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…