Doğuma Hazırlık OCAK ayında doğum yapacaklar nerdesiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bugün doktordan geldim bebeğim 1 hfta geriden geliyormuş 35 haftadayız 2319 gr canım sıkıldı ne yapsam acaba benim gibi lan var mı arkadaşlar

benim hep 1 hafta 10 gün geriden geliyor canım 38 haftalık kızım 2800-2900 doktor sorun yok gayet sağlıklı diyor

benim hep 1 hafta 10 gün geriden geliyor canım 38 haftalık kızım 2800-2900 doktor sorun yok gayet sağlıklı diyor

doğumun kolay olur nolmalse:)3500 olmuş bnmkinasıl doğurcam bilmiyom dün hastanede bayanlar kendi aralarında konuşuyolardı az yemek yiyolarmış bebek küçük olsun diye..:)

doktor da öyle söyledi:) ilk başta bende takmıştım ama artık takmıyorum napiyim her bebek 3.5 doğcak değil ya.birde ultrasondan 200 gr falan fazla doğuyormuş. hergün ceviz yiyorum bal yiyorum sebze meyve iyi besleniyorum demekki beslenmeyle cok ilgisi yokmu ne.birde bende 3 kg doğmuşum genetikde olabilir

Kızlar kiloya takmayin ya eli ayağı beyni kalbi kısacası saglikli olsun kilo doğduktan sonra aliyo zaten..
Cilcik evet uzun bir sürede ikinci çocuk olunca ilk çocuktaki gibi korkular olmuyor,biliyorsunuz ki korkunun ecele faydası yok..
Eşimin işleri yoğun izin alamıyor.bende kızımla tek başıma muayene olamam diye,hemde karnim burnumda kizimi taşımamak için gitmiyorum.
Evime çok yakın saglik ocağı var haftada bir gidip kalp atışlarıni dinliyorum.o kadar..
Ebe de tahmini olarak kilosunu söylüyor,karından elle muayene ile.
Bugun gittim kilosu 2800 le 3000 arasidir dedi.
Bu arada Fadiming bebek ultrason kilosundan fazla dogmuyor ki.aksine eksik doğuyor.
Benim kizim tam 500 gr eksik doğdu..

benim arkadaşlarım aynı doktorda aynı ultrasonda yaptılar ve kiloları ultrasondan fazla doğdu.benimki nasıl olur bilemem tabi doğmadan.takılmıyorum zaten artık zayıf olmasına hareketleri sağlığı yerinde çok şükür.

Bana oyle geliyo ki benimkinin suyu mu fazlaydi acaba..
Birkac kisi oyle olabilir demisti..cunku 500 gr yanilma payi olarak cok buyuk bir rakam..

bugün doktordan geldim bebeğim 1 hfta geriden geliyormuş 35 haftadayız 2319 gr canım sıkıldı ne yapsam acaba benim gibi lan var mı arkadaşlar

benim bebiş de gerien geliyor canım.sıkma canını.yapacak bişe yok.önemli olan her muayene de büyüme ve gelişme olmuş mu.gelişmesi durursa sıkıntı olur.

Bana oyle geliyo ki benimkinin suyu mu fazlaydi acaba..
Birkac kisi oyle olabilir demisti..cunku 500 gr yanilma payi olarak cok buyuk bir rakam..

son haftalarda sağlıklı ölçümyapılamıyor zatan canım.bebek büyüdüğü için .yanılmalar çok oluyor

500 gr büyük bi rakam gerçekten +/- 200 gr olur eksik doğanlarda şişliği iniyomuş zaten ondan oluyomuş beslenmeylede tabi ki alakası var bnde meyve falan çok yiyorum ama çok düzensiz besleniyorum açıkcası kahvaltı yapmam mesela çok zor bugün 2ye kadar nerdeyse bişey yemedim dün akşamda yemedim ama meyve yedim gece abur cubur çok tüketiyorum bnde bu durumdan şikayetçiyim aç kalıyo diyorum hep ama kilosu iyi..

hemen yap 3-4 gün bekleme bence çünkü gün geçtikçe doğum yaklaşıyo bu durumda riski artıyo bnce..

hemen yapmayı düşünmememin sebebi doktorum 4 günlüğüne şehir dışında, o burda değilken doğum başlıcak diye korkuyorum o yüzden tetiklemeyeyim dedim, öle olursa başka doktora gidicem mecbur. yoksa doktorum burda olsa bugün yapayım yarın bebeğim gelse, sabırsızlığım hat safhada

yılbaşı doğum yapın kızlar haberlerde belki sizleride görürüz yeni yılın ilk bebekleri diye...

Ya sislikten falan bahsetmiyorum Ben,simdi doguma gittim,Beni ilk bi ultason ve alttan muaywne ettiler tamam dogum baslamis 5 cm aciklik hadi ust kata,orda da bir ultrason bakildi 3500 dedi ,4 saat sonra cikti geldi kizim 2950 gr..51 cm .ve bide bu 40+1 gunluk bebek:)
Bu kizim daha kilolu olsun istiyorum ama en basta saglik tabi..ilk kizimda ishalden hic kurtulmadim beslenemedi kuzum..
Bu biraz daha sansli o konuda..
Bu arada sans demisken bebeginizin size sans getirdigi birsey oldu mu hic?
Ilk kizimda esim memur oldu,arabamiz oldu.
Bu kizimda henuz birsey olmadi ama 4 tane millipiyango biletimiz var bekliyoruz:):)

anladım canım ama yinede tedbirli olmakta fayda var..

günümüzün dolmasına 10 gün kaldı benım karın hala tepemde ağzımdan çıkcak heral benım kız:) yada dedikleri gibi doğacağı gün inecek

Fadiming sen 40 i doldurursun gibi geliyo bana..
Bende 2012 de dogurma umutlarım tükendi..kısmet 2013 e artik..hayırlısı yapacak birsey yok..
Bu hafta kontrole gideyim bakalim bi nolucak,ne dicek doktor..

merhaba kızlar. maşallah sona yaklaştınız.az kaldı.hadi bakalım ilk aysuasya senden bekliyoruz haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…