asicim sende yerleşme kanamasımı nedir o oldumu sende
adetin geçtikten ne kadar sonra yapmıştın canım
belli oldu bugün adet günüm ama daha bişey yok
ağrım falanda yok bakalım ne olacak
benim adet düzenim düzensiz oldugu icin yumurtlama hesaplama durumumda cok karışıktı,
ama bu son iki ay 38günde bir oldugum icin kendimden öyle hesap cıkardım 38günüm doldu 40gün son testi yaptım oda ikinci cizgi sılık cıktı hemen aynı gün yani dün kan testi yaptırdım oda 155,3cıktı
acıkcası benimde bir belirtim yok şuan sadece gecen hafta adet olcakamışım gibi oldu onunda olmadım.
anladım cnm
bu ay hamiş olayım istiyorum
kocama en güzel doğum günü hediyesini vermek için:)))
inşallah müjdeli haberi hem bize hem ailene eşine dostuna verirsin cnm...............
inşallah cnm bir ay kimyasal gebelik geçirmiştim
açıkçası ondanda korkuyorum
bilmiyorum kafam karmakarışık
allahım hayırlar versin inşallah
tüm isteyenleride bekletmesin
gecen ay mı kimyasal gebelik gecirdin!!! doktorun korun demedimi sana hamilelik icin erken degilmi cnm hemen düşükden sonra......ama yinede herşeyin hayırlısı olur inş icini hep ferah tut
geçen ay değil ondan önceki ay canım
ama doktor korun demedi
bende korunmadım
canım hamile olanların söylediği idrara sık çıkma öle bi kaç damladan ibaretmiş sık sık bi kaç damla..inşallah hamilesindirArkadaşlar benim adetime 6 gün var.. Bi kaç belirti var ama ben hamile kalmayı çok istediğimden herşeyi ona yoruyorum.psikolojik de olabilir ama bilmiyorum..Karnımın içi yanıyo içten bişeyler batıyo sanki bi de sürekli çisim geliyo gece 2 sefer tuvalete kalkıyorum.altı gün nasıl geçecek bilmiyorum... eşim üşütmüşsündür diyor herşeyi ona yorma diyo beni ümitlendirmemek için.. bende onu ümitlendirmek istemiyorum ama benimle aynı belirtileri yaşayan var mı lütfen yardımcı olun.. şimdiden teşekkürler..
canım hamile olanların söylediği idrara sık çıkma öle bi kaç damladan ibaretmiş sık sık bi kaç damla..inşallah hamilesindir
Öyle bi kaç damla değil ama çok da değil. inş. yaa bu ay da hayal kırıklığına uğramak istemiyorumm.. şimdi bile karnımın içi acıyo ve midem hafifinden bulanıyoo.. psikolojimi dövmek istiyorummm
hakkaten bu psikoloji mahvetek bizi biz bu ay sağlık sorunlarımdan dolayı korunmayı tercih ettik.ona rağmen belirtim var:)))))))))))) bugün adet günüm beklemedeyim... hayırlısı olsun canım hakkında
canım hepsi kalmaz zaten içinde,canavarlar yolunu alır merak etme..doktorum bana yarım saat yat yeter dedi.ama ben yine de epey yattım..ama merak etme rabbim yazdıysa yatmasan da olur...
Sağol canım cvp verdiğin için of of inşallah bu şekilde kalırım regl tarihim 23 veye 24du ayın hangi günleri daha verimli oluyor biliyormusun....
Sağol canım cvp verdiğin için of of inşallah bu şekilde kalırım regl tarihim 23 veye 24du ayın hangi günleri daha verimli oluyor biliyormusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?