evt.ben hamileliğimi erken öğrendim.aralık 30 da asıl sat aralık 5 di erken yumurtladım bu ay tahmin ediyordum .çok şükür. ayın 31 de yaptırmıştım kan testi 63.31 çıkmıştı. bu gün tekrar kan test yaptırdım 453 çıkmış. hasap yapmaktan kafam karıştı valla...
hayırlı olsun cnm degerlerin iyi yükseliyor maşallaho zaman hemen hemen aynı sürecte hamileyiz benimki daha kücük olabilir ama bilmiyorum haftaya tekrar kan testi yapıcam ve doktora gidecegim.
hoş geldin belizberkin.ben de 4 hafta 4 günlük hamileyim.evt takibimiz aynı olacak.
asicim değerlerin yükselmiş tebrik ederim
Biraz tanıtayım kendimi.
3.5 yıldır evliyim. Ağustos ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim, kalp atışı durmuştu.
İkinci hamileliğimi de güzel bir yeniyıl sürprizi olarak aldım. Heyacanlıyım, cmt. doktora gidiyorum.
Ve burda sizlerle olmaktan çok mutluyum:)
arkadaşlar:)))))))))
sonuçlarımı aldım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:)))))
ama değerlerim 94 mü neymiş anlamadım pek bana yardımcı olurmusunuz
acaba bizde bu heyacanları yaşayacakmıyızki bu gidişle ben hayır :2: canım cokgüzel şeyleri yaşıyorsun ne mutlu sana işallah sağlıklı kucağına alırsın.
canım negüzel değerler belki yeniolduğu için düşüktür yanılmıyorsam idrar testinde de silik cıkıyordu değilmi canım
arkadaşlar:)))))))))
sonuçlarımı aldım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:)))))
ama değerlerim 94 mü neymiş anlamadım pek bana yardımcı olurmusunuz
Tebrikler Rüyaaaa:) Yeni bir konu açsak diyorum: "Bebek haberini ocak ayında alanlar" falan gibi:)
Nasıl açılacağını bi bulsam, açıcam da, çok karışık bu siteeeeee
"Bebek haberini Ocak'ta almış olanlar / Eylül'de doğum yapacak olanlar" diye açtım sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?