ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

hayırlı olsun cnm degerlerin iyi yükseliyor maşallah o zaman hemen hemen aynı sürecte hamileyiz benimki daha kücük olabilir ama bilmiyorum haftaya tekrar kan testi yapıcam ve doktora gidecegim.[/QUOTE]

asicim değerlerin yükselmiş tebrik ederim

Ben henüz üye oldum. Keşfetmeye çalışıyorum siteyi.
31 aralıkta öğrendim ben de bebeğimin geleceğini. Esma ile aynı gün sanırım
4 hafta 5 günlük hamileyim. Takip etmem gereken forum bu mu emin olamadım, burda hamile olmak isteyenler çoğunlukta galiba. Önerebileceğiniz başka forum var mı?

hayırlı olsun cnm degerlerin iyi yükseliyor maşallah o zaman hemen hemen aynı sürecte hamileyiz benimki daha kücük olabilir ama bilmiyorum haftaya tekrar kan testi yapıcam ve doktora gidecegim.

asicim değerlerin yükselmiş tebrik ederim[/QUOTE]

bu değerler benim.asi benden alıntı yaparak cevap vermişti.teşekkür ederim tebrik için

asicim değerlerin yükselmiş tebrik ederim

bu değerler benim.asi benden alıntı yaparak cevap vermişti.teşekkür ederim tebrik için[/QUOTE]

ayy canım kusura bakma şiddetli başım ağırıyor ondan. bu bebek meselesi beni baya ama bayaa bi yordu.cok cok tebrik edrim canım darı (artık çok yakında olsun )bizim başımıza

Biraz tanıtayım kendimi.
3.5 yıldır evliyim. Ağustos ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim, kalp atışı durmuştu.
İkinci hamileliğimi de güzel bir yeniyıl sürprizi olarak aldım. Heyacanlıyım, cmt. doktora gidiyorum.
Ve burda sizlerle olmaktan çok mutluyum:)

arkadaşlar:)))))))))
sonuçlarımı aldım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:)))))
ama değerlerim 94 mü neymiş anlamadım pek bana yardımcı olurmusunuz

acaba bizde bu heyacanları yaşayacakmıyızki bu gidişle ben hayır :2: canım cokgüzel şeyleri yaşıyorsun ne mutlu sana işallah sağlıklı kucağına alırsın.

canım negüzel değerler belki yeniolduğu için düşüktür yanılmıyorsam idrar testinde de silik cıkıyordu değilmi canım

acaba bizde bu heyacanları yaşayacakmıyızki bu gidişle ben hayır :2: canım cokgüzel şeyleri yaşıyorsun ne mutlu sana işallah sağlıklı kucağına alırsın.

Ben yaklaşık 8 aydır çabalıyorum:)
En son neyi keşfettim biliyor muusnuz? Olcak mı olmıcak mı, ne zaman yumurtlıcam, tarihi hesaplayım falan derken olmuyor. Herkes bana çok kafana takıyorsun derdi, takmamak mümkün değil derdim. Çünkü insan ister istemez düşünüyo, elde değil. Ama geçen ay, boşverdim. Yani ne yumrutlama günü hesapladım ne de düzenli ilişkiye girdim, hatta bana göre tutması mümkün değildi. Ama işte oldu:)
Size tavsiyem bu kez de hesap kitap yapmadan deneyin derim. Canınız ne zaman isterse o zaman birlikte olun eşinizle.
Çok üstüne düşünce gerçekten olmuyormuş.
İnanıyorum ki hepiniz tadacaksınız bu duyguyu, ben de umarım bu kez kucaklayabileceğim bebeğimi...

canım negüzel değerler belki yeniolduğu için düşüktür yanılmıyorsam idrar testinde de silik cıkıyordu değilmi canım

evet idrarda da silik çıkmıştı bugün test yaptırdım doktor daha çok küçük dedi dikkat et dedi haftaya muayeneye gel dedi
sanırım 3 haftalık:)

Tebrikler Rüyaaaa:) Yeni bir konu açsak diyorum: "Bebek haberini ocak ayında alanlar" falan gibi:)

Nasıl açılacağını bi bulsam, açıcam da, çok karışık bu siteeeeee

"Bebek haberini Ocak'ta almış olanlar / Eylül'de doğum yapacak olanlar" diye açtım sanırım...

Seni üzenleyin topu patlasın. Sekeyi çamuya düssün. Anneleyi onlayı hep dövsün. Misketleyi kayboysun. Çay baydağını ellesin cıss osun. Disleyi çüyüsün. Şokomelyeyi eyisin. Bayyamda kimse paya veymesin. Annesi ajına bibey dolduysun. Pisikletinin tekeyi patdasın. Hastalansın. Doktoy amca iyne vuysun. Geceleyi öcüley kuvalasın. oyuncak ayısının göjü çıksın. Yeye düssün, uff oysun..

GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN

HAMİŞ ARKADAŞLAR SİZİN ADINIZA ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINIZADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH BİZE DE DUA EDİN 3,5 YILDIR UĞRASIYORUM Bİ AKSİLİK OLMAZSA PAZARTESİ AŞILAMA OLCAM...

İNŞALLAH BU TOPİĞİ KAYBETMEM YAZDIĞIM YERLERİ UNUTUYORUM TEKRAR BULAMIYORUUUUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…