Yeni hamilemiz var ASİ!!! Tebrikler canım..
yalnız keşke hamileler ilk sayfada belirtilse di mi? geçen ay ki başlık daha düzenliydi sanki. burdaadet olanlar ile hamileler pek belli değil.
yalnız keşke hamileler ilk sayfada belirtilse di mi? geçen ay ki başlık daha düzenliydi sanki. burdaadet olanlar ile hamileler pek belli değil.
nasılsın hayatım evet görüşemedik
adet tarihim bugün 5 ocak yani
tahmin ettiğin gibi ben 4 ocakta yaptım negatif çıktı ama çok moralim bozuldu ya
Üzülme tatlım
Bu ay gelecek meleklerimiz inşallah
Benden bugün leke geldi daha adetime 9 gün var.Azcık peçeteye geldi daha da gelmedi 7-8 saat oldu.Ovulasyon testi kullandım ben bu ay.İnşallah işe yarar.yumurtlayalı 5 gün oldu yerleşme kanaması olabilir mi ki
mrb.canım benimde adetim aralığın 10unda geldi. 29 aralıkta 4-5 damla kahverengi leke geldi ve kesildi normalde 10 ocakta adet olmam lazım ama o leke neydi bilmiyorum. dediğin gibi yerleşme kanamasımıdır nedir
Benim de adetim ya 12 ya da 14 ocak adetim inşallah hamileyizdir.Kistim falan da yok daha 2 hafta önce gittim doktora
evt.ilk müjdeli haber veren bendim.birde asi var .diğerleri peşimizden bekliyoruz sağlıklı bebeklerimizle inş.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..hepinizin yazdıklarını okudum..hamile olan arkadaşlarıda tebrik ederim..bendede neredeyse sizde olan tüm belirtiler var..kasıkta batma göğüs ağrısı bel batması..ama bir yandanda korkuyorum ya psikolojikse diye..adetim ocak 13 beklemek çok zor yaa çok istiyorum bebişimi..Allahım duy sesimizii..benimle adeti yakın olan arkadaşlar dertleşelim şu korkuyu atalım üstümüzden ya yoksaa diye korkuyorumm
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..hepinizin yazdıklarını okudum..hamile olan arkadaşlarıda tebrik ederim..bendede neredeyse sizde olan tüm belirtiler var..kasıkta batma göğüs ağrısı bel batması..ama bir yandanda korkuyorum ya psikolojikse diye..adetim ocak 13 beklemek çok zor yaa çok istiyorum bebişimi..Allahım duy sesimizii..benimle adeti yakın olan arkadaşlar dertleşelim şu korkuyu atalım üstümüzden ya yoksaa diye korkuyorumm
asi inşallah seninde sonuçlar güzel çıkar.şimdiye kadar hep hüsrana uğradım.Allah yüzümüzü güldürsün bu sefer.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
asi inşallah seninde sonuçlar güzel çıkar.şimdiye kadar hep hüsrana uğradım.Allah yüzümüzü güldürsün bu sefer.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?