ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

Yeni hamilemiz var ASİ!!! Tebrikler canım..

yalnız keşke hamileler ilk sayfada belirtilse di mi? geçen ay ki başlık daha düzenliydi sanki. burdaadet olanlar ile hamileler pek belli değil.

sagol cnm darısı isteyenlere cnm

yalnız keşke hamileler ilk sayfada belirtilse di mi? geçen ay ki başlık daha düzenliydi sanki. burdaadet olanlar ile hamileler pek belli değil.

evt.ilk müjdeli haber veren bendim.birde asi var .diğerleri peşimizden bekliyoruz sağlıklı bebeklerimizle inş.[/QUOTE]

sendemi hamilesin esmacım o zaman bende cok tebrik ederim seni cnm....
kac haftalık hamilesin ????allah saglıkla kucagına verir bebişini inşallah

nasılsın hayatım evet görüşemedik
adet tarihim bugün 5 ocak yani
tahmin ettiğin gibi ben 4 ocakta yaptım negatif çıktı ama çok moralim bozuldu ya

Üzülme tatlım
Bu ay gelecek meleklerimiz inşallah
Benden bugün leke geldi daha adetime 9 gün var.Azcık peçeteye geldi daha da gelmedi 7-8 saat oldu.Ovulasyon testi kullandım ben bu ay.İnşallah işe yarar.yumurtlayalı 5 gün oldu yerleşme kanaması olabilir mi ki

selam kızlarrr adet olamadım daha bugündü gün çalışmada yapmadık nie gecikiyo anlamadım:S hamile olanlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah geri kalanda hemencecik hamile olsun hayırlısıyla inşallahhh

mrb.canım benimde adetim aralığın 10unda geldi. 29 aralıkta 4-5 damla kahverengi leke geldi ve kesildi normalde 10 ocakta adet olmam lazım ama o leke neydi bilmiyorum. dediğin gibi yerleşme kanamasımıdır nedir

mrb.canım benimde adetim aralığın 10unda geldi. 29 aralıkta 4-5 damla kahverengi leke geldi ve kesildi normalde 10 ocakta adet olmam lazım ama o leke neydi bilmiyorum. dediğin gibi yerleşme kanamasımıdır nedir

Benim de adetim ya 12 ya da 14 ocak adetim inşallah hamileyizdir.Kistim falan da yok daha 2 hafta önce gittim doktora

Benim de adetim ya 12 ya da 14 ocak adetim inşallah hamileyizdir.Kistim falan da yok daha 2 hafta önce gittim doktora

işallah canım ama ben icatı yaparken:78: biraz sorun olmuştu ama tam yumurtlama zamanıydı o günde oyüzden olmadı yine bu ay diyordum. geçenlerde leke gelince şaşırdım hayırlısı bakalım. sen eminsen bence seninki yerleşme lekelenmesidircanım.

selam kızlar yeni katıldım aranıza:80: bende ocak ayında hamiş kalmak istiyorum günüm 19 ocak inşallah olmam

kızlar hamile olanları tebrik ediyorum
sağlıklı hamilelik geçirmelerini diliyorum
bu topic bizede uğurlu gelsin ya.....
bugünü atlattım bakalım kasık ağrım falanda geçti ama
emin değilim ya
inşallah olmamda bende güzel haber veririm bu ay

slm bende yenıyım burda lutfen yardım edın en son adetım 17 aralıktı ve bu ayda ole olmam gerekıoo ve gebelıgın belırtılerıde kan testı yaptırdım fakt negatıf 1.20 cıktı sızce erken dıyemı bole cıktı lutfen yardım edınn...doktor dedıkı adetını bekle dedı ama bu ay cok farklı butun belırtıler var acıl yardım...

evt.ilk müjdeli haber veren bendim.birde asi var .diğerleri peşimizden bekliyoruz sağlıklı bebeklerimizle inş.

sendemi hamilesin esmacım o zaman bende cok tebrik ederim seni cnm....
kac haftalık hamilesin ????allah saglıkla kucagına verir bebişini inşallah[/QUOTE]

evt.ben hamileliğimi erken öğrendim.aralık 30 da asıl sat aralık 5 di erken yumurtladım bu ay tahmin ediyordum .çok şükür. ayın 31 de yaptırmıştım kan testi 63.31 çıkmıştı. bu gün tekrar kan test yaptırdım 453 çıkmış. hasap yapmaktan kafam karıştı valla...

baran tunay bayağı erken yaptırmışsın testi.bence moralini bozma.ayın 17 sat tarihin .arada 13 var.daha bebk olsa bile yerleşmemiş ondan çıkmaz kanda.inş.güzel haberlerini alırız canım.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..hepinizin yazdıklarını okudum..hamile olan arkadaşlarıda tebrik ederim..bendede neredeyse sizde olan tüm belirtiler var..kasıkta batma göğüs ağrısı bel batması..ama bir yandanda korkuyorum ya psikolojikse diye..adetim ocak 13 beklemek çok zor yaa çok istiyorum bebişimi..Allahım duy sesimizii..benimle adeti yakın olan arkadaşlar dertleşelim şu korkuyu atalım üstümüzden ya yoksaa diye korkuyorumm

canım inş psikolojik değildir hamilesindir bişi kalmamış hayırlısı olur inş

merhaba arkadaşım benimde beklemediğim adetimin tarihi 12 ocak...beklemek gerçekten zor..bende kasık ağrısı ve bel ağrısı var ama ben pek hamileliğe yormak istemiyorum çünkü bende bir de bel fıtığı var...kendimi ümitlendirip sonra üzülmek istemiyorum...

umarım hamileyizdir,rabbim buradaki isteyen arkadaşlarımın tümüne nasip etsin...
içini rahat tut nasıl olsa bizde bebişlenicez birgün

evt.ben hamileliğimi erken öğrendim.aralık 30 da asıl sat aralık 5 di erken yumurtladım bu ay tahmin ediyordum .çok şükür. ayın 31 de yaptırmıştım kan testi 63.31 çıkmıştı. bu gün tekrar kan test yaptırdım 453 çıkmış. hasap yapmaktan kafam karıştı valla...[/QUOTE]

hayırlı olsun cnm degerlerin iyi yükseliyor maşallah o zaman hemen hemen aynı sürecte hamileyiz benimki daha kücük olabilir ama bilmiyorum haftaya tekrar kan testi yapıcam ve doktora gidecegim.

asi inşallah seninde sonuçlar güzel çıkar.şimdiye kadar hep hüsrana uğradım.Allah yüzümüzü güldürsün bu sefer.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

asi inşallah seninde sonuçlar güzel çıkar.şimdiye kadar hep hüsrana uğradım.Allah yüzümüzü güldürsün bu sefer.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

sagol inşallah sonuclarım bu sefer iyi cıkar,kücük fındıgımız bizi terk etmez.allahım isteyen herkese ama gercekten isteyen herkese nasip etsin.......

esmacım sen kac haftalık hamilesin şimdi???

kızlar benim göğüslerim cok acıyor dokununca acısı baya sürüyor midem bulanıyor ve başımda cok ağrıyo hiç halim yok ama hiç karnım adet olucakmışım gibi ağrımıyor. bu ne şimddiiiiii:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…