ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

CANIM ÖNCELİKLE İNŞALLAHHHHHHHH POZİTİFF POZİTİFFF ALIRSIN SONUCUNUVE HAMİŞ OLURSUN BİRDE;HAP,İĞNE VB.KULLANDIN MI YOKSA HİÇ BİŞEY DENEMEDİN Mİ BU AY MERAKKKKKK ETTİM

kızlar iyi dilekleriniz için tşk ederim
ama ben dayanamadım bu akşam test yaptım negatif çıktı ya
moralim bozuldu biliyorum erken daha ama
genede buruldum ya

CANIM ÖNCELİKLE İNŞALLAHHHHHHHH POZİTİFF POZİTİFFF ALIRSIN SONUCUNUVE HAMİŞ OLURSUN BİRDE;HAP,İĞNE VB.KULLANDIN MI YOKSA HİÇ BİŞEY DENEMEDİN Mİ BU AY MERAKKKKKK ETTİM

hic birşey kullanmadım canım yarın sabah inşallah sonucumu alırım akşam kan testi icin gittim bakalım artık aslında hic bellirtim yok sadece hafif gögüslerimde agrı var birde gecen hafta adet olacakmışım gibi agrılarım oluyordu ara ara ama olmadımda

genede buruldum ya

üzme tatlı canını pozitif düşün .....hem erken yapmışın testini.
bende 26 aralık 29 ve 31 aralıkta yaptım test hepsi negatifdi adetim daha vardı ve bugün tekrar yaptım ama ikinici cizgi cok silik cıktı ve bugün gittim kan verdim bakalım benim sonuc nasıl olcak cok ümitlenmek istemiyorum ama insan yinede ümitleniyor işte

meraba arkadaşlar inşallah isteyen herkes hamiş olur.Benim bir sorum olacak ben 3aylık igne vurmuştum suresi 2aydır bitti hamile kalmak istiyorum ama bazı arkadaşlar yastık koy diyorlar ben tam beceremiyorum heralde oyle dururken boynum tutuluyo kalakalıyorum birde kalktıktan sonra hepsi akıyo tekrar böylemi oluyo yoksa sıvı içimizde tamamenmi kalıyo öyle dursam nasıl kaç dakika duracam veya başka yöntemlerde var mı yardımcı olun çünkü hamiş olmayı bu ay çok istiyorum regl daha yeni bitti çünkü.....

asi hayırlı haberlerini bekliyoruz.inş.kanda hemen belli oluyor.eğer pozitif çıkarsa birlikte bekleriz beklerimizi.

inşallah hamilesindir canım.iyi haberlerini bekliyoruz bizi mutlaka haberdar et...

arkadaşlar kan testi sonucumu aldım...... 155,3 degerinde cıktı !!!!! sizce bu deger düşük degilmi???

canım hepsi kalmaz zaten içinde,canavarlar yolunu alır merak etme..doktorum bana yarım saat yat yeter dedi.ama ben yine de epey yattım..ama merak etme rabbim yazdıysa yatmasan da olur...

bende deliricem
adetim 4 gün geçti dün test yaptım pozitif kan testi yaptırdım negatif
offfff

genede buruldum ya

Canım selam
Ne zamandır görüşemiyoruzzz
Beklenmeyen adet tarihin ne zaman erken yapmışsındır kesin sen

arkadaşlar kan testi sonucumu aldım...... 155,3 degerinde cıktı !!!!! sizce bu deger düşük degilmi???

Değil değil İnşallah o değerin 2 gün sonra 2 ye katlayacakkkk
Hayırlı olsun tatlım Aallah kucağına da almayı nasip etsin.Bir arkadaşın adet gününden bir gün sonra 110du dört gün sonra 1300lere geldi.
Sen sakin ol ve kendine dikkat ett

hayırlısı olsun canım değerler yüksek adetin kaç gün geçikti

benim adetim kürtajdan sonra düzensizleşti ve hep gec oluyordum iki aydır 38günde bir oldum ve dün 40gün olmuştu kan testi yaptırdım oda 155,3 cıktı .....sence yüksekmi degeri acaba kac haftalık cok merak ediyorum bugün doktora da gidecegim.

sende cok sagol beni rahatlatıyorsunuz böyle .....aslında halen inanamıyorum sanki yokmuş gibi coko tuhaf inşallah yükselir degerlerim ...........isteyen herekesi bebek sahibi yapsın allahım

tabi yüksek 3-4 gün sonra birdaha yaptır bak daha çok artıcak ayyy hamişsin işallah bizde yaşarız. birde ilk önce idrar testi yaptınmı?

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr
çok mutluyum ben ikinci çizgiyi bugünde gördüm silik ama gözle görülüyorr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…