ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

Kızlar bende Yeni Üyeyim Yazdıklarını Okudum İnş Hepinizin Gönlüne Göre İstedgi olur Rabbim SAglıklı Sihatli Versin inş

Merhabalar,
Birşey sormak istiyorum. Benimde beklenmeyen adet tarihim 10 Ocak (Umarım olmaz). Ateşimi ölçüyorum son 1 haftadır 36.6, 36,7 ve 36,8 olarak yükselmeye devam ediyor. Daha fazla dayanamıcam acaba kan tahlili yapsam erkenmi olur, evde kendim test yapmaktan bıktım. Ne dersiniz???

selam kızlarr bebe tıme gebelik testi kullanan varmıııııııııııııııııııııııııııııı

arkadaşlar:)))))))))
sonuçlarımı aldım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:)))))
ama değerlerim 94 mü neymiş anlamadım pek bana yardımcı olurmusunuz

bak gördünmü canım herşeyde vardır bir hayır ............... tebrik ederim canım saglıkla gelir bebişin inşallah

ya girmeyeli bir sürü arkadaş katılmış hoşgeldiniz bütün sorularınızı cevaplamaya çalışalım .Hamişlerimizde çoğalmış esma ,asi ve okuyamadığım bütün hamişler allahım size bağışlasın ve kucağıza sağlıklı sıhatli gelsin

Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya girmeyeli bir sürü arkadaş katılmış hoşgeldiniz bütün sorularınızı cevaplamaya çalışalım .Hamişlerimizde çoğalmış esma ,asi ve okuyamadığım bütün hamişler allahım size bağışlasın ve kucağıza sağlıklı sıhatli gelsin

kan tahlili için erken değil. yapabilirsiniz

Hayırlı olsun canım
gerçekten çok doğru, düşünmemek lazım. bende bu aydan ümitsizim ama regl tarihim yaklaştıkça içimde kıpırtılar oluyor, engellemeye çalışıyorum
bişey merak ettim, ilişkiden sonra 20 dk beklemek gibbi bişey de mi denemediniz acaba??

canım varmı sende bişeyler ?

canım inş psikolojik değildir hamilesindir bişi kalmamış hayırlısı olur inş
inşallah canım psikolojik değildir..ama hiç umudumda kalmadı sanırım adet olacağım kasık ağrılarım başladııAllah sizlere nasip etsin artık sizin güzel haberleriniz bekliyorum:)

öncelikle geçmiş olsun noree'cim seninle aynı günleri beklememek tek güzel şeybendeki tüm belirtiler birden yok oldu ve yerini adet sancılarına bıraktı..bugün bütüngün üzüntüden kendimi temizliğe verdim düşünmiyeyim diye umarım sen hamilesindir canımm senin güzel haberinle seviniriz inşllaah :)Allah tüm isteyenlere kuzucuklarını nasip etsin.. ve o gün bir an önce gelsin yarabbim:)

1 hafta var beklenmeyen adetime test yapsam çıkmaz mı

sakın yapma arkadaşımm...ben bugün o hataya düştüm..ve hayal kırıklığııı...kasık ağrılarım birden kesildi ve sancılarım başladı..bende dayanadım evdede test vardı sabah yaptım ama maleseff..kendi kendime daha erken diyorum ama ben bu ay ofsayt olacağım galiba..ümidim sendeen:)

hamişş olan taze anneler..Tebrik ederim sizlerii..Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşllaah.. çok sevindim bizlerede versin tez zamanda rabbimm..

Hamiş olan arkadaşlar tebrikler allah kucagınıza almayıda nasip etsin.Ben bişey soracam iki sabah uyanıyorum sanki regl olacakmişim gibi agrim oluyor dun çok çok az damla gibi kan geldi şaşırdım hastamı oluyorum diye ama daha reglm 23ünde olacak bu sancı neden olabilir sabah oluyor sonra geçiyor bilen arkadaşlar cevaplara sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…