arkadaşlar:)))))))))
sonuçlarımı aldım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:)))))
ama değerlerim 94 mü neymiş anlamadım pek bana yardımcı olurmusunuz
1 hafta var beklenmeyen adetime test yapsam çıkmaz mı
kan tahlili için erken değil. yapabilirsinizMerhabalar,
Birşey sormak istiyorum. Benimde beklenmeyen adet tarihim 10 Ocak (Umarım olmaz). Ateşimi ölçüyorum son 1 haftadır 36.6, 36,7 ve 36,8 olarak yükselmeye devam ediyor. Daha fazla dayanamıcam acaba kan tahlili yapsam erkenmi olur, evde kendim test yapmaktan bıktım. Ne dersiniz???
evet idrarda da silik çıkmıştı bugün test yaptırdım doktor daha çok küçük dedi dikkat et dedi haftaya muayeneye gel dedi
sanırım 3 haftalık:)
Hayırlı olsun canımBen yaklaşık 8 aydır çabalıyorum:)
En son neyi keşfettim biliyor muusnuz? Olcak mı olmıcak mı, ne zaman yumurtlıcam, tarihi hesaplayım falan derken olmuyor. Herkes bana çok kafana takıyorsun derdi, takmamak mümkün değil derdim. Çünkü insan ister istemez düşünüyo, elde değil. Ama geçen ay, boşverdim. Yani ne yumrutlama günü hesapladım ne de düzenli ilişkiye girdim, hatta bana göre tutması mümkün değildi. Ama işte oldu:)
Size tavsiyem bu kez de hesap kitap yapmadan deneyin derim. Canınız ne zaman isterse o zaman birlikte olun eşinizle.
Çok üstüne düşünce gerçekten olmuyormuş.
İnanıyorum ki hepiniz tadacaksınız bu duyguyu, ben de umarım bu kez kucaklayabileceğim bebeğimi...
Hayırlı olsun canım
gerçekten çok doğru, düşünmemek lazım. bende bu aydan ümitsizim ama regl tarihim yaklaştıkça içimde kıpırtılar oluyor, engellemeye çalışıyorum
bişey merak ettim, ilişkiden sonra 20 dk beklemek gibbi bişey de mi denemediniz acaba??
inşallah canım psikolojik değildir..ama hiç umudumda kalmadı sanırım adet olacağım kasık ağrılarım başladııcanım inş psikolojik değildir hamilesindir bişi kalmamış hayırlısı olur inş
merhaba arkadaşım benimde beklemediğim adetimin tarihi 12 ocak...beklemek gerçekten zor..bende kasık ağrısı ve bel ağrısı var ama ben pek hamileliğe yormak istemiyorum çünkü bende bir de bel fıtığı var...kendimi ümitlendirip sonra üzülmek istemiyorum...
umarım hamileyizdir,rabbim buradaki isteyen arkadaşlarımın tümüne nasip etsin...
içini rahat tut nasıl olsa bizde bebişlenicez birgün
1 hafta var beklenmeyen adetime test yapsam çıkmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?