ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

canım benim kasık ağrılarım hala var,batmalar geçti ama adet ağrısı gibi geliyo arada ve bel ağrısı devam...ama bende pek umutlu değilim...

allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım...

inşallah yaaa sen ne yaptın canımm

Ben bekliyorum 12 ocağı canım
31 aralıkta yumurtladım 3-4 gün sonra akıntı başladı sonra da 5 ocakta kahverengi leke geldi bi kaç kez peçeteye umutlandım biraz ama hayırlısı artık
İnşallah hamilesindir canım yaa

Merhaba arkadaşlar,
ben de araniza yeni katıldım. 9 yasinda bir oglum var. ( O da bir sene sonunda olmustu) Simdi ikinci kez anne olmaya calisiyorum. Yaklasik 1,5 senedir olmuyor ( En son gecen ay rahim filmi cektirdim. . Bakalim bekliyorum. Dun adet tarihimdi. Henüz olmadım. Ama yaklasik 4-5 gündür de kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum....
Bakalim eğer bugün de olmazsa yarın kan testi yaptırmayı düsünüyorum.
Allah her isteyene, hayirli, sağlıklı evlatlar versin ne diyeyim..Gercekten cok zor bu işler !

çok zor ama inşallah hamileyimdir.canım inşallah sende ve ocağı bekleyen diğerleride hayırlısıyla hamile olsun.umarım yerleşmiştir bebişin

canım benimde reglim 21inde senden 2 gün önce benimde kasıklarımda ve belimde ağrı var neden bilmiyorum

çok zor ama inşallah hamileyimdir.canım inşallah sende ve ocağı bekleyen diğerleride hayırlısıyla hamile olsun.umarım yerleşmiştir bebişin

Güzelim bak hatırladım ben kullandım o testi ama benim kaset gibi değil de hani şerit gibi olanlar var ya onlardandı
Ben de bariz negatif çıkmıştı yani doğru olma ihtimali çok yüksek.Hadi kan testi yaptırrrrrrrrr

ayyy heycanlandım ama kan testi yok burda kocacım razı olursa sağlık ocağında idrar yaptırayım bari:S

Özellikle saat tutup, bacaklarımı da havaya kaldırıp beklemedim. Bir süre dinlendim diyelim:)

Arkadaşlar,

Bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim. Belki bir çoğunuz da biliyorsunuz, ama olsun bilmeyenler faydalansın.

Erken dönemde test yaptırmak sadece sizi yıpratıyor. Adet tarihinizde veya daha sonra test yaptırırsanız daha az hayal kırıklığı yaşarsınız. Çünkü biliyorsunuz ki, döllenmiş olan yumurtaların %50'si adet döneminde, mükemmel olmadığı gerekçesiyle, adetle birlikte atılıyor. Yani erken dönemde test yaptırmış olsanız ve pozitif çıkmış olsa bile, adet döneminde bu hamileliği yitirme olasılığınız %50. Hiç küçümsenecek bir rakam değil. Biliyorum kolay değil, ben de yaşadım ama azıcık sabretmeyi deneyin, kendinizi daha fazla üzmeyin...

SANA YAZDIM WC YE GİTTİM KIRMIZI AMA ANLAMADIM İLK 5 DK DA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI 3 SAAT SONRA ADET OLDUM:s

Kimyasal gebelik olabilir tatlım üzülme lütfen.Ben de yaşadım aynı senin gibiydi adetim 4-5 gün geccikti kan idrar pozitif amaertesi gün adet geldi
İnşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz

SANA YAZDIM WC YE GİTTİM KIRMIZI AMA ANLAMADIM İLK 5 DK DA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI 3 SAAT SONRA ADET OLDUM:s

Şimdi bir şey okudum bu forumda yine.Kız hamileymiş yani test yapmış çift çizgi çıkmış ama kan testi yaptırmamış sonra kanaması başlamış doktora gitmiş gebesin ama kistin var demiş.
Sen bş doktora gitsene

Slm arkadaşlar ben de yenilerdenim.6aylık evliyiz ve bu ay ilk kez denedik bebek için.Aslında emin de değilim,erken mi karar verdik acaba?Eşim çok istiyo ben de istiyorum ama bir yandan da korkuyorum.Hakkımızda hayırlısı...
Benim beklenmeyen adet tarihim 20 ocak.
Bakalım mevlam neyler neylese güzel eyler...
Bu arada özel bir yöntem var mı bu dönemde uygulanacak?

kimyasal gebelik olabilir tatlım üzülme lütfen.ben de yaşadım aynı senin gibiydi adetim 4-5 gün geccikti kan idrar pozitif amaertesi gün adet geldi
inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz
canım yada öylesine bir gecikmeydi ve anlatıldığı gibi test markası hatalı sonuç veriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…