sakın yapma arkadaşımm...ben bugün o hataya düştüm..ve hayal kırıklığııı...kasık ağrılarım birden kesildi ve sancılarım başladı..bende dayanadım evdede test vardı sabah yaptım ama maleseff..kendi kendime daha erken diyorum ama ben bu ay ofsayt olacağım galiba..ümidim sendeen:)
Günaydın kızlarrr test yaptım ImageShack® - Online Photo and Video Hosting böyle çıktı ama teste güvenilir deil diyorlar bebe time test
??????????????????????????
Güzelim test hakkında bir şey bilmiyorum epey çıkmış 2.çizgi.Bence doğrudur inşallah doğrudur.
inşallah yaaa sen ne yaptın canımm
Ben bekliyorum 12 ocağı canım
31 aralıkta yumurtladım 3-4 gün sonra akıntı başladı sonra da 5 ocakta kahverengi leke geldi bi kaç kez peçeteye umutlandım biraz ama hayırlısı artık
İnşallah hamilesindir canım yaa
Hamiş olan arkadaşlar tebrikler allah kucagınıza almayıda nasip etsin.Ben bişey soracam iki sabah uyanıyorum sanki regl olacakmişim gibi agrim oluyor dun çok çok az damla gibi kan geldi şaşırdım hastamı oluyorum diye ama daha reglm 23ünde olacak bu sancı neden olabilir sabah oluyor sonra geçiyor bilen arkadaşlar cevaplara sevinirim
çok zor ama inşallah hamileyimdir.canım inşallah sende ve ocağı bekleyen diğerleride hayırlısıyla hamile olsun.umarım yerleşmiştir bebişin
Güzelim bak hatırladım ben kullandım o testi ama benim kaset gibi değil de hani şerit gibi olanlar var ya onlardandı
Ben de bariz negatif çıkmıştı yani doğru olma ihtimali çok yüksek.Hadi kan testi yaptırrrrrrrrr
ayyy heycanlandım ama kan testi yok burda kocacım razı olursa sağlık ocağında idrar yaptırayım bari:S
Yaptır tabi
Böyle beklemek insanı yıpratıyor sadece en azından emin olursun her şeyden
Hayırlı olsun canım
gerçekten çok doğru, düşünmemek lazım. bende bu aydan ümitsizim ama regl tarihim yaklaştıkça içimde kıpırtılar oluyor, engellemeye çalışıyorum
bişey merak ettim, ilişkiden sonra 20 dk beklemek gibbi bişey de mi denemediniz acaba??
SANA YAZDIM WC YE GİTTİM KIRMIZINasıl yani
Test mi yaptrdın nerden anladın
SANA YAZDIM WC YE GİTTİM KIRMIZIAMA ANLAMADIM İLK 5 DK DA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI 3 SAAT SONRA ADET OLDUM:s
SANA YAZDIM WC YE GİTTİM KIRMIZIAMA ANLAMADIM İLK 5 DK DA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI 3 SAAT SONRA ADET OLDUM:s
canım yada öylesine bir gecikmeydi ve anlatıldığı gibi test markası hatalı sonuç veriyor...kimyasal gebelik olabilir tatlım üzülme lütfen.ben de yaşadım aynı senin gibiydi adetim 4-5 gün geccikti kan idrar pozitif amaertesi gün adet geldi
inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?