ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yoğunlaşmassa bi idrar testi yaptıraayım bari ne ilginç şeyler oluyor yaaa bekarlık sultanlıkmış valla kaygısızzzz:))))))))9

baran tunay bayağı erken yaptırmışsın testi.bence moralini bozma.ayın 17 sat tarihin .arada 13 var.daha bebk olsa bile yerleşmemiş ondan çıkmaz kanda.inş.güzel haberlerini alırız canım.
cvp verdıgın ıcn tesekkurler evet erken yaptırdım ama napım cok sabırsızım yanı ısteıorum bebek olmasını ama herkese saglıklı ve hayırlısını versın rabbım ins gusel hbrler verırım sızlere ısteyen herkese verırsın rabbım ..

aramıza hoşgeldin
korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı kullandıysan en az 3 ay beklemelisin. onun dışında özel olarak yapacak bişey yok. e tabi ovulasyon tarihini hesaplayıp o tarihlerde ilişkiye girmek gebelik şansını yükseltiyor

slm kızlaarr az önce wc ye gittimm yumurta akı gibi akıntım geldı acaba yumurtlama belirtisimi
pek anlamıyrm ben buişlerden bilginize ihtıyacm var

slm kızlaarr az önce wc ye gittimm yumurta akı gibi akıntım geldı acaba yumurtlama belirtisimi
pek anlamıyrm ben buişlerden bilginize ihtıyacm var
yumurtlama belirtisi canım bundan sonraki 4 gün içinde yumurtlıcaksın demek sıkı çalış:)))))))))

yumurtlama belirtisi canım bundan sonraki 4 gün içinde yumurtlıcaksın demek sıkı çalış:)))))))))

teşekkür edEriM cnm cevabın için ALLAHIM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZN inşş seninde rahım filmin ve butun kontrellerin olumlu olsuun

Canımız sağ olsun..Allah hastalık vermesin canımcım...inşllah bizde bidahaki aya hamiş oluruz hayırlısı neyse o olsun artık diyeceğim...

Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım,doğal yöntemlerle korunduk.Bakalım adet tarihim 20 ocak,nolcak...

Canımız sağ olsun..Allah hastalık vermesin canımcım...inşllah bizde bidahaki aya hamiş oluruz hayırlısı neyse o olsun artık diyeceğim...

amin canım....daha sürem dolmadı...adet sancısı gibi ağrı eltimde de olmuştu hamile kaldığını öğrenmeden önce,yani o regl olcak diye beklerken hamile olduğunu öğrendi...

darısı başımıza

Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım,doğal yöntemlerle korunduk.Bakalım adet tarihim 20 ocak,nolcak...

daha var senin regline bence bolbol çalışmalar yapın yumurtlama zamanlarında bilhassa tutma olasılığı daha yuksek benimde reglıme 10 gün kaldı bakalım hayırlısı hakkımızda

gelmedi cnm
dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı
moralim bozuldu
eşimde erken bekle biraz diyo
ne bilim ya offffff

Seninle aynı durumdayız.. Benimde regl tarihim 6 ocak ve hala bekliyorum. Ama bende geç döllenme var bu ay doktor takibindeydim. Reglimin 20 günü yumurtam çatladı dr eğer gebelik oluşursa en erken kanda 12 gün sonra öğrenebilirsin dedi. Buda zaten regli tarihinin 3 gün sonrasına geliyor. Sen idrar testini erken yaptırmışsın eğer benimle aynı durumdaysan 2-3 gün daha bekleyip idrar testi yap bence. Benim bugün 12 günüm ve biraz önce kan testi yaptırdım saat 5 de sonucu alıcam. Umarım güzl haberler veririm size..:))

merhaba hala reglin gelmemiş inşş gec döllenme falandır hiç gecikme olurmuydu pekı

hayır canım hiç gecikmem olmazdı
o yüzden zaten şüpheleniyorum
bu sabah idrar testi yaptım
gçlge gibi ikinci çizgi çıktı
acaba erkenmi hala bugün gecikmemin üçüncü günü
hala arada birde midem bulanıyo

hadi cnm inşallah
hamile haberini verirsin bize
bende bu sabah test yaptım
gölge gibi ikinci çizgi çıktı acaba halamı erken anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…