aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yoğunlaşmassa bi idrar testi yaptıraayım bari ne ilginç şeyler oluyor yaaa bekarlık sultanlıkmış valla kaygısızzzz:))))))))9Şimdi bir şey okudum bu forumda yine.Kız hamileymiş yani test yapmış çift çizgi çıkmış ama kan testi yaptırmamış sonra kanaması başlamış doktora gitmiş gebesin ama kistin var demiş.
Sen bş doktora gitsene
cvp verdıgın ıcn tesekkurler evet erken yaptırdım ama napım cok sabırsızım yanı ısteıorum bebek olmasını ama herkese saglıklı ve hayırlısını versın rabbım ins gusel hbrler verırım sızlere ısteyen herkese verırsın rabbım ..baran tunay bayağı erken yaptırmışsın testi.bence moralini bozma.ayın 17 sat tarihin .arada 13 var.daha bebk olsa bile yerleşmemiş ondan çıkmaz kanda.inş.güzel haberlerini alırız canım.
aramıza hoşgeldinSlm arkadaşlar ben de yenilerdenim.6aylık evliyiz ve bu ay ilk kez denedik bebek için.Aslında emin de değilim,erken mi karar verdik acaba?Eşim çok istiyo ben de istiyorum ama bir yandan da korkuyorum.Hakkımızda hayırlısı...
Benim beklenmeyen adet tarihim 20 ocak.
Bakalım mevlam neyler neylese güzel eyler...
Bu arada özel bir yöntem var mı bu dönemde uygulanacak?
yumurtlama belirtisi canım bundan sonraki 4 gün içinde yumurtlıcaksın demek sıkı çalış:)))))))))slm kızlaarr az önce wc ye gittimm yumurta akı gibi akıntım geldı acaba yumurtlama belirtisimi
pek anlamıyrm ben buişlerden bilginize ihtıyacm var
yumurtlama belirtisi canım bundan sonraki 4 gün içinde yumurtlıcaksın demek sıkı çalış:)))))))))
evet canım bayaa yoğun yarın hormon testleri yaptırcam cumayada rahim filmi bakalım ne var neyokkNoldu senin durum canım yoğunlaştı mı adetin?
yumurtlama belirtisi canım bundan sonraki 4 gün içinde yumurtlıcaksın demek sıkı çalış:)))))))))
kızlar nasılsınız
ya beklemek berbat bişey ya
kafayı yemek üzereyim
Glmedi mi hala
Git bi kan testi yaptır canım yaaaa merak etmekten daha iyidir
canım benim kasık ağrılarım hala var,batmalar geçti ama adet ağrısı gibi geliyo arada ve bel ağrısı devam...ama bende pek umutlu değilim...
allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım...
Canımız sağ olsun..Allah hastalık vermesin canımcım...inşllah bizde bidahaki aya hamiş oluruzhayırlısı neyse o olsun artık diyeceğim...
gelmedi cnm
dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı
moralim bozuldu
eşimde erken bekle biraz diyo
ne bilim ya offffff
Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım,doğal yöntemlerle korunduk.Bakalım adet tarihim 20 ocak,nolcak...
gelmedi cnm
dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı
moralim bozuldu
eşimde erken bekle biraz diyo
ne bilim ya offffff
merhaba hala reglin gelmemiş inşş gec döllenme falandır hiç gecikme olurmuydu pekı
Seninle aynı durumdayız.. Benimde regl tarihim 6 ocak ve hala bekliyorum. Ama bende geç döllenme var bu ay doktor takibindeydim. Reglimin 20 günü yumurtam çatladı dr eğer gebelik oluşursa en erken kanda 12 gün sonra öğrenebilirsin dedi. Buda zaten regli tarihinin 3 gün sonrasına geliyor. Sen idrar testini erken yaptırmışsın eğer benimle aynı durumdaysan 2-3 gün daha bekleyip idrar testi yap bence. Benim bugün 12 günüm ve biraz önce kan testi yaptırdım saat 5 de sonucu alıcam. Umarım güzl haberler veririm size..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?