ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

bugun tam 4 gün oldu reglim gecikeli ama ben test yaptım
pozitif kısmında mavı renkte kıl kadar bi cizgi çıktı

ne nu şimdii kafam karıştı heralde test hatalı ilk dk da cıktıı ptesi kan tahlılı vercem olmazsamm

emel canım yaaaaaaaaaa yarında sabah idrarınla test yap meraklandım bak şimdi yap yaaaaaaa

emel canım yaaaaaaaaaa yarında sabah idrarınla test yap meraklandım bak şimdi yap yaaaaaaa

şartladım kendimi elacıııımmm ptesi kan tahlılı yaptırana kadr
beklıcm ilkkez gördüm böyle mavi çizgi hiçte duymadım
bisey konmus gibiydı elımle baktım dayanamadım resmen duruyodu
amaaaaannn beeeee hamış kalsa vallahı mide bulantılarına bile
razıyııım

ya bu belirsizlik çok kötü bişey insan ne yapcagını bilmiyor neyse hadi bakalım pazartesi haber et

Benim de adetime 6 gün var ve şu anda migrenim tuttu. Korkumdan ilaç da alamıyorum. Hani belli olsa ona göre davranır insan.. Çok zormuş yaa..

Selam arkadaşlar;
5 aylık deneme yanılma sonunda 5 hafta 1 günlük hamileymişim :) Dilerim tüm isteyenlere allah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır.

Meraba arkadaşlar benimde adet tarihim 26sında ve olacakmıım olmayacakmıyım diye kendimi yedim bitirdim inşallah olmam allah tüm isteyenlere bebişleri nasip etsin

bayanlar beklemek gercekten cok zor ama bundada bi hayr vardır
umutsuzluk yooookkk elbett anne olacağızzz

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 1 senedir çocuk düşünüoruz bu ay reglm 15 gün geçti 5. gün test yPTIM evde negatif ti 10 günden beri yapmadm sizce geç döllenme olmuş olabilir mi hiç rglm bu kadar gecikmemiş ti 10 gün önce dktra gttm yumurtan dün yada bugün çatlamış dedi şimdi test yapsam kesin sonuç verrr mi hamişmym acaba hiçbi belirtide yok göğslerimn sızlaması dışında :18:

Son düzenleme:

bence hala regli olmadıysan geç döllenme olabilir inşşş hamişsndir
kan tahlili yaptır direk kesin sonuç verirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…