tatlım bndede adet yada gebelik belirtisi yok şu an,sadece iştahım kapandı yemek yiyemiyorum ..o belli olmuyor bazen yani..
herşey nsp kısmettt yaaa bakalımmm hayırlıssııı
dr gittinde sonuçlarını yazz beklermmm aaaa
aynen beklıcm ptesiye kdr veririm cnm haber vermemmı
ama sankııı hiç umudum yokkkk yaaaaaaaaaa
karamsar olmak yok
çokda fazla düşünme canım
hayırlısı neyse o olsun
nasip ne zamansa o zaman artık:)))
tATlım dayanamadım kan testi yaptırdım ama biras geçe kaldı sonuç doktora gösteremedimdeğer 191,18 çıktı hala emin değilim bu ne ki acaba ???:)bu gecede uyku yok bana...:97:
bugun tam 4 gün oldu reglim gecikeli ama ben test yaptım
pozitif kısmında mavı renkte kıl kadar bi cizgi çıktı
ne nu şimdii kafam karıştı heralde test hatalı ilk dk da cıktıı ptesi kan tahlılı vercem olmazsamm
emel canım yaaaaaaaaaa yarında sabah idrarınla test yap meraklandım bak şimdi yap yaaaaaaa
şartladım kendimi elacıııımmm ptesi kan tahlılı yaptırana kadr
beklıcm ilkkez gördüm böyle mavi çizgi hiçte duymadım
bisey konmus gibiydı elımle baktım dayanamadım resmen duruyodu
amaaaaannn beeeeehamış kalsa vallahı mide bulantılarına bile
razıyııım
anne olmak istyorum artık çok zor ya beklemek
Selam arkadaşlar;
5 aylık deneme yanılma sonunda 5 hafta 1 günlük hamileymişim :) Dilerim tüm isteyenlere allah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır.
ya bu belirsizlik çok kötü bişey insan ne yapcagını bilmiyor neyse hadi bakalım pazartesi haber et
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 1 senedir çocuk düşünüoruz bu ay reglm 15 gün geçti 5. gün test yPTIM evde negatif ti 10 günden beri yapmadm sizce geç döllenme olmuş olabilir mi hiç rglm bu kadar gecikmemiş ti 10 gün önce dktra gttm yumurtan dün yada bugün çatlamış dedi şimdi test yapsam kesin sonuç verrr mi hamişmym acaba hiçbi belirtide yok göğslerimn sızlaması dışında :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?