ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

bence hala regli olmadıysan geç döllenme olabilir inşşş hamişsndir
kan tahlili yaptır direk kesin sonuç verirrr

canm birşey daha sorucam 10 gün önce doktora gittiğimde yumurtan çatlamış olabilir büyük ihtimal çatlamış yada çatlıck dedi acaba 18mm olup çatlamama gibi bi durum olur mu

canm birşey daha sorucam 10 gün önce doktora gittiğimde yumurtan çatlamış olabilir büyük ihtimal çatlamış yada çatlıck dedi acaba 18mm olup çatlamama gibi bi durum olur mu

yumurtaan çatlamıştır ondanda reglinde gecıkme yada tahmini geç döllenme olur
bence bi kan tahlili yaptı hiç olmazsa kafan rahatolsun :18:

yumurtaan çatlamıştır ondanda reglinde gecıkme yada tahmini geç döllenme olur
bence bi kan tahlili yaptı hiç olmazsa kafan rahatolsun :18:

2 gün daha beklicm pazartesi kan tahlili yaptırırım artık sonucu yazarım yardımın için teşekkürler

benimde çarşamba günü adet tarihim bende kesin regli olucam bu ay

Selam arkadaşlar;
5 aylık deneme yanılma sonunda 5 hafta 1 günlük hamileymişim :) Dilerim tüm isteyenlere allah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır.

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına

slm kızlar geçenlerde bi sürü soru işaretiyle size başvurdum,sağolun bni çk rahatlattınız...sonunda öğrendim darısı başınıza canlarım bnm :) 2 hftalk hamleym kan testinde çktı...:))inşallah kurban olduğum allah isteyen herkese nasip eder...

tebriiklerrrr cnm çook sewinddiim daha çook yeniymişşşş
bende hala regli olmadım sabah test yapcm
haber veririmm cnm pozitiiiff olssun yaaaaaaaaaa
ama umutsuuzzz vakaaaa beenn

bende kalmak ıstıyordum ama ne yazıkkı test yapdım negatıf
umarım Allah herkese nasıp eder

canım benim çok sevindim yaaaa ayyy ne güzel bi duygu sag selamett gelişir inşallah darısı bize inşallah

merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı rahimde yara ve vajinada enfeksiyon varmış sizce bunlar hamile kalmaya engelmi

doktorum bu konuda bişey demedi daha doğrusu o an sormak aklıma gelmedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…