bence hala regli olmadıysan geç döllenme olabilir inşşş hamişsndir
kan tahlili yaptır direk kesin sonuç verirrr
canm birşey daha sorucam 10 gün önce doktora gittiğimde yumurtan çatlamış olabilir büyük ihtimal çatlamış yada çatlıck dedi acaba 18mm olup çatlamama gibi bi durum olur mu
yumurtaan çatlamıştır ondanda reglinde gecıkme yada tahmini geç döllenme olur
bence bi kan tahlili yaptı hiç olmazsa kafan rahatolsun :18:
2 gün daha beklicm pazartesi kan tahlili yaptırırım artık sonucu yazarım yardımın için teşekkürler
benimde reglim gecikti 5gün bende ptesi yada salı kan tahlili vercem
bol şans ikimizedeee
adet düzensizliğin var mıydı ilk defamı gecikti
yoktu 1 gün yada2 gün okadar
ama bilmiyorm cok kafaya takmaktan gecikti bence
emelcim sen daha olmadınmı regl?:26:
hayıır olmadım elacıııımm yaaaaa
ama kasıklarıııım ağrıyooooo olcam kesiinnn
benimde geçen ay 5 gün gecikmişti psikolojikte oluyo yaaaaaaa bugün kaçıncı günün:44::44:
Selam arkadaşlar;
5 aylık deneme yanılma sonunda 5 hafta 1 günlük hamileymişim :) Dilerim tüm isteyenlere allah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır.
tebriiklerrrr cnm çook sewinddiim daha çook yeniymişşşşslm kızlar geçenlerde bi sürü soru işaretiyle size başvurdum,sağolun bni çk rahatlattınız...sonunda öğrendim darısı başınıza canlarım bnm :) 2 hftalk hamleym kan testinde çktı...:))inşallah kurban olduğum allah isteyen herkese nasip eder...
slm kızlar geçenlerde bi sürü soru işaretiyle size başvurdum,sağolun bni çk rahatlattınız...sonunda öğrendim darısı başınıza canlarım bnm :) 2 hftalk hamleym kan testinde çktı...:))inşallah kurban olduğum allah isteyen herkese nasip eder...
merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı rahimde yara ve vajinada enfeksiyon varmış sizce bunlar hamile kalmaya engelmi[/QUOTE
canım doktorun ne diyor hiç bir fikrim yok:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?