arkadaşım vajinismus sorunu bendede vardı. biz kendimiz çözdük olayı. sen nasılsın? tedavinin faydası oldumu? şimdi rahatmısın? bebek içinde hiç acele etme. yaşın kaç bilmiyorum ama zamana bırak. zaten tamamen hazırım dediğin nokta yok aslında. bende istememe rağmen korkuyorum. nasıl olacak diye. onun sorumluluğunu almak zor tabi. yorulacaksın,yıpranacaksın. ama olsun kucağına aldınmı bunların hepsini unutursun. anne olan arkadaşlarım ne kadar yourucu olsada çocuk bambaşka birşey diyolar. bu kadar anne aynı şeyi söylediğine göre bence haklılık payı vardır. o yüzden korkuya yer verme sadece zamana bırak.
acaip zormuş yaşayan bilir ama bakalım ne tedavisi gördün cnm gecmş olsn bendede troit var hergü içmm gereken ilacım var aama dr düşmş dedi değerm iimş yanı cocuk yapmayı engellıyo diye hergn içiyrm
kızlar bi sorum olacak. sömestr tatiline memlekete gideceğim ve 3 tane alınması gereken benim var.tahmini olarak subat başı aldıracağım. bu süreç içinde bu ay çalışmalar yapacağız bi dahaki ay ocak 25 adet tarihim. yani benlerimi aldırana kadar belli olur değilmi hamile olup olmadığım. kan testi falan. çünkü üzerine bir hafta geçecek. ne dersiniz. adetimden sonra 1 haftaya kadar öğrenirim değilmi sonucu?
kızlar kimse yokmu
3 gün kaldı heycandan ölcem ben ya...
ben vrım cnm kocam evde oldu için arada bakıyrm heyecan dorukta desene test yapcan mı az kalmış yada bekle günün gecmeden yapma tabi durabilitrsennn
kızlar kimse yokmu
3 gün kaldı heycandan ölcem ben ya...
bu ay bebiş dolar bu topikkk inşşşşşgeçmiş olsun çelebi benide ak benlerini aldırıyo ama tekrar cıkıyo umarım seninki böle deildir kan testinde belli olur bebiş varsa cnm o zmn amelıyat ertelencekmı
kıslar bende vajinismus hastasıydım
eylül ayında çözdüm çok şükür
4 aydır bebek denememe rağmen olmuyo
bir ay kimyasal gbelik geçirmiştim ama(
benide listeye alırmısınız
5 ocak
inşallah 2011 isteyen herkese bol bebişli gelir
geldim canım. iyiyim sen nasılsın? bende çok merak ediyorum. hadi bakalım. çarşamba bir an önce gelsin.öğrenince sonucu hemen yaz. bu arada yokmu hiç belirtiler?
Slm canım bende senle aynı durumdayım vajinumuşu nisan ayimda yendim ve hiç korunmadan bebek istiyorum ama 10. Denemem bu ay hala yok ama inşallah olucak hepimizin dileği kabul olacak
Hıım sen yinede çok fazla kullanma jeli banada dr bebe yağı önerdi aldım ama sadece bir kere kullandım çünki hiç hoşuma gitmedi zaten gerekte kalmadı inşallah sende tamamen atlatırsingeçmiş olsun canım
birde benim korkum ben hala jel kullanarak yapıyorum
ne kadar sevişmeyi uzunda tutsam ıslaklık olmuyo
doktora sordum su bazlı jeller engel değil dedi
çok kullanmıyorum ama genede kullanmak durumundayım
sende sıkma canını allah elbet bizimde yüzümüzü güldürür
selam herkese umarım iyisinizdir...
ya ben bişey sorucam yumurtlama döenminde yumurta akı gibi bir akıntı geliyo diyolar yaa... şimid o akıntı geldiği günmü yumurtlamış oluyoruz yoksa sonraki günmü??
Hıım sen yinede çok fazla kullanma jeli banada dr bebe yağı önerdi aldım ama sadece bir kere kullandım çünki hiç hoşuma gitmedi zaten gerekte kalmadı inşallah sende tamamen atlatırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?