ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

tdavinin faydası oldu cok şükür atlattık... bir iki ay daha gecsin bakalım biraz daha kafamı rahatlatmam gerek sanırım başka sorunlarımda var.. banada herkes rızkıyla gelir büyür gider diyor ama düşününce bi tuhaf oluyorum bir o kadar da istiyorum.. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize..

kızlaaaaarr tünaydınmı deseeem neeeeherkessin eşi evde galıbaa ondann kimsecikleeerr yoookkk
barri boşboş durmayalımm çalışalıımm

tünaydın canım.ee malum hafta sonu kocalar evde. bide geç kalkıyoz.kahvaltı falan derken. ben şimdi kahvaltı masasında yazıyorum valla. benim çalışmalar daha başlamadı ama bende hafta sonuna enerji topluyorum

kızlar bi sorum olacak. sömestr tatiline memlekete gideceğim ve 3 tane alınması gereken benim var.tahmini olarak subat başı aldıracağım. bu süreç içinde bu ay çalışmalar yapacağız bi dahaki ay ocak 25 adet tarihim. yani benlerimi aldırana kadar belli olur değilmi hamile olup olmadığım. kan testi falan. çünkü üzerine bir hafta geçecek. ne dersiniz. adetimden sonra 1 haftaya kadar öğrenirim değilmi sonucu?

canım ben bebek için tedavi görmedim
vajinismus için tedavi gördüm
başardım başaralıda bebek için uğraşıyorum bakalım hayırlısı
allah ne zaman derse o zaman artık

merhaba canım nasılsın
merak etme bence kan tahlilinde belli olur
canını sıkma o yüzden

bu ay bebiş dolar bu topikkk inşşşşş geçmiş olsun çelebi benide ak benlerini aldırıyo ama tekrar cıkıyo umarım seninki böle deildir kan testinde belli olur bebiş varsa cnm o zmn amelıyat ertelencekmı

ben vrım cnm kocam evde oldu için arada bakıyrm heyecan dorukta desene test yapcan mı az kalmış yada bekle günün gecmeden yapma tabi durabilitrsennn

canım dayanamam ki büyük bi ihtimal yarın yaparım gibi
ama bugün kasıklarımda adet olcakmışım gibide ağrı var ya
kafayı yiycem acaba adetmi olcam ki

canım benimkiler siyah benler. tehlike yaratabilecek tarzda. kökünden aldırıyom ben. eğer olursa ertelemek zorunda kalacam. ama doktorda yaza kadar aldır bekletme diyor. ne yapsam bilemiyorum aslında. ak benleri ne oluyo canım ?

Slm canım bende senle aynı durumdayım vajinumuşu nisan ayimda yendim ve hiç korunmadan bebek istiyorum ama 10. Denemem bu ay hala yok ama inşallah olucak hepimizin dileği kabul olacak

geldim canım. iyiyim sen nasılsın? bende çok merak ediyorum. hadi bakalım. çarşamba bir an önce gelsin.öğrenince sonucu hemen yaz. bu arada yokmu hiç belirtiler?

bende iyiyim canım
valla belirti varda bugün hep kasıklarım ağrıyo
sanırım adet belirtileri başladı ya
hoş 10 günden beri böle ara ara kasıklarım ağrıyo ama
ne bilim ya
offffffffffffffffff

Slm canım bende senle aynı durumdayım vajinumuşu nisan ayimda yendim ve hiç korunmadan bebek istiyorum ama 10. Denemem bu ay hala yok ama inşallah olucak hepimizin dileği kabul olacak

geçmiş olsun canım
birde benim korkum ben hala jel kullanarak yapıyorum
ne kadar sevişmeyi uzunda tutsam ıslaklık olmuyo
doktora sordum su bazlı jeller engel değil dedi
çok kullanmıyorum ama genede kullanmak durumundayım
sende sıkma canını allah elbet bizimde yüzümüzü güldürür

Hıım sen yinede çok fazla kullanma jeli banada dr bebe yağı önerdi aldım ama sadece bir kere kullandım çünki hiç hoşuma gitmedi zaten gerekte kalmadı inşallah sende tamamen atlatırsin

selam herkese umarım iyisinizdir...
ya ben bişey sorucam yumurtlama döenminde yumurta akı gibi bir akıntı geliyo diyolar yaa... şimid o akıntı geldiği günmü yumurtlamış oluyoruz yoksa sonraki günmü??

selam herkese umarım iyisinizdir...
ya ben bişey sorucam yumurtlama döenminde yumurta akı gibi bir akıntı geliyo diyolar yaa... şimid o akıntı geldiği günmü yumurtlamış oluyoruz yoksa sonraki günmü??

o geldikten sonraki 24 saat içinde diye biliyorum ben
ama emin değilim cnm

Hıım sen yinede çok fazla kullanma jeli banada dr bebe yağı önerdi aldım ama sadece bir kere kullandım çünki hiç hoşuma gitmedi zaten gerekte kalmadı inşallah sende tamamen atlatırsin

bebe yağı zararlı dedi doktor bana
ya zaten çok fazla kullanbmıyorum az bir miktar kullanıyorum
inşallah bırakabilirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…