selam herkese en son adet tarihim 02 aralık beklediğim tarih 03 ocaktı 31 aralıkta test yaptırdım 437.76 çıktı anlamadım çokmu yüksek çıktı kaç günüdür midem bulanıyor bugün hiç bulanmadı korkuyorum hepnize sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim benimkide tamamına erdirsin inşallah
selam kızlar, ilk defa bu foruma yazıyorum. benim vajinismus sorunum vardı ve tamamen atlattığımı söyleyemem. sorunu atlatmak için bebek isteğim etkili oldu ve ancak eşimin üstünde olduğum ilişki pozisyonunda birleşme gerçekleşiyor. yumurtlama dönemimde olduğumu hesapladığım gün eşimle üstte olduğum pozisyonda ilişki gerçekleşti. sizce bu bebek için uygun bir pozisyonmudur. sat dönemim 9 -10 ocak gibi ..sizce hamileliğin ilk belirtileri nedir tabii regly gecikmesi dışında.. bilgileriniz için çook teşekkür
bu beklenmeyen adet kanaması dimi en son gördüğümüz tarih değil.benm önümüzdeki regl günüm 27 ocak .
kızlar az önce bir test yaptım ikinici cizgi cok acıkda olsa görünüyordu .....
ama ben yinede cok ümitlenmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye.kan testi yapsam cıkar demi???
beklenen adet 2.ocak yani tahminle cünkü ben bu aralar düzensiz oluyorum ama iki aydır 38günde bir oldugum icin hesap yapınca 2.ocak oluyor bugün 40gün oluyor adetim gelmiyeli.......
inşallah öyledir öglenden sonra saglık ocagına gidecegim hayırlısı .... gecenlerde yani ekim ayında daha adetime varken test yapmıştım ikinci yine sılık cıkmıştı tekrar yapmıştım tek cızkmıştı peşine hemen hastalandım o yüzden fazla ümtilenmek istemiyorum....
bu sefer adetim gecti ve ikinci sılık cıktı yine bakalım.hakkımızdan hayırlısı
kızlar bir günüm kaldı heycan dorukta
kasık ağrılarım falan geçti
acaba varmı diye düşünmeden edemiyorum ya
test yapmadım ama dayanıcam
inşallah yarında olmam ya
dua edin lütfen...
kızlar bir günüm kaldı heycan dorukta
kasık ağrılarım falan geçti
acaba varmı diye düşünmeden edemiyorum ya
test yapmadım ama dayanıcam
inşallah yarında olmam ya
dua edin lütfen...
merhaba bende 14/12/2010 da aşılamam oldu 15 gün sonra bhcg yaptırdım 1,42 çıktı.4 gün sonra tekrar yaptırdım 0,54 gebe değilim yani şimdi 2, aşılama olmanı zamanımı bekliyorum yani teee 3 şubat adet olucak 7 gün ordan iğneler falan 15 gün de sonuç bekle mart başı sonuç öğrenme umarım olur ya,artık manevi olarak çok yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?