ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

canım sen galıba bekledıgın tarıhle sat tarıhın arasında 31 gun oluyo her zaman öylemi oluyosun yoksa yanlış mı yazdın bende adetıme 4 gun kala hamıle oldugumu öğrendım 41 dı sankı senın bıraz fazla gıbı ama bır doktora sorsaydın bence bıraz fazla ama 28 gunde bır oluyosan adet normal canım ama 31 32 gunler arası oluyosan sankı bıraz fazla gıbı ama ikiz de olabılır bence doktoruna bı sor

selam kızlar, ilk defa bu foruma yazıyorum. benim vajinismus sorunum vardı ve tamamen atlattığımı söyleyemem. sorunu atlatmak için bebek isteğim etkili oldu ve ancak eşimin üstünde olduğum ilişki pozisyonunda birleşme gerçekleşiyor. yumurtlama dönemimde olduğumu hesapladığım gün eşimle üstte olduğum pozisyonda ilişki gerçekleşti. sizce bu bebek için uygun bir pozisyonmudur. sat dönemim 9 -10 ocak gibi ..sizce hamileliğin ilk belirtileri nedir tabii regly gecikmesi dışında.. bilgileriniz için çook teşekkür

acaba listeye beni de alırmısınız ??? 12 ocak beklemediğim adet tarihim

gelmezse en güzel doğum günü hediyem olacak

canım senin üstte olduğun pozisyon hamilelik için elverişli değil. çünkü spermler geri akıyo bu durumda. internette istersen pozisyonları bulabilirsin. ama en uygun olanı senin altta olduğundur. onun dışında bir iki pozisyonda var. yinede inşallah hamilelik gerçekleşmiştir.

bu beklenmeyen adet kanaması dimi en son gördüğümüz tarih değil.benm önümüzdeki regl günüm 27 ocak .

nerelerdesin arkadaşım? merak etmiştim seni. naptın çalışmalara başladınmı. aynı gün olmuştuk ya adet sen kaç günde bir oluyon? benim adet 25 ocaka denk geliyo. ya bi sorunum daha var. belki okumuşundur. sömestr tatilinde benlerimi aldıracağım. bu ay denesemmi yoksa bekleyipte aldırdıktan sonramı başlasak karar veremedim. aslında şimdi denesek tatile gidene kadar adet olucam. hamile olup olmadığımı anlarım. ama hamile kalırsamda 10 ay sonraya kalacak ameliyat işi. doktorda yaza kadar aldır dedi. kararsız kaldım.

kızlar az önce bir test yaptım ikinici cizgi cok acıkda olsa görünüyordu .....
ama ben yinede cok ümitlenmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye.kan testi yapsam cıkar demi???
beklenen adet 2.ocak yani tahminle cünkü ben bu aralar düzensiz oluyorum ama iki aydır 38günde bir oldugum icin hesap yapınca 2.ocak oluyor bugün 40gün oluyor adetim gelmiyeli.......

kan testinde kesin cıkar yaptırda bizlerede müjdeli haberleri veer inşşş bebişin seninledir cnm

inşallah öyledir öglenden sonra saglık ocagına gidecegim hayırlısı .... gecenlerde yani ekim ayında daha adetime varken test yapmıştım ikinci yine sılık cıkmıştı tekrar yapmıştım tek cızkmıştı peşine hemen hastalandım o yüzden fazla ümtilenmek istemiyorum....
bu sefer adetim gecti ve ikinci sılık cıktı yine bakalım.hakkımızdan hayırlısı

asi hayırlı haberlerini bekliyoruz.inş.kanda hemen belli oluyor.eğer pozitif çıkarsa birlikte bekleriz beklerimizi.

inşallah hamilesindir canım.iyi haberlerini bekliyoruz bizi mutlaka haberdar et...

kızlar bir günüm kaldı heycan dorukta
kasık ağrılarım falan geçti
acaba varmı diye düşünmeden edemiyorum ya
test yapmadım ama dayanıcam
inşallah yarında olmam ya
dua edin lütfen...

biz buraya yeni taşındık kücük bir ilce kan testi icin saglık ocagına gittim yapmıyorlarmış burdaki hastanede yapmıyormuş.şehir merkezine gitsem akşam kan testi yaparlarmı akşam üstü,veya kontrol amaclı gitsem belli olurmu sizce birşey?????

bu aralar görenler hep bebek varmı diye soruyorlar az önce kapı caldı hayır varmış biri vefat ettmiş ,kadın bana sorular sordu sonunda yine aynı söz bebek varmı diye sordu !!!!!

merhaba bende 14/12/2010 da aşılamam oldu 15 gün sonra bhcg yaptırdım 1,42 çıktı.4 gün sonra tekrar yaptırdım 0,54 gebe değilim yani şimdi 2, aşılama olmanı zamanımı bekliyorum yani teee 3 şubat adet olucak 7 gün ordan iğneler falan 15 gün de sonuç bekle mart başı sonuç öğrenme umarım olur ya,artık manevi olarak çok yoruldum.

pes etme canım.yalnız içini raht tut.sıktıkça daha vesveseler geliyor inşana.her şeyin bir zamanı var.o zzaman gelince sen istemesende olacak.en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…