ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

selam herkese en son adet tarihim 02 aralık beklediğim tarih 03 ocaktı 31 aralıkta test yaptırdım 437.76 çıktı anlamadım çokmu yüksek çıktı kaç günüdür midem bulanıyor bugün hiç bulanmadı korkuyorum hepnize sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim benimkide tamamına erdirsin inşallah

hayatım ne güzel işte hamilesin
tebrik ederim alah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik dilerim
test sonuçları için başka bi topic vardı ordan bakabilirsin benim tam bir bilgim yok

yanlış yazmışm cnm ya arkadaşım aldırıp duruyo ama tekrar cıkıyo onunkı gecmş olsn cnm dr aldır diyosa aldr

yanlış yazmışm cnm ya arkadaşım aldırıp duruyo ama tekrar cıkıyo onunkı gecmş olsn cnm dr aldır diyosa aldr

canım o kökünden aldırmıyordur bence. o yüzden çıkıyordur. eğer hamile kalmazsam kesin aldırıcağım. bu yüzdende kararsızım aslında. bir ay beklesem aldırıpdamı çocuk çalışmalarına devam etsem yoksa çocuk olursada doğuruncamı aldırsam bilemedim.

arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? siz olsanız hangisini yaparsınız? bebiş çok istiyorum ama benlerde önemli. hangisine öncelik versem. aldırıpta bir ay sonramı deneyeyim yoksa deneyeyim olursa doğuruncamı aldırayım.

bu ay adet görürsen aldır benlerini ilk önce seni nn sağlığın cünkü bebişin olmadan aldırkı kafan rahat olsun ama gene senın kararın gecmş olsn cnm dr ne diyo pekı

tebrk ederm negüsell bizlerede nsp etsn ALLAHIM duaet bizlere hamılelerini duası kabul olrmş

bu ay adet görürsen aldır benlerini ilk önce seni nn sağlığın cünkü bebişin olmadan aldırkı kafan rahat olsun ama gene senın kararın gecmş olsn cnm dr ne diyo pekı

canım doktora yazın gitmiştim antalyada. ben şimdi çanakkaledeyim. doktor yaza kadar 3 benin var aldır dedi. siyah renkte. ama ben sürekli gidemediğim için sömestr a kaldı. işte bu sırada bebek denedik hep olmadı. şimdi tatile gitmemede az kaldı. ondan kararsız kaldım. ama dediğin gibi sağlıkta çok önemli. eğer hamile kalırsam 10 ay ertelenecek demektir.

aslında sömestrada az kalmş bebiş olmazsa benlerini aldır rahatla bence tabi bebiş süpriz yaparsa buay kalır benler artık 10 ay sonraya kalır hakkında hayırlısı olsun cnm

bencede önce anne sağşığı,benlerini aldırıp öyle hamiş kalırsan çok daha rahat edersin...

aslında sömestrada az kalmş bebiş olmazsa benlerini aldır rahatla bence tabi bebiş süpriz yaparsa buay kalır benler artık 10 ay sonraya kalır hakkında hayırlısı olsun cnm

teşekkür ederim canım.ben adet döneminin son günlerindeyim. diğer adetim 25 ocak olacak ama iyi düşünüp karar vericem. eğer bebiş istersem bu hafta başlayacağız çalışmalara. eğer benlerimi aldırmaya kara verirsem hiç denemeyeceğiz

10 gün kadar gecikti...ama hamile kalmam mümkün değil çünkü 2 tüpümde alındı,olursa tıp literatüründeyim herhalde TV ve gazetelerdede baş sayfadan tanırsınız beni))

10 gün kadar gecikti...ama hamile kalmam mümkün değil çünkü 2 tüpümde alındı,olursa tıp literatüründeyim herhalde TV ve gazetelerdede baş sayfadan tanırsınız beni))

canım geçmiş olsun ya. neden alındı tıkalımıydı? neyse inşallah tüp bebekle olur. ama bellimi olur neler oluyor hayatta seninkimi olmasın.

slm kzlar !!!!

bende sizler gibi hamiş kalmak isteyenlerdenim....
2010şubat ayında hamile kalmıştım ama malesef uzun sürmedi 3aylıkken kürtaj oldum
6aydır deniyoruz ama kısmet degil olmuyor bir türlü bakalım hayırlısı.....
zaten kürtaj olduktan sonra adet düzenim alt üst oldu benim adetim o kadar düzenliydiki.
son iki aydır 38günde bir oldum ona göre adet olmam gereken gün 2.OCAK yani bugün.
26aralıkda test yaptım negatifdi
29aralıkda tekrar test yaptım yine negatifdi
ama erken test yaptım dayanamadım diye 31.aralık yine yaptım oda negatif cıktı hala umudum var.

bundan bir kac gün önce adet olacakmışım gibi karnım aralıklı agrıyordu ama gecti,karnmda cok şişkinlik var adet belirtiside olabilir gögüslerimde büyümüş ama şişkinlik yok

HERŞEYİN HAYIRLISI.....İNŞ SİZLERDE BENDE EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRIZ ....

BEKLEMEKTEN BAŞKA CAREMİZ YOK

arkadaşlar hepimizin adet tarihini ilk sayfama yazdım. Ordan bakabilirsiniz. Yanlış yada eksik olan varsa söyleyin. Mutlaka düzeltirim. Hepimize yeni yılda mutlu mutlu haberler diliyorum.

bu beklenmeyen adet kanaması dimi en son gördüğümüz tarih değil.benm önümüzdeki regl günüm 27 ocak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…