- 7 Şubat 2010
- 38
- 20
- 288
selam herkese en son adet tarihim 02 aralık beklediğim tarih 03 ocaktı 31 aralıkta test yaptırdım 437.76 çıktı anlamadım çokmu yüksek çıktı kaç günüdür midem bulanıyor bugün hiç bulanmadı korkuyorum hepnize sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim benimkide tamamına erdirsin inşallah
canım benimkiler siyah benler. tehlike yaratabilecek tarzda. kökünden aldırıyom ben. eğer olursa ertelemek zorunda kalacam. ama doktorda yaza kadar aldır bekletme diyor. ne yapsam bilemiyorum aslında. ak benleri ne oluyo canım ?
yanlış yazmışm cnm ya arkadaşım aldırıp duruyo ama tekrar cıkıyo onunkı gecmş olsn cnm dr aldır diyosa aldr
canım o kökünden aldırmıyordur bence. o yüzden çıkıyordur. eğer hamile kalmazsam kesin aldırıcağım. bu yüzdende kararsızım aslında. bir ay beklesem aldırıpdamı çocuk çalışmalarına devam etsem yoksa çocuk olursada doğuruncamı aldırsam bilemedim.
selam herkese en son adet tarihim 02 aralık beklediğim tarih 03 ocaktı 31 aralıkta test yaptırdım 437.76 çıktı anlamadım çokmu yüksek çıktı kaç günüdür midem bulanıyor bugün hiç bulanmadı korkuyorum hepnize sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim benimkide tamamına erdirsin inşallah
bu ay adet görürsen aldır benlerini ilk önce seni nn sağlığın cünkü bebişin olmadan aldırkı kafan rahat olsun ama gene senın kararın gecmş olsn cnm dr ne diyo pekı
canım dayanamam ki büyük bi ihtimal yarın yaparım gibi
ama bugün kasıklarımda adet olcakmışım gibide ağrı var ya
kafayı yiycem acaba adetmi olcam ki
canım doktora yazın gitmiştim antalyada. ben şimdi çanakkaledeyim. doktor yaza kadar 3 benin var aldır dedi. siyah renkte. ama ben sürekli gidemediğim için sömestr a kaldı. işte bu sırada bebek denedik hep olmadı. şimdi tatile gitmemede az kaldı. ondan kararsız kaldım. ama dediğin gibi sağlıkta çok önemli. eğer hamile kalırsam 10 ay ertelenecek demektir.
bencede önce anne sağşığı,benlerini aldırıp öyle hamiş kalırsan çok daha rahat edersin...
aslında sömestrada az kalmş bebiş olmazsa benlerini aldır rahatla bence tabi bebiş süpriz yaparsa buay kalır benler artık 10 ay sonraya kalır hakkında hayırlısı olsun cnm
evet bende bu ay il kez tüp bebek deneyeceğim ama bir türlü regl olamadım merakla bekliyorum
10 gün kadar gecikti...ama hamile kalmam mümkün değil çünkü 2 tüpümde alındı,olursa tıp literatüründeyim herhalde TV ve gazetelerdede baş sayfadan tanırsınız beni))
arkadaşlar hepimizin adet tarihini ilk sayfama yazdım. Ordan bakabilirsiniz. Yanlış yada eksik olan varsa söyleyin. Mutlaka düzeltirim. Hepimize yeni yılda mutlu mutlu haberler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?